sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ahahahahaha Arkadaşım sürekli eski hard disc ini karıştırıp bir şeyler buluyor. Şimdi de twister oynadığımız vidyoyu bulmuş. Bir de Like a Virgin çekmişiz onu da uploadluyor. Ay yine kahkahalara boğuldum akşam akşam assfreghqw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 lan 2 gün istanbula gittim evi karıncalar basmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sesu said: Ahahahahaha Arkadaşım sürekli eski hard disc ini karıştırıp bir şeyler buluyor. Şimdi de twister oynadığımız vidyoyu bulmuş. Bir de Like a Virgin çekmişiz onu da uploadluyor. Ay yine kahkahalara boğuldum akşam akşam assfreghqw. 4 milyar nakit veririm o vidyoyaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Arkadaşıma gittim, bi çay içtik az sohbet ettik. Sanırım ya çökmüşüm ya da düşündüğüm kadar iyi kaldıramıyorum bazı şeyleri sürekle neyim olduğunu sordu krou :) Çok yorulmuş hissediyorum günlük, bıkkın.. bunalmış.. Yarın okula-iş-okul-iş-okul-ev yabıcam. Sendrom kelimesi az kalır sanırım pazartesileri benim için. Öff daha hukuka giriş miriş aptal saptal sözel derslere çalışıcam sınavlar yaklaşıyor. Bu yılı da atlatırsam daha da hiç bişi koymaz bana günlük ahanda yazıyorum buraya ^^ Bana uyku, Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 wastyrx said: Prensese Hako doğru yolu buldun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abvblizzard said: sesu said: Ahahahahaha Arkadaşım sürekli eski hard disc ini karıştırıp bir şeyler buluyor. Şimdi de twister oynadığımız vidyoyu bulmuş. Bir de Like a Virgin çekmişiz onu da uploadluyor. Ay yine kahkahalara boğuldum akşam akşam assfreghqw. 4 milyar nakit veririm o vidyoyaç AHAHAHAHAHAHA Abi rezzzaleet!! Cakcuk sakız çiğniyorum afedersiniz bilmem ne gibi. İzletirim sana bir ara Ekmekciğim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ekmekte bana izletir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Oscarları bekliyorum günlükçüm,ama sızıp kalıcam sanırım izlerken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 utopia said: rüya gibi cansınım, rüya gibi <3 hele irish creamlerim, ohş <3 Özgüüüürr kış bunlar gene sapıttı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yarın sınavım var sabah 6:30 da kalkıcam oscar varmış izliyemicem tekrarlarını izlemek istemiyorum keyif almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben soylerim sana herseyi keyif alırsın gene uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 günnük ulan gene kafam iyi hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 günlük rank 1 paladin kesioz 15 puan verio ne biçim arena bu ya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ideallerin ya boşa çıkarsa diye düşünüp durduğunuz zaman bundan kurtulmanın yolu nedir acaba ? bi fırtına geliyo gibi hissediyorum. teklifsiz kefil arıyorum hatalarıma nerde bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu da gelir bu da geçer boşver üzülme dinle kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Günlük yarın okula gitmemek gerekmektedir ama gitmek gerekir :( sunum hede hödö bişeyim var ama sevdiceğin son günü napsam netsem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 wastyrx said: günlük rank 1 paladin kesioz 15 puan verio ne biçim arena bu ya -.- hakoya prenses,bana huzur bossa ölüm , amin yıh yıh yıh evet hiç anlamıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 "fede ile bir msn konuşmasında geçen laf." said: hep acı olanı hatırlar ama güzel şeylerin başlangıcını hemen silmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 İyi geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya koca mühendislik ekonomisi kitabını kaybettim sanırsam iyimi 1 saattir netten kitabı arıyorum, off ya kırk yılın başında quize çalışcaz şurda, hoop kitap yokoluveriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Günaydın günlük Mükemmel bir haftabaşıyla daha devam etmekteyiz. Gene fizik sabahın köründe ve ben okuldayım. Ama olsun hayalkırıklığı yok! Bunun geliceği belliydi önceden. Öte yandan fazlasıyla mutluyum son günlerde :) SÇSSÇSSÇS günnük. Bana elektrik, hakolara prenses, öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Saeros said: bi de köpek aldık günlük, 1 aylık mı ne daha, süper şeker bişey adını da şeker koymuş bizimkiler zaten, her fırsatta burnunu bi yere sokup uyumaya çalışıyo fds müthiş bişey bu köpek ya ahah mamasını verdim, mama tabağını mutfağa geri götürdüm geldim gazeteye işemiş, gazeteyi attım geldim iki adım ötede fayansa sıçmış, onu da temizleyip geldim ki tüm numaraları tükenmiş bi şekilde yaymış oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Günlüüüüük Hem pazartesi sabahı, hem hava soğuk, hem işe gelmişim, hem de karnım aç. Daha ne diyeyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Saeros said: Saeros said: bi de köpek aldık günlük, 1 aylık mı ne daha, süper şeker bişey adını da şeker koymuş bizimkiler zaten, her fırsatta burnunu bi yere sokup uyumaya çalışıyo fds müthiş bişey bu köpek ya ahah mamasını verdim, mama tabağını mutfağa geri götürdüm geldim gazeteye işemiş, gazeteyi attım geldim iki adım ötede fayansa sıçmış, onu da temizleyip geldim ki tüm numaraları tükenmiş bi şekilde yaymış oturuyor birazdan "sevsene beni, oynasana benimle" diye bacaklarına tırmanmaya başlar sdfdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 salak günlük, lan uyuya kalmışım. işi aradım gelmiyorum ben bugün dedim. yeğenle de alışverişe gitcez zaten yarım gün izinliydim, tam gün yaptım. ama hiiçç keyfim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar