Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bu şekilde sigara içen insan sayısında düşüş olacağını düşünmek mantıklı değil bence. Heryıl sırf öss yüzünden bile bir yığın insan başlıyor. Bir ülkede dert-tasa bu kadar çokken, yaşamak bu kadar zorken sigara içen kişi azalmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Griswold said: Valla kanun çıktığında 1 sene önce falan tepkiliydim bilmem ne de okul mu alıştırdı nedir (bizim okul kanun çıktığında yasakladı, beklemedi yürürlüğe girmesini ve %99 kapalı alan okul) problem teşkil etmiyor benim için. Çıkar dışarda içerim nedir yani. Alışılıyor yani gayet, başta biraz yadırganıyor sadece. Ben önceden küfrümü ettiğimden hiç problem olmadı şimdi sdf. Abi, sigara içmeyen biri için o köprü çok acınası duruyor lan. İnsanlar tıkış pıkış, özellikle öğlenleri. Resmen işkence çekiyorsunuz, iki duman çekeceğim diye :) Gerçi bende içeride kimse yoksa muhabbete gelmiyor değilim ya. Açık hava olunca sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 derde tasaya bir çözüm değil. sigara pahalı ve artık heryerde içilmiyhor diye bi kaç cocuk bıraktı burda diyorum :) 16 yasında bu elemanlar. pek çouda özentilikten baslamıs zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 adamınbiri said: ben yine tekrarlıycam neden sigara içenler için özel bi bölüm yapılmasına izin verilmiyo?!?! biri bunu mantıklı bi şekilde açıklarsa sigarayı bırakıcam 1. ozel bolumlerin bir standarda uymasi gerektigi ve masrafi cok yuksek oldugu icin izin verilen ulkelerde (misal italya) isyeri sahipleri pek yanasmiyormus. 2. her ne kadar bu standarda uyulsa da, ozel bolumler bilmemkac kat daha kirli hava barindiriyormus ve icenlere de ekstra zarari oluyormus. yani adam "ya bir sigara yakayim" diye girdigi yerden 3 sigaralik duman soluyarak cikiyormus. 3. o ozel bolume de birilerinin servis yapmasi gerekiyor ve calisan adamin saglini o sekilde riske atamazsin. "sigara icmeyen de calismasin yahu" da diyemezsin, dersen ayrimciliga girer ve sigarayi tesvik etmis olursun. avrupadaki temel mantik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 mantıksızmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Tek umrumuzda olan şey artık barlarda vb. alanlarda sigara içemeyeceğiniz. Bu tartışma 300 sayfa da olsa o sigaraları içmeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yavaş yavaş evinizin yakınındaki cafeler publar kapanır sonra arada gittiğiniz güzel hoş mekanlar kapanmaya başlar ondan sonrada büyük yerler kapanmaya başlar bizde namaza başlarız artık tabi camide sigara içmeyiz dışarı çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 buna bağlamak, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben bağlarım herşeye bağlarım şimdi sorun değil ama kışın ben kapalı mekanda sigaramı içerim şikayet etsinler umrumda olmaz avrupa insan hakları mahkemesine kadar giderim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi puba ve ya bara gitmek için illa sigara mı içmek lazım? Ne kadar mantıksız laflar yav :D. Söylerken inanarak mı söylüyosunuz bu lafları :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Barlarda içilmemesi harika oldu. Onlarca kişinin ortamı dumana boğması biryana eve gelip üstümdekileri balkona asmaktan kurtulduğuma bile seviniyorum. Otururken yer değiştirmeleri vs. hatırlamak bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Cahillik moda olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bugüne kadar hangi sigara içen, içemeyeni görünce sigarasını söndürmüşte şimdi insan hakları muamelesi çekiyorlar onu anlamıyorum ben. Herkes fosur fosur sigarasını içerken, hiç içmeyen insanlar içmiş kadar zehirleniyor, buna aldırış etmeden, sigara içmişsiniz bugüne kadar. Biraz da dışarda içiverin, zorunlu kibarlık yapın azıcık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 adamınbiri said: kışın ben kapalı mekanda sigaramı içerim şikayet etsinler umrumda olmaz avrupa insan hakları mahkemesine kadar giderim valla denemeni bekliyorum 4 gözle. gece mekanlarında disco felan ordaki görevlilerden birisi gelince sigara yasak dediğinde "ee ben avrupa mahkemesine giderim" demenide bekliyorum. sonra elindeki sigarayı zorla alıp kapıya doğru dayak yiyerek atılmanıda videolu bi şekilde bekliyorum. olur bence bunlar olmazmı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 adamınbiri said: ben bağlarım herşeye bağlarım şimdi sorun değil ama kışın ben kapalı mekanda sigaramı içerim şikayet etsinler umrumda olmaz avrupa insan hakları mahkemesine kadar giderim valla Ağlayarak evine gidersin en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ağlatarak güzel bi sigara içirirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 adamınbiri said: kışın ben kapalı mekanda sigaramı içerim şikayet etsinler umrumda olmaz zaten sen burda en azla kurtulan tarafsın, olan mekana oluyo, dolayısıyla o sigarayı orda içirtmezler adama, senin ödicen cezanın 100 katını mekan ödüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 İyi oldu iyi. Bir de şu trafik cezaları normalinden 10 katına çıksın da kazalar falan da azalsın. Kırmızı ışıkta geçmek 1600 tl olsun mesela. 2 alkollü yakalanmada o ehliyeti alıp direk trafikten men gelsin de mesela o trafikte rahatlasın bir. Oh diyelim. Hatta emniyet kemeri takmadığı anlaşılan şoföre 2000 tl ceza kesilsin bir kere, bakalım kaç kere daha takılmıyo o kemer :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 o zaman bu devlet kimden para kazanacak ? sen kırmızı ışıkta geçmezsen çok pahalı cezası diye polis kimden çorba parası alıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 emniyet kemeri takıyormusun sen şimdi? şimdiye kadar hiç takan birini görmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Valla arabam yok, ama bindiğim arkadaşların arabasında öndeysem hemen takarım :). Nolur nolmaz bulunsun, arkadaşım en usta şoför de olsa, karşıdan gelen dangozun ne olduğu bilinmez :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kermit said: o zaman bu devlet kimden para kazanacak ? sen kırmızı ışıkta geçmezsen çok pahalı cezası diye polis kimden çorba parası alıcak ? Elbet geçen olur :D . cado said: emniyet kemeri takıyormusun sen şimdi? şimdiye kadar hiç takan birini görmedim :P Arkada bile otursam emniyet kemeri takmadan asla yolculuk yapmam. Şehir içinde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 arkada oturupta emniyet kemeri takmak inandırıcı gelmedi bana niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Niye yalan söyliyeyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 birde şöyle birşey var avrupada bu yasak kullanılan yerlerde sigaranın vergiside çok yüksekmiş.madem bırakmamızı istiyorlar vergilerinede %100 zam yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar