Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sevgili günlük, 12 tane dersimin resmen de 8 tanesi bütte.çalışmıyorum sınava falan girmiyorum.son senede yapılcak şey mi bu? ama o 4 tanenın 2si kazıktı çalışmadan verdim onlara baya mutluyum ^_^_^ yarın ki son sınavımı da büte mi bıraksam diye düşünüyorum. 200 sayfa ve yazılacak bir rapor var. 10 sayfa okudum daha. bugün de of arkadaşım sinemaya çağırdı ders çalışcam diye gitmedim,ders de çalışmadım allahım hep böyle yapıyorum lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 üşüyorum reis =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "bugün de of arkadaşım sinemaya çağırdı ders çalışcam diye gitmedim,ders de çalışmadım allahım hep böyle yapıyorum lanet olsun." ya şu var ya, hayatımı zindan ediyor resmen. bi bok yapmasan da dışarı çıkmıyorum sonra deliriyorum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 herkesi arkadasi sinemaya cagirmis, beni de cagirdi, ders calismadim, ama gidecegim, vicdanim da rahat nedense, gorusuruz gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 beni de arkadaşım taksime çağırdı ders çalışcam dedim aslında çlaışmıcam pizza bullsu seviyorum new york a bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "roket adam" said: "bugün de of arkadaşım sinemaya çağırdı ders çalışcam diye gitmedim,ders de çalışmadım allahım hep böyle yapıyorum lanet olsun." ya şu var ya, hayatımı zindan ediyor resmen. bi bok yapmasan da dışarı çıkmıyorum sonra deliriyorum evde. vicdan işte ya. ama çok istikrarlıyız bence hep aynı şeyi yapıorz skdljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Koç naber ? bayadır görüşmüyoruz ama olsun dostluklar arasında olur öyle şeyler samimiyetler kaybolmaz. Ana konuya gelince son finalim var yarın ama ben çalışamıyorum mala bağladım resmen ne yapsak ki ? Kafamı toparlıyamıyorum darmadağın olmuş durumda . Burs murs hak getire hepsi gitti tam bir sıçış var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben de sinemaya gidicektim arkadaşlarla sınava çalışcam dedim çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sevgili Günlük ... Acaip uykum var.. birde rakı'm geldi benim 100 luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kör olacam wow yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 lan günlük sabah toplantı moplantı ayağına sabahın 7 sinde uyandım saat 9 civarı müdür bık bık konuşurken kafama beynime ettin yeter sus derken telefonuma gelen bi mesaj günümü mükemmel geçirmemi sağladı. resmen millet laf söylüyo iplemiyom falan o kafalardaydım iddaa kuponumda tutmuş ilaç gibi geldi. kısacası bugün yağmurlu ve mükemmel bi gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 EMRAAAAAAAAH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 AL HELAL EKMEK GÜLCAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 İhihih. Ayh. Bıraktım çalışmayı. Zaten 55 üstünden 15 alsam yetiyo yarınki sınav için. Sıkıntı yok ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yarın 3 YAZILI var ve inatla midterm demeyi reddediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pogodi said: beni de arkadaşım taksime çağırdı ders çalışcam dedim aslında çlaışmıcam pizza bullsu seviyorum new york a bayılıyorum lan nolcak bizim bu halimiz. ama chicago da iyi şimdi kabul etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Baya yorgunum. Gerçi Osman'ın yanında söylesem döver herhalde kaç saat araba kullandı. Çok mutlu oldum ya inanılmaz özlemiştim Ali'yi. Herkeslere selamı var keyfi yerinde gayet^^ Ps: Ankara çok çirkin bir şehir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 off +1 oldu, bana eglence çıktı =) hadi görüşürüz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 günlük bugun çok kötü iğrenç bok sevgilim gitti-gidiyor yarın. onu çok özledim gay bok bi gün bugün pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Günlük, yarın finallerim başlıyor fakat bendeki umarsızlık tavan yapmış vaziyette... Sonum hayrola günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 günlük yarın 3 tane finalim var ne bok işim var benim burda hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 of be günlük, çok dertliyim :( sınıftan bi hatunun doğumgünü vardı bugün, zaten mal dolu olan sınıftaki 3-5 insana benzeyen kişiden biri kendisi, kırmak olmaz deyip gittim. Arkadaşları falan da gelmiş bunun, yaş maş muhabbetleri açıldı bi yerden sonra, 81'liyim deyince amca dedi hatunun teki :( o kadar yaşlı mıyım ya ben, daha öğrenciyim ama. hem tipim de göstermiyo :( amcaymış.. insafsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kendiliğinden açılan pencereyle muhteşem uykum gitti, elma yiyeyim bari günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Yarın yine okul. Nefret ediyorum ulannn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hacı, bugün benim yaşlarımda gibi görünen bir eleman bana abi dedi. ulan sadece 23 yaşındayım daha ya. bu kadar olmaz ki. abi ne? o da değil de, hala evsizim hacı. acilen ev bulmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar