Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 cemad said: çok kötüydü ya. şu anlattığınız saçmalıklardan sonra filme nasıl dayandınız? herkes adamı lanxley sanarken bi anda robin robin diyolar. savaşa gelen dual dagger veletler. sudan çıkan canavar russel. bir anda kimse tanımıyorken bütün baronların lideri olan robin. öeehh çok rahatsız edici sahne vardı söylemeden de geçemeyeceğim. robin hood film boyunca baştaki savaş sahnesini filan saymazsanız heralde 2-3 ok atıyor. birinde ıskalıyor yanağına geliyor anca filmin sonunda robin hoodun okçu olduğunu hatırlayıp 12den vurduruyolar heralde ahaha o cok iyiymis, gidip gormem lazim su filmi bugun ya da yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Fragmanları nedeniyle pek umudum yoktu ama yanılmışım. Film gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 cemad said: çok kötüydü ya. şu anlattığınız saçmalıklardan sonra filme nasıl dayandınız? herkes adamı lanxley sanarken bi anda robin robin diyolar. savaşa gelen dual dagger veletler. sudan çıkan canavar russel. bir anda kimse tanımıyorken bütün baronların lideri olan robin. öeehh çok rahatsız edici sahne vardı söylemeden de geçemeyeceğim. robin hood film boyunca baştaki savaş sahnesini filan saymazsanız heralde 2-3 ok atıyor. birinde ıskalıyor yanağına geliyor anca filmin sonunda robin hoodun okçu olduğunu hatırlayıp 12den vurduruyolar heralde abi zaten anlattığın sahne filmin yaklaşık 20 dakikalık bölümü, o bölümde de zaten harika giden film, üst üste fail oldu. Yani bir film, süresi boyunca zirveye güzel güzel tırmanıp, bir anda böyle batmamalı. Bunları atarsak bence iyiydi bayağı asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 @darkrider ridley scott ve müslümanlık üzerine şimdi bu adam kingdom of heaven'da da müslümanları yüceltmişti avrupalılara göre. adam amerikalı, bildiğin fırsatını buldukça eziyor avrupalıları. tamam haçlı seferlerini saçma buluyor olabilir ama adama mantıksız filan geliyor demekki. bence müslüman olmaktan çok avrupalı ezme psikolojisi bu. sonra ooo kralda hak verio, onlarda kabul edio ne kadar saçma olduğunu'yu sıkıştırıyor araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Son derece iyi bir filmdi. Ridley Scott'ı da, Russell Crow'u da çok takdir ettim. Özellikle savaş sahnelerinin hakkı gerçekten verilmiş. Gladyatör'de olduğu gibi gene etkileyiciydi bu sahneler. Cate Blanchett'da güzel oynamış. Film boyunca ' ee ne zaman zenginden alıp fakire verecek ' diye düşündüm, yıllardır Robin Hood'un sadece kanun kaçağı, fakir dostu yönünü biliyordum çünkü. Bütün film adamı çelik zırh içinde orduları yönetirken görünce noluyoruz dedim. Tabi sonunda anlaşıldı her şey. Devam filmleri gelecektir heralde. 8/10 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Film güzeldi. Beklediğim gibi altın ahududuluk değildi. Ama yine de Russell Crow'u(kötü oynadığından değil) Robin Hood karakterine pek yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Çok kötü olduğunu düşünen azınlıkta sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 adam tam britnya serfiydi.. berduş berduş gayet yakıştı bence ehe bir de aksanlı konuşması güzeldi filmin sonralına doğru çok kopukkulk olduğunda bend ehem fikirim film min 10 dakika daha uzamalıydı bir de kate çoluğu çocuğu almış gelmiş hani köyde erkek kalamdı kabul elinde e varsa getirmiş de.. çok komik durmuş lan.. bir de crowe o ağıor zırh+kate nasıl taşıdı lan? bel fıtığı olmuştur herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cemil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 izliyeyim mi izlemiyeyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 vay kevin costnerın robini gayet iyiydi müzikleri falan. ne gerek vardı buna. allahın dombalak hırsızının filmini çekiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bu arada çok beğendim filmi onu belirtmemişim aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 gayet eğlendiren , ortamı güzel yansıtan akıcı bi filmdi . benim hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 son 20-30 dakikaya kadar film güzeldi birden filmlikten çıkıp fail blog dan sahnelere döndü,bir film bukadar kötü mü montajlanır resmen seyrederken aha burada sahne varmış adamlar çıkarmış diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Filmde archer actionu çok azdı. Ben çok daha fazla headshot görmek istiyordum. Adam aldı eline kılıcı akıncı misali charge etti. WTF ? Klişeler çok fazlaydı. Isabella çok taştı. Richardın sonu öyle miydi gerçekten ? Sanki tarihi twistlemişler biraz ? Daha iyi olabilirdi ama 7/10 olarak kaldı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Wispy said: Filmde archer actionu çok azdı. Ben çok daha fazla headshot görmek istiyordum. Adam aldı eline kılıcı akıncı misali charge etti. WTF ? Klişeler çok fazlaydı. Isabella çok taştı. Richardın sonu öyle miydi gerçekten ? Sanki tarihi twistlemişler biraz ? Daha iyi olabilirdi ama 7/10 olarak kaldı benim için. her şeyine +1. Daha iyi bir film bekliodum. Gerçi baya Mount and Blade gazı verdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 richard hakkaten ingiltereye dönerken 25 mart 1199 da almak üzere olduğu bir kaleden gelen okla sol omzu ve boynu arasında bir yerden vurulmu, çnu çadırına kaldırmışalr ama doktor doktor olamdığından aslen kasap olduğundan oku çıkartırken o bölgeye çok zarar vermiş daha sonrasında kangrene dönmüş. richard ingiltereye varmayı başarıyor hatta 6 nisan 1199 da annesinin kollarında ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bakalim 20 yil sonra kim oynayacak bu filmde aha ek olarak neden facepalm yok bu topicde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emk87 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben beğendim filmi 10 uzerinden 8 lik bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Filmi bugün izledim.Çok çok iyi diyemeyeceğim.Sanki hem eksik hem gereksiz yerleri vardı filmin. Filmin başındaki savaş fena değildi.Ama sahildeki savaşı tatmin edici bulmadım.Kan efekti çok azdı sanki filmde bana mı öyle geldi?Ayrıca son savaşta İngilizlerin hiç piyadelerini göremedim.Okçular ve süvariler vardı sadece.Küçük çocukların katılması ciddiyeti kaçırdı iyice. 8/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Yeni aşkım Lea Seydoux http://perpetuallyperegrine.files.wordpress.com/2008/12/lea-seydoux1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 sonlara doğru çok klişe sahneler barındırsa da güzel bi filmdi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu arada 2. film çekilecek mi? çekilmesin lan zatn bilyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bana çekilir gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Trilogy olacak demiş Ridley Scott. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar