napae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Of çok acıktım ya. Ölücem şincik. İşlerimi de bitirdim, bişey kalmadı şimdi. Geçmiyo vakit. Kitabımı da evde unutmuşum zaten. hüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Is yerindeyim sevimsiz günlük 3 saat uykuyla burdayim uyumak istemiyor canim. Bu arada bende cok aciktim napae ile yemege gidebilirim Perde Pilavi + tavuk yada iskender hic fena olmaz bu arada is yerindeki musahebici kadina giderek kil olmaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bugün fazla gerginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 lanet okuuuaall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 versiyon atladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 SA genç günlük, yazcak bişi yok lan. çok boş bir hayatım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ardeth said: versiyon atladım kaça geçtin yavrum? 0dan 4'e Ardeth(u).du integre ediyoruz. şimdiye kadarki bilgi birikimini hesaplaplıyoruz. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ULAN ÇOK SIKILDIM BE UYKUM DA VAR ŞEYTAN DİYO Kİ GİT TOPLANTI ODASINDA UYU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Günlük hiç süslü değilsin çok tipsizsin bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Werewolf said: Her açtığımda suggestions'da xunn'u görmekten bıktım, yeter lan. Resistanceisfutile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Skroce said: Perde Pilavi + tavuk yada iskender perde pilavı ÇOK güzel birşey. selam,bugün ölüm diyetine girdim.tşk. bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 babamın 30 dk da bir yeme yeme demesine ragmen tabagı bitirdim patlıcan<3.ve şimdi de yemeğe gidiyoruz,basarılar dile bana ya da manda şifalığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 düğüne gidiyom çevremdeki adamların hepsi tgeker teker evleniyo lan 5 etti bu sıra bana gelmesin ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 pazartesi günü ne düğünü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ona bende şaşırdım çok salakça lan dimi haftasonu olur düğün dediğin. ama arkadaş nikahı istanbulda yaptılar düğün burda olcaktı. hafta sonu nikah varmış öyle işlte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ucuyorum, hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 iyi ucuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fistan giymiş etekleri alaylı demek geliyo içimden :( İzmir çok sıcakmış tipsiz günlüğüm benim. Ölücem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 günlük kilo veriyorum hızla asdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aquila said: ucuyorum, hadi bye. ne güzeldir o his simdi =( iyi ucuslar sükrü. sevgili idiot, bisiklete binmeyi cok seviyorum, kendime geldim resmen. bi de yokus asagi hizli hizli inerken bi gün canagi kircaz galiba. hiz tutkusu mudur nedir, isim koymamali en iyisi. cicek aldim yine, bütün parami ciceklere yatiriyorum. iki tane orkidem var simdi, bi de bi tane daha kaktüs aldim. saksisi yoktu, bisiler improvize etmek durumunda kaldim ve annemin kullanmadigi porselen caydanligini haciladim. o artik bir saksi!! annem kizmaz umarim8-) ev botanik bahcesine döncek yakinda =P haftasonu tekrar münihe gitsem mi diye düsünmekteyim. öyle iste, ciao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 iş yorgunluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sıkılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar