daylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 günlük bugun boktan bı gundu yıne cok sıkıldım.şimdi uyucam ondanda sıkıldım uyu uyan işe git yürü telefona bak msnde konus bı senden bıkmadım . bay
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oh bugün hayatimin önümüzde dönemlerini kapsiyacak/degistirecek bi karar aldim. ve mutluyum. faydali bi karar oldugunu düsünüyorum. onun disinda cok güzel ders calistim, vicdanim raad. ama gel gör ki birazdan devam edecegim yine. sanirim iyyim. yarin kütüphaneye gidip orda caliscam bi de bi posta. bayiliyorum ulm'ün kütüphanesine <3
varlok Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 fuckin' hypocrite liar, lawyer mirror show me, what's the difference?
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 günlüque; çok özlemiştim, kavuştum kısa süreliğine <3
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bugünlük bu kadar yeter, gerisini yarın çalışırım artık uykum geldi devreler yandı
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 eküri ziyarete geldinde popoyu devirip yatan bir ayıyım.23 gibi sızdığımı varsayarsak ben şimdi niye uyandım acaba? o bi kutu antepfıstığı ezmesini niye yedim,kalkar kalkmaz? günlükde ders muhabbeti dönmüş,ben acaba en son ne zaman ders çalıştım diye düşündüm,aklıma tee maslakta ranza ustunde fizik 1 notlarına bakışım geldi,ki o gün çalışmış olsaydım bugun belki bir 2 görünümlü 3 olmazdım.üniversitede ders çalışmadığım gerçeği suratıma osmanlı şamarı atmazdı. ''Essek bağlasan bitirir hocam 7 senede bizim okulu'',''ben bitirdim ya herkes bitirir'' yalanlarına çok kaptırdım sanırım kendimi.yatayım varsaymak ayrı yazılır mı lan oha
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi sevenimiz bile yok günlük, efkarlandım. gidiym en iyisi az yatayım, şurda 3.5 saat kalmış okula gitmeme.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 cuma bitiyor hayırlısıyla kısmetse inşallah
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lan günlük şimdi kahvaltı ediyorum, sonra da bişeyler giyinip çıkmam lazım seferihisar saks hava da çok fenaydı ilk uyandığımda, umarım biraz düzelmiştir
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 meh DB C gelmis, A B C, GPA 3.0 oldu =(.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 amaan boşver akila gpa dediğin nedir ki, central parkta türk faytoncular olcak 1-2, gidin bi çay için, donut yiyin tanışın kaynaşın.
khalad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Günlük bana 8 bin lira lazım yoksa askere gidiyorum imdat.
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sabahın köründe açtığım herhangi bi radyo bundan daha güzel olamazdı. resmen enerji pompalandı lan
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 gunluk ne uyumusum yahu. resmen yorgunluk atma maratonu yaptim kendime. yarin toplogy sinavim var. giyinip okula gidip ineklemem lazim.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Günnük dün bünyem bana bi süpriz yapıp fazla uyuyalım demiş galiba çok ii geldi nan :) Onun dışında corpynin doum günüsüymüş herkese açık parti versede gitsek bizde asdad. Prensesimin son boş günü olabilir bugün uzun bi süre :/
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 işteyim, gözlerim kapanio, kendimi tokatlıcam.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 askerliğini hakkari yüksek ovada yapan arıza bi elemanla msn diyaloğumuz şöyle nasılsın diyorum "burda tek gerçeği kurşun söluyor gökalp aşktan büyük yara mermidir burda" nasılsın diyorum iyimisin diyorum "Hayat kadar acımazsızdır mermi diyor" lan k.... çocuğu benmi git dedim sana askere deyip engelledim sonra
sesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 AAAA KİKİKİKİ Yeter artık bıktım ödevlerden. Bitsin.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bugün çok durgun geçiyor günlük yaf, iş gelmedi hiç :( abimde bi arkadaşına ders çalıştırıyormuş o yüzden dışarıda çıkamıyorum. Akşam olsun, bankalar kapansın bende dışarıya çıkiim pls :/
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kandırmayalım birbirimizi salak. off poff bi gün oldu, olmasa da olurlardan. dün de böyleydi sanırım. korkutucu olan aslında bi şikayetim olmaması. değiştirmek lazım bişileri. kısır ötesi bir döngüye girmemek lazım ama o kadar kolay ki.
Öne çıkan mesajlar