irin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 havaşla geldim ilkez,köprüde indirdi parkı göreyim diye yolu uzattım,shuffle second love 'a vurdu gııaaah diye.2 snde ergenliğime gittim geldim,çok güzeldi lan.yarın gidip sevilen gatto sorucam allah ne verdiyse diye içerim artık,nostaljinin bokunu çıkarıcam.çok güzel lan antalya,gideyim ıspanaklı börek yiyeyim. çok huzurluyum lan resmen,kem gözlere felan sdfgh
PATA Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Spearların izini hala sürmekteyim.Pc de trojan vs vs program yok.Bu demektir ki hain bi staff.SENİİ BULACAM OĞLUM SENİ BULAACAAAM
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bugün fabrikada bi abimiz yere artık nasıl düştüyse 6 saat güldüm. Geri kalan gayet monotondu. Dayı dalıcam yakında sana burdan söylüyorum.
spompas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 of günlük mis gibiyim yarım dönem arkası 5 gündür yakın arkadaslarımla dağda kalıyoruz gündüz de kartepede kaymaya gidiyoruz akşam şömine önü dinleniyoruz su haftayı 4 aydır beklyordum
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 allahim akil fikir yarabbim. bu p.tesi adam olcam, ona karar verdim.
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Yaklaşık 5 su bardağı kadar göz yaşı döktükten ve neden her şey üst üste geliyo diye debelendikten sonra nihayetinde kendime geldim. Yarın sınavım var ve hiç çalışamadım, nitekim çalışsam da kafam o kadar dolu ki aklımda bişey kalır mı hiç bilmiyorum bile. Baya kötü oldum ama bugün, bayadır konuşmadığım birisine mesaj falan attım. Biraz daha iyi hissediyorum kendimi şu an. Ama çok depresif bi gün beni bekliyo, hissedebiliyorum.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sıçtın mavisini görücem günlük. hayır o değil de ,sıçtın mavisini görüp üstüne sınavda sıçıcam bi de, asıl bu dersten kalıcağımı bilmek beni en çok yaralayan........ bu da patiye attığım en küfürlü mesajım herhalde ehau.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lan günlük patiden ilk defa insan gördüm asd Genel olarak yazayım dedim hepsini çok sevdim.2si için 0'dan yeni bi dost kazandım diyebilirim asd
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 günlük yattım iyi geceler/sabahlar ne haltsa
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 günlük bu saatte sucuklu beyaz peynirli ketçaplı pul biberli tuzlu tost yaptım yanında şeftali suyu allahda beni kahretmesin
Osso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gunluk lan baya kotu durum suan ahahaha gulsem mi aglasam mi bilemedim =/ Ilke napayim ben?
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sallanan dişimi "pıt" efektiyle çektirecem diye güle oynaya gittiğim dişçiye ağzımdan kanlar fışkıran yüzüm gözüm kan olmuş şekilde çıktığım bir diş operasyonuna dönüşmesi hiç hoş değildi günlük. dip: 2sn'lik pıt efektinin yerini 1,5 saatlik ZARZARZARZAR efekti almıştı. hatta bir ara çatır çutur dişimi kırıyorlardı ühüh.
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ne dişçiler var cık cık =/ herneyse acıktım beleyy
narziss Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 günlük, burnum niye tıkalı lan? what can i do sometimes.
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sınava gidiyorum hiç bir şey bilmeden, sonra eve gidip uyurum. Sonra da akşam Taksim. Bu havada nefret ediyorum ama olsun. Şu moddan kurtulmam için arkadaşlarımı görmem lazım.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ÇOK MUTLUYUM. ÇOK MESUUDUM. ÇOK BAHTİYARIM,BİTTİ SINAVLARIM.OH.OH.OH.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 =( şu ana kadar hiç yakalanmadığım ölü pixel beni picture frame'de vurdu. oradan siyah siyah bakıyor bana. yko ekranı çıkartıp üzerine parmak da basamıyorum, servisi de burada yok. bildiğin üzüldüm.. bizimkilere de sölemedim hiç
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 KFC extreme menü aldım, ilk kez barbekü sosu deneyeceğim. Aç karnım mutlu mesud, tek sorun yemek yerken Breaking Bad2.sezonmu yoksa ÇGHB mi izlemem konusundaki fikir ayrılığım...
Öne çıkan mesajlar