escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 günlük, ayrılmaya karar verdim ondan bugün ne kadar sevsemde. zaten uzakta. 2'dir buluşmayı erteliyordu. 3. kerede yapmaya calıştı. hiç sesimi çıkarmadım. bir sürü sebep sayıyo. iyi senaryo yazıyo bana. onu öyle bir hayatımdam cıkarıcamki neye uğradını şaşıracak. şimdi diceksin "kız seni çoktan hayatından çıkarmıştır belkide" ama onun, az az ve sürekli vuran damagelerine karşılık ben, yüksek damage, tek atış, tam isabet yapıcam. şuanki halimi ancak bu saçma cümlelerle anlatabilirdim günlük. sçs <3
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 keyfim kacti, canim sikildi, umarim yarinki is gorusmemden hayirli bir sonuc cikar da ben de kendimi bir ise guce verip zamanimi daha hizli ve olumlu gecireyim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 huysuz ve tatsiz. cekilmez bi insanim ben. bazen.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bugün süferdi günlük, tek kelime yane süfer! :D Gün ilerledikçe de dahada süfer oldu. Sefgi, kelebek,çiçek,böcek :D öbdüm
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vaniLLe said: huysuz ve tatsiz. cekilmez bi insanim ben. bazen. nadiren diyelim :)
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 omzum hala agrıyor yau gunluk dr daha dur igneleri yeni vuruldun dedi zamanla etkiler dedi ama yan etkisini daha ilk gunden gostermisti neyse 1 hafta sure verdim olmadi MR cektircem ya da kayisi siyirip EMG mi yaptırsam he ne dersin cızztt cızztt
napae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Dün gece ölümüne eğlendim. Önce Asmalı Pi (adı değişti gerçi ama olsun) sonra Unity sonra da Bronx Pi'ye geçtik. Saçma sapan olaylar oldu, arkadaşı apar topar güvenlikler götürdü falan sdfg. Ummadığım insanlarla karşılaştım. O baya eğlenceli oldu. Çok mutluyum lan. ^^ Bugün çıkıcak halim kalmadı perişan oldum yollarda. Eve dönüş biraz zor oldu Bahçeşehir'den döndüğüm için. Bi de şimdi sinemadan geldim. Ağlamaktan morardım resmen. Çok fena oldum ya. İşte ööleeh. Uykusuz olduğum için her an uyuyabilirim gibi. Bakalım. Öptüm tatlım.
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sanırım 14 şubat'ta sevgilim olucak günlük. sen mi muska okudun ne yaptın bana
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Selam, Rakı balık yaptım. Mutluyum. Bye.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Khelben said: çok kıskandım ama rakı balığını. okulun ordan da geçtim bugün. kadıköyde hamsi pub var ya oraya gittim. çatla :D
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sabahtan beri bir yazıcı kurmaya ugrasıyorum sakın hp yazıcı almayın emi
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 @queenofspades, ama bak çok ters şeyler söylüyosun duygularımla oynuyosun :( acısını çıkarırım okula gidip resimler çekip koyarım buraya.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahahah ya o tiyatro yoktu benim zamanımda, kapının görüntüsü yabancı geldi bana bi tuhaf oldum :S
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ama daha güzel olmuş sanki öyle önü açık falan. hapishane havası gitmiş okulun.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 güzel oyunlar oluyor mu bari? okula bi katkısı oldu mu o tiyatronun?
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 baya iyi oyunlar oluyor orda öğrencilere mezunlara hocalara falan baya da indirim var. güzel oldu baya ya
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu saate kadar sabredip efendi efendi uyuyup 9'da dinc kalkip, 9:30 taki hayat degistirecek, kariyer degistirtecek mulakaatima gidecegime onun yerine 8 de uyuya kalmisim, simdi de uyanmisim (burda saat 1 artik) ve yine deliksiz uyuyamamis olmanin verdigi hazla yarini bekleyecem gunluk. POFF.
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 balon said: sanırım 14 şubat'ta sevgilim olucak günlük. hadi lan.
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 duş almaya üşeniyorum şu an ya of. biri beni yıkasın. yarın erken kalkmam gerekiyor bir de. hiç istemiyorum ama. hatunu da aramadim 3 gündür. nedir bu üşengeçlik ya. duşa girip, sonra yatağa girip iki mesaj attiktan sonra uyuyayim ben en iyisi. evet evet.
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya arkadas 3 saattir 2 gomlek utuleyemedim allah belasini versin utunun buharindan terledim ya dilimi isirdim sinirden 2 saat sonraya yetismem lazim sigaram da bitti kollarimi mi keseyim abi
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oh be günlük, sabah olcak diye korkuyordum.. yarın görüşürüz...
Öne çıkan mesajlar