wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bıcı bıcı yaptım az önce günnük, mis gibin oldum. Şimdide uyuyabilirsem yok benden mutlusu =) Bugün nöbette yok oh mis.. bana ve dasaaa ya prenses, dorye koccuman pasta(çilekli olsun), buğraya iş. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 pogodi said: Bella said: şu dersi bitirmeden yatmak yok günlük. söz bak. başlıyorum. öptüm ; ) tüm cansınlara örnek ol =( olmadı. yumurta kapıya dayanmadan olmuyor olamuyor........ yarın çalışcam oysa salı 2 tane sınavım var nolurdu birini bugünden bitirseydm aah ah. neyse sen çalış ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 uyku yok. dexterın son sezonunu izlememiştim. mutlu, karlı bir haftasonuna saklıyordum. dayanamadım başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 günlük finaller baslıyo,28 inde bitiyo uzun zaman sonra evime gidecegim cok özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kamulan! yok abi.. bazı olayları çözmeme imkan yok.. hem de sizin önemsemediğiniz saçma detaylardır çoğu.. bi çay yapayım da boost olsun biraz.. cık.. anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 essolessek almanlar. ehliyet sisteminize koyyim. 2 soruyu yannis yaparsam sinavdan kaliyorum yarin EHEHE! neyse simdi sabaha kadar caliscam, kisffmet artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vaniLLe said: essolessek almanlar. ehliyet sisteminize koyyim. 2 soruyu yannis yaparsam sinavdan kaliyorum yarin EHEHE! neyse simdi sabaha kadar caliscam, kisffmet artik. sabir diliyorum din kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vaniLLe said: essolessek almanlar. ehliyet sisteminize koyyim. 2 soruyu yannis yaparsam sinavdan kaliyorum yarin EHEHE! neyse simdi sabaha kadar caliscam, kisffmet artik.yardım edelim o zaman biz de bujiler ateşleme sistemi elemanları trafikte şehir içi hız limiti otomobiller için 50 kolu veya bacağı kopmuş yaralıya kopan yerin 5 cm yukarısından turnike uygulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Was kann die ursache für den Ausfall eines Schlusslichtes sein? CEVAP VER BAKIYIM. veremiyosun di mi! edemezsin yardim falan =( almancilar bile geciyo sinavi, ben de gecerim PFFT. bi kac kere kaliyolar tabi. bi kere kalmak herkes icin normal zaten, öle boktan bi sistem. arschlochlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kendini kandırıyosun bence kalmak normal değildir =P geçersin nil, YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ araba sürmek senin için çocuk oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 direksiyonda iyiyim. sorun teori evladim! kalmak normal ayrica, sen nerden bilcen peh. etrafimda sinavi bi kerede gecemeyen cok insan var. bak, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Sipeyse söyle cevaplarını versin herşey karşılıklı bence asd borcunu ödemiş olur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 gerçek patates kızartması istiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 burasi alemanya! sinavda yakalarlarsa yahudi muamelesi cekerler. heil nilstein demezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 pogodi said: gerçek patates kızartması istiyorum günlük Burgerdan arakladığım acı soslarım da var yapta yiyek bilae. Nil gg misin o zaman niye gittin msnden beni mi engelledin naptın ya asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şu saatte olsa patates kızartması yer misin tolga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 msnde ders calisilmaz padawan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vanil ehliyetten kalırsa gazeteye ilan verelim mi? tüm alamancıların geçtiği sınavdan bizim vanil feci şekilde çakmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Saat 22.30dan beri yediğim ve içtiğim şeyler.. Köfte,acılı ezme,en büyük boy patos cips,1litre cola,3 tane halley,2 tane cokokrem,bisküvi vardı bi tane biraz ondan yedim,1 bardak ayran,1kase karışık çerez,sinemada verilen büyük boyutlardaki kadar patlamış mısır,m-joy badem... Sence yer miyim yemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 insan değilsin sonra niye göbeğim var aman sivilcem mi çıkmış hepsi müstahak sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dasaaa said: vanil ehliyetten kalırsa gazeteye ilan verelim mi? tüm alamancıların geçtiği sınavdan bizim vanil feci şekilde çakmıştır.. =/ üü. kalirsam yerel gazetelerde su sekilde bi haber cikar: [i]kafasinda huniyle tuna nehri boyunca kosan lavuk etrafina korku sacti!![/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 öyleyse korkmana gerek yok. yapman gereken tek şey yarınki lanet olası sınavdan kalmamak.. şu aptal bilgisayarı kapa ve gerzeklerin bile rahatlıkla geçtiği sınavda patlamamak için birazcık soru çöz işte.. daha kolay ne olabilir ki.. imza:berbat yaşam koçunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Şu lanet olası beyaz poponu pc başından kaldır ve dersinin başına geç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 günlük zaman çok hızlı geçiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar