F Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Eski oyunculara sunu soyleyebilirim ki ,her ne kadar oyun degismis olsada atmosferinden bi sey eksilmemis kesinlikle.Kendimi kaybettim ve hesabimi tekrar aktiv hala getirdim ve yeniden char acip basladim.Chimaera'dayim adim Mowwes(90lvl Ent) Fossas(Yeni actim Jedi).Maddi olarak destek veremesemde elimden geldigince her arkadasa yardim etmeye calisirim.Ayrica hard-core pvpciyim burdanda yanina ortak arayan varsa duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 triali indiriyorum da, bunda da serverlar US EU diye ayri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Europe - Chimaera serverın adi, US serverlarının başında US yazmıyor. Sadece Avrupa serverları belirtilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 evet farkettim, girdim oraya ama lagli baya sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Yani, oyunun en kalabalık sunucularından birisi. Nickin ne oyundaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 moxaida etappoit'mis, randomdan geldi =p. bothan smuggler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Hehe. Hocam dakikasında cevap veriyorsun yahu :D Tansaari de misin şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 İşsiz güçsüz adam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bilmiyorum, galiba. han soloyla tavla aticaz. isim gucum budur benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ordaki tüm questleri yap bence, Tatooine e gelmeden rahat bir 10 - 11 lvl ol. daha kolay olur o zaman tatooine gorevleri :) Kolay gelsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Şimdi yurt dışındayım canım çok çekiyor oynamak, SWG emu veya SW Tor çıkana kadar ilaç gibi gözüküyor. Yalnız oyunda pek MMO havası yok gibi, ne pvp gördüm, ne sosyalleşme, oyun birde özellikle swooperlarda ağır çalışıyordu. Türkiye ye gelir gelmez yanınıza gelmek istiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalukHakanKaan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Tekrardan merhaba arkadaslar :) Oyuna yeni gelen yada donen arkadaslar chat tabda /add IG*name yazarak benim toonlarimi arkadas listesine alabilirler.yeni arkadaslar icin tekrar yazmak istiyorum haluk' hakan' kaan' sezen 'haluk oyunda surekli kullandigim toonlarim. Tansariden sonra tattooine geleen arkadaslar tel atarak bana ulasabilirler :) not : Her yeni arkadasa her turlu yardima elimden geldigince hazirim eger oyun icinde yada işte mesgul degilsem :)(belirtmek isterimki ben sadece iş yerimden oynuyorum)Ve lütfen seviyeli hitaplarla konusalim :) Bol eylenceli zamanlar diliyorum :) IG : Ingame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 İmperal Recruter lar gibiyiz oyuna gelin diye :D Galaksinin Size İhtiyacı var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi SWG şöyle classic server açsa ya kastırmasa bizi emularla ıvırlarla zıvırlarla :) Bizde adam akıllı sandbox oyun oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Benim 2003 - 2008 yılları arasında sürekli oynadığım tek bir karakterim vardı, o da Eclipse'de zaten. Transfer yapılabiliyorsa Chimaera'ya geçirip bakınabilirim aslında biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Yalnız yenilere yardım istiyoruz. Benim gibi hiç oyunu bilmeyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oyundaki isimlerimizi yazdik,oyunda bizle irtibata gec,elimizden geldigi kadar yardim ederiz. Transferde bildigim kadariyla hala acik station.sony ye login olup ordan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archillea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 The current "transferred from" galaxy servers include: * Corbantis * Europe-Infinity * Intrepid * Kauri * Kettemoor * Lowca * Naritus * Scylla * Tarquinas * Tempest * Valcyn * Wanderhome The valid destination galaxy servers include: * Ahazi * Bloodfin * Bria * Chilastra * Eclipse * Europe-Chimaera * Europe-FarStar * Flurry * Gorath * Radiant * Shadowfire * Starsider * Sunrunner Eclipse yok ama bu free char transfer içindi parasını verip eclipseden chimaera ya gelebiliyorsundur bence.. Ve tabiki yardıma hazırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Tyrons Şehri Haber Merkezi: Güncel Haberler ..Bilgi Yükleniyor... Tyrons Şehri Valiliği'nden; Şehirimiz şu anda 2. Seviyeye geçmek için yeterli vatandaşlık sayısına ulaşmıştır. 4 gün sonra şehirimiz 2. seviyeye geçecektir, 2. seviyede şehirimize eklenecek yeni kamu binaları; Cantina , Bank. Ayrıca Şehir pazarı kurulumu başlamıştır. Şehir Pazarına bir satıcınızı kurmak istiyorsanız lütfen bizimle iritaba geçiniz. Şehir Açılışı Şehirimiz 2. Seviyeye ulaştığında ve kamu alanlarının inşası- dekorasyonu tamamlandığında şehirimizin açılış partisi düzenlenecektir. Ayrıntıları daha sonra buradan size ileteceğiz. Hepizin davetlisiniz.. Tyrons Şehri Valisi Igoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Başladım ancak kimse yok ortalarda, herkes offline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archillea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 /addfriend Archillea /addfriend iza'el bu ikisi benim /addfriend osskta /addfriend igoki /addfriend erlis /addfriend co'oc bunlar Tyronian /addfriend haluk' /addfriend hakan' /addfriend kaan' /addfriend sezen /addfriend 'haluk bularda HalukHakanKaan /addfriend fossas /addfriend mowwes bunlarda F'in karakterleri Bu komutları kopyala yapıştır yaparsan, biz oyuna girdiğimizde sistem mesajı olarak Archillea is online gibi chat kutusunda yazar yada community kısmında friend listte görebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Tamamda abi herkes offline, onu diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archillea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Valla dün gece 2 ye kadar falan onlinedık biz igoki ile ama şimdi yeni uyandım kahvaltı falan yapıcam da üşeniyorum :D akşama doğru girerim heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 O sıradada ben dışarıdaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ayrıca Vurdumduymaz adlı toonumda oynuyorum bu aralar. Hepsinden ulaşabilirsiniz bana .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar