sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Antalya'da kedi fuhuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 pogodi said: günlük püsü yine azdı MAOV MAOV diye başladı bağırmalara 4 kere bulduk erkek kedi, dördünü de dövdü bağırsın dursun bu sene yok ona aday madaybelki duvarlarını yıkmak istiyor? değişik fantaziler yaşaması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 iyi ki yarın ders öğlen, uyku tutmuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sabah oluyor daha yeni yatıyorum, bavulum daha tam değil, sabah erken kalkıcam, üstüne 1buçuk saat araba kullanıp araba kullanıcam, sözde bu gece içmicektim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 wastyrx said: abi biz neyiz bilmiyorum ama ne hissedersem direk söylüyorum çekindiğim herhangi bişi yok çok şükür öle kızın karşısında kem küm modunda olmadım hiç.. ben ona ben seni seviyorum diyorum ama o bende seni seviyorum diyemiyor daha doğrusu benim hissettiğim şekilde söyleyemiyor daha önceden(önceki erkek arkadaşlarından) kalan kuruntular, sıkıntılar var ki hepsini biliyorum ama o öyle hissetmiyor diye tamam madem arkadaş kalalım diyemiyor insan denemediğimden değil de davranış olarak aynen yukarda anlattığım gibi sanki bişiler var gibi ama aslında yok.. olsun istemeklede bişi olmuyor zorlarsamda çok daha kötü olucağını biliyorum.. elimden geleni yabıorum yalnız bırakmıyorum oda beni bırakmıyor gibi ama olmuyor yinede :D bişiler olsa askere gidip isterim bile ailesinden o kadar uzun zamandır beraberiz birbirimizi tanıyoruz. de sefgili yabdım die gelemez yanıma onu çok iyi biliyorum :) öyle yaparsa kaldıramayacağımı biliyor çünki :) ps:platonik bişi yok yani birbirimize çok değer veriyoruz. Birbirimizin arkadaşlığını kaybetmemeye çalışıyoruz ama işin içinde aşk olunca mantıklı olamıyor insan tabi o yüzden garibiz :) abi durum feciymiş be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ez game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 nalet bir güne daha merhaba =/ [i]hangover[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 xaty said: sabah oluyor daha yeni yatıyorum, bavulum daha tam değil, sabah erken kalkıcam, üstüne 1buçuk saat araba kullanıp araba kullanıcam, sözde bu gece içmicektim... bence kalkamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @Dworgian öyle valla abi beklicez görücez ne olucak ^^ iş yerinde akşamdan kalma bi şekilde iş yabmak = priceless Bana huzur, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yemek vakti hadi yanlıyalımmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben de kahvaltı edicem :D afiyet olsun iremita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 teşekkür ederim qos sana da afiyet olsun yedim mutluyum huzurluyum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 üüü ben çikolata yiyebildim sadece :( abim sırtıma kırbacı vurup çalıştırdı bugün sonra yermişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Nasıl ya, 17 dk. geçmiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ahahha anla işte nasıl acıkmışım :D edit üstüne sigara bile içtim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 wastyrx said: üüü ben çikolata yiyebildim sadece :( abim sırtıma kırbacı vurup çalıştırdı bugün sonra yermişim :( çalış, köle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 too mean 8-) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Banada yazık amaa 10 kilo eksiğim var zaten cılızım(ya da cılız sayılırım) :( Zati akşamdan kalmayım ama her saniyesine değdi dün çok özlemişim fıstığımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben de çok özledim fıstıgımı. benimki kedi ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 zor bir gecenin arkasından serbestlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben de çok özledim fıstığımı benimki balık ama 'dory' ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 dua ediorum tez danışmanım yarın okulda olsun. adama feci gıcık olmaya başladım ya. yok mudur danışman değiştirme olayı fln. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 amin günlük gülistanlık hiç zaman geçmiyor bugün =/ iş güç de yok pc de pc değil dizi falan da izlenilmiyo. dinlenme odasında kestirmeye gittim onu da başaramadım .=((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 of bi uyusam şu an. yokki odamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Çikolata manyağı oldum günlük, hala kahvaltı edemedim :( Bitti işlerim şimdilik ama şimdide çok çikolatadan yemek yiyemicekmişim gibi bi his var içimde :) Bana yemek, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar