Holy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fistan said: benim adımı da biliyo mudur acaba bu eleman?niye kızıyosunuz adama özcan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: senin desteğin olmasa ne yapardım bilmiyorum ulaş...intiharı düşündüğüm şu anlarda bir güneş gibi doğdun.. intihar edince süper olcak ya sanki hey allam neyse, yine de geçmiş olsun tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Holy said: Fistan said: benim adımı da biliyo mudur acaba bu eleman?niye kızıyosunuz adama özcan :( ben kızmadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ha pardon özcan yanlış okumuşum ömer kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kim kızdıysa iki adım önce çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kızmayın intihar da etmeyin. edeni gördüm yaşasa daha iyi olabilirdi sanırım. ayrıca biri gelir biri gider yaşanan acılar da yanda zarar kalır fln vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Dworgian said: Werewolf said: senin desteğin olmasa ne yapardım bilmiyorum ulaş...intiharı düşündüğüm şu anlarda bir güneş gibi doğdun.. intihar edince süper olcak ya sanki hey allam neyse, yine de geçmiş olsun tabii şimdikinden daha kötü olması imkansız..kaybedicek hiçbişeyim kalmadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ömer yapma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ömer'in çok seveni var, yapacağını sanmıyorum...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hiçbirşey yapmadım bugün resmen. kaç saattir otuuyorum, sıkıldım. çıkıp birşeyler içeyim bari. ayrıca, sadece işi düşünce arayan insanları çok seviyorum. bir de hipokrasiye bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 acıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kendisinden nefret etmem gereken insandan yaptıklarına rağmen neden nefret edemiyorum lan? Neyim var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: Dworgian said: Werewolf said: senin desteğin olmasa ne yapardım bilmiyorum ulaş...intiharı düşündüğüm şu anlarda bir güneş gibi doğdun.. intihar edince süper olcak ya sanki hey allam neyse, yine de geçmiş olsun tabii şimdikinden daha kötü olması imkansız..kaybedicek hiçbişeyim kalmadı.... aynısını yaşamıştım his olarak. o kişi intihar etti vs. şu an gayet iyiyim. geçio yani valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 istanbul üniversitesine elimi kolumu sallaya sallaya 2 kere girdim çıktım. böylede bi şeklim varmış. güvenlik ne kimlik sordu nede necisin ne iş yaparsın demedi. ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sinirden çatlicam orta yerimden. Ne kadar iğrenç bir insanla berabermişim allahım ben yine. Hep de şansıma böyle çıkıyo son bi kaç seferdir sdfg. Sanırım çekim yasası olayına hepten inanmaya başlicam. Yoksa karma mı nedir? Ne boktur allahım bu? Yeni sevgiliye ihtiyacım var. Neyse en azından amacıma ulaştım. Tavlamak istediğim bi insanı tavladım. Neyse ya. NEYSE. İlk başta 4 gün deneme süresi verip ayrıldığımda haklıymışım demek ki. sjdfksdk UÇAĞI DÜŞSE AĞLAMAM. GEBERSİN PİSLİK. Başıma gelenleri yediremiyorum resmen. İnşallah dövme yaptırırken aids falan kapmıştır. AAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 napae said: Kendisinden nefret etmem gereken insandan yaptıklarına rağmen neden nefret edemiyorum lan? Neyim var ya. çelişki sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ;););););););););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yaş 15 günlük kar yağmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 napae said: Sinirden çatlicam orta yerimden. Ne kadar iğrenç bir insanla berabermişim allahım ben yine. Hep de şansıma böyle çıkıyo son bi kaç seferdir sdfg. Sanırım çekim yasası olayına hepten inanmaya başlicam. Yoksa karma mı nedir? Ne boktur allahım bu? Yeni sevgiliye ihtiyacım var. Neyse en azından amacıma ulaştım. Tavlamak istediğim bi insanı tavladım. Neyse ya. NEYSE. İlk başta 4 gün deneme süresi verip ayrıldığımda haklıymışım demek ki. sjdfksdk UÇAĞI DÜŞSE AĞLAMAM. GEBERSİN PİSLİK. Başıma gelenleri yediremiyorum resmen. İnşallah dövme yaptırırken aids falan kapmıştır. AAAAAAAAAAAAAA. ben de benzer hisler içerisindeyim.....ama ne yaparsan yap hiçkimsenin bir damla gözyaşına değmeyeceğini unutma...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kermit said: istanbul üniversitesine elimi kolumu sallaya sallaya 2 kere girdim çıktım. böylede bi şeklim varmış. güvenlik ne kimlik sordu nede necisin ne iş yaparsın demedi. ıslandım. hangi kampüse la, bizimkine beni bile almıyolar kimliksiz, fakültenin en uzunu olmama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi asdadadaadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 napae supersonik bir hızın var. karpuz seçer gibisin adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sparkcaster said: kermit said: istanbul üniversitesine elimi kolumu sallaya sallaya 2 kere girdim çıktım. böylede bi şeklim varmış. güvenlik ne kimlik sordu nede necisin ne iş yaparsın demedi. ıslandım. hangi kampüse la, bizimkine beni bile almıyolar kimliksiz, fakültenin en uzunu olmama rağmen beyazıttaki işte direk ana girişten girdim çıktım sonra yarım saat sonra bi daha girdim çıktım güvenliklerde vardı bişide demediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 HARHARHARHAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar