Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara yasağından izlenimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sigara içeceksen paşa paşa kalkıp kapının dışında içeceksin olay bu kadar. İnsan zamanla mis gibi alışıyr hatta arada güzel bile oluyor kapı önüne çıkıp tanımadığın insanlar ile tanışıp konuşmak falan.
Mesaj tarihi:
Ya bu arada bu nargile cafelerin tentenin altında 3 tarafı açık dışarısı oluyor.Oralarda zaten sigara falan yasak değil.Sigara içmek istemeyen de gider içeri oturur. Bir sürü cafenin 3 tarafı açık sigaraya serbest yerleri var zaten izmirde.Başka şehirler nasıl bilmiyorum ama ben sevindim yasaklara sigara içmeyen biri olarak.
Mesaj tarihi:
Yurtdışındaki nargile cafelerin hiçbirisi kapalı mekanda nargile içirmiyor ki. Kışın soğukta nargile içmek isteyen yine dışarda götü dona dona oturup içiyor nargilesini.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Ya bu arada bu nargile cafelerin tentenin altında 3 tarafı açık dışarısı oluyor.Oralarda zaten sigara falan yasak değil.Sigara içmek istemeyen de gider içeri oturur. Bir sürü cafenin 3 tarafı açık sigaraya serbest yerleri var zaten izmirde.Başka şehirler nasıl bilmiyorum ama ben sevindim yasaklara sigara içmeyen biri olarak.

dışarda olsan bile etrafının %50den fazlasının açık olması gerek
mesele çardak altında kesinlikle içemiyorsun
o yüzden bir çok bar kapalı olan bahçe kısımlarını hep açtı
bu yasak yüzünden
Mesaj tarihi:
ayyy su ickiyide yasaklasalar nefret ediyorum kokusundan, iciceksen bardan alip kapida hemencecik icip geleceksin
bide parfum sikinin bari gelirken
hatta sikayet edicigim sizi misafirlige gidiyoruz ayol.evde sigara iciyor herif ayip denen bisey var, onuda yasaklaticaz allahin izniylen
Mesaj tarihi:
birilerinin yalakasi veya fanboyu olmadigim icin soyliyim

bu iktidarin en sevdigim icraatidir, daha once baska iktidarlar cesaret edemedi veya ugrasmadilar, tebrik ediyorum akboylari ve bashbakanimisiiiii

vallaha sahane oldu, nargile kafelerde sadece nargileyi serbest biraksalar olabilir sonucta geleneksel turist ceken aktivite cart curt

zaten nargile kafede nargile degilde milletin nargile icerken birini sondurup digerini yaktigi sigara mafediyordu
Mesaj tarihi:
barda,buz gibi biramı yudumladım ve sigaramı da püfür püfür ictim kimse bise demedi.ama bi ara tırsmadım da değil biri gelip cart die 70 tl cıkar der die tırstım.ama sonra isletmeciye baktım adam sen keyfine bak dedi :D
Mesaj tarihi:
Sigara ile içkiyi, çevreye verilen zarar açısından karşılaştırmanın, bence, çıplak gezmek ile çarşafla dolaşmayı ahlâk açısından karşılaştırmaktan hiç bir farkı yok.
Ne demek istediğimi ben de anlamadım ama olsun :)
Mesaj tarihi:
Nargile, yasaklanması çok anlamsızdı. Yani bu ürünler senin kültürünün bir parçası, bir sürü kişinin istihadamı ve seni temsil eden güzel bir ürün. Nargile kafelerde sigara içirmezsin olur biter.
Mesaj tarihi:
sesu said:

Yurtdışındaki nargile cafelerin hiçbirisi kapalı mekanda nargile içirmiyor ki. Kışın soğukta nargile içmek isteyen yine dışarda götü dona dona oturup içiyor nargilesini.

Kanada'da ozel izin var sadece nargile icin. Yani en azindan benim eyalette kisin indoors da gidip icebiliyorsun.
Sigara icmek zaten her turlu mekanda yasakmis yillardir, millet disari cikip iciyordu hep. Demek ki nargile ulkesine gore degisen bir olay yani.
Mesaj tarihi:
İçenlere selam olsun. Direniş az olsun diye yazın geçirdiler yasayı, kışın dışarı çıkıp sokak köpeği gibi titreye titreye içeceksiniz daha, esas zevk orada :p
Mesaj tarihi:
elesso said:

komik olmamış mille

komiklikten demedim zaten yapilan bencillik yuzunden dedim.Yani icmeyenlerin "biz pasif icici olmak zorunda degiliz" filan demeye hakki var, tamam peki ama onlarin yuzunden icenlere eziyet cektirmek? sacma gibi sanki biraz
sonucta hic olmazsa taksiciyi dusun yani sabah konustum, kemere turist goturuyorum bi saat yol filan diyor adam belli kafayi yemisde neyse ya
Mesaj tarihi:
Süper oldu süper:) Sonuna kadar destekliyorum bende..
Ayrıca işin güzel kısmı da var,dışarıda bir sürü içen insanla muhabbet etmek vs ilginç olabiliyor..
Kışın evet kötü olabilir de siz birde Stockholm'dekileri görün kışın -15'lerde sigara içeceğiz diye donuyorlar barların dışında ilginç bir görüntü oluyor...
  • Yeni Oluştur...