wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Günnük sabahın köründe çıktım evden iş, güç vs 10.30da fln döndüm eve babamın ilacı bitmiş onu getirdim fln.Biraz önce prensesle konuştum, son zamanların bunalımı düşünülürse ilaç gibi geldi vallahi. :) Kafasını kaşıyacak zamanı yokmuş garibimin koşturup duruyor :/ Ben yazarken sana bankadan aradılar bu sabahki iş için ben gitmediğim için işe 3 snlik bi kiti alma döneminden sonra abime yönlendirdim şıppadanak die. Tabi diğer yazıcaklarımı unuttum :D inşallah 4ten önce gelirde abim arabayı alır çıkarım rahat olur banada.. buna not:al o kredi kartını en kısa zamanda -.-
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 haydaa. sanirim rüyamda memati bana ''intikam soguk yenen bir yemektir sevgili nil'' diyordu, hayal meyal hatirladim simdi. typo
balon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Günlük ohoo çalışasım yok,eski sevgililerim aklıma geliyor sapıklık yapıyorum onlara. olmuyo ki.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 razzRaziel said: günlük mantıktan geçeyim be hadi be ahah günlük mantıkta bi yaslamışım ki of, dayadım resmen finalde.
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Kardeşim yan odada özel ders alıyo ve adam o kadar bağırarak konuşuyo ki ben ders çalışamıyorum. En iyisi takılayım biraz sdklf
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Günlük plan yapmaktan sıkıldım lan herşeyi bana yüklemeseler güzel olucak.
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sevgili günlük az önce bir patiden çok büyük bir ayar yedim, kendimi tuvalete kapatsam mı acaba? kimse sevmiyor lan beni.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sınavlarım bok gibi geçiyor, çok üzülüyorum.
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Hershey's Cocoa'dan sıcak çukulat yaptım kendime. Ohş. Nasıl güzel şeysin sen.
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Günlük, çin lokantasından (yemeksepeti) gözümü kapatıp 3 tane şey söledim. Hepsinide bi güzel bitirdim. Karnım ağrıyo :(
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 _catastrope_ said: Günlük, çin lokantasından (yemeksepeti) gözümü kapatıp 3 tane şey söledim. Hepsinide bi güzel bitirdim. Karnım ağrıyo :( gördün mü wasabiyi afgsjhd sen bide çıkışını hesapla o wasabinin ahahahhah
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Üfs. Sushi olsa da yesek bol wasabili böleeh. Amaaan.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Sefgili günnük, bugün kötü başladı ama sonradan çok güsel şeyler oldu gibi gibi. İnşallah günlerim hep öğleden sonrası gibi olur. ^^ öbdüm.
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sevgili günlük....... sevgisiz, onsuz geçiyor artık günlerim..sayılı gün çabuk geçer derler ama onsuz her gün bir asır gibi geliyor bana.......umarım akıl sağlığımı kaybetmeden ona kavuşurum.............hoşçakal....
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 rüyanın en güzel yerinde uyandım yine ='(
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 nasıl ki her yaptığım şeyi hayatsızca yapıyorsam, harry potter'ın filmlerini de 2 günde hayatsızca izledim sevgili günlük 6. film son film değilmiş kıl oldum bi de hermione'ye kimse yumulmadı, ne dangalak bi hikayeymiş bu
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 günlük su 1 ayı kazasız belasız atlatirsam cok değişik bir insan olcam söz.Kendi içimde venus projecti baslatcam vallahi de billahi cok delikanlı soz verdim kendi kendime
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yine yatmadım, yine yazmadım, yarın patlicam ahah niye kaşınıyorum merak ediyorum bazen :)
Öne çıkan mesajlar