DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 komik bi video deilde, eğlenceli =) http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY /watch?v=zlfKdbWwruY videonun hepsini izlemek istemeyenler, 3.14 e atlasınlar orayı izlemeyen pati deildir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 madalyonun öteki yüzü watch?v=ECoMe8IM3RU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben de yapmak istiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 AGA!! ADAM NAAPMIŞŞ ÖLEEE YAA... yani ya bu adamın bi kaç milyar doları var işi gücü yok tüm dünyayı gezmiş.. ya da adamın tüm dünyayı gezmesini zorunlu kılacak bi işi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 adam ısını bırakıp (bilgisayar oyunu yapıyomus) kalan parasıyla bıtene kadar gezmeye karar vemrış, her gıttığı yerdede karısıyla beraber bole bi video cekmiş, youtube'da ünlü olunca bi firmada ona sponsor olup gez dolaş bunu yapmaya devam et bizde sana para verelim demiş. bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ve bizler yaşadığımızı iddia ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Cuce said: adam ısını bırakıp (bilgisayar oyunu yapıyomus) kalan parasıyla bıtene kadar gezmeye karar vemrış, her gıttığı yerdede karısıyla beraber bole bi video cekmiş, youtube'da ünlü olunca bi firmada ona sponsor olup gez dolaş bunu yapmaya devam et bizde sana para verelim demiş. boleyaa inanmıyorum... bu dünyada yaşayan bazı insanlar hakikatten çok şanslı. sen gez biz sana para vercez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ilk videoyu izlediğimde de aynı şeyi hissetmiştim, bunda da aynı şey oldu. fakir ülkelerdeki çocukları görünce bir burukluk geliyor içime, ama en çokta onlar eğleniyor hep. eleman buymuş bu arada; http://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Harding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 1:53 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Dragonmax said: Cuce said: adam ısını bırakıp (bilgisayar oyunu yapıyomus) kalan parasıyla bıtene kadar gezmeye karar vemrış, her gıttığı yerdede karısıyla beraber bole bi video cekmiş, youtube'da ünlü olunca bi firmada ona sponsor olup gez dolaş bunu yapmaya devam et bizde sana para verelim demiş. boleyaa inanmıyorum... bu dünyada yaşayan bazı insanlar hakikatten çok şanslı. sen gez biz sana para vercez... Şans meselesi değil cok, kacımız ole işimizden cıkıp gelirimiz sıfırken "ban param bitene kadar dunyayı gezicem" diyip gercekten parası bitene kadar dunyayı gezebilir. adam gezmiş, haketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Dragonmax said: AGA!! ADAM NAAPMIŞŞ ÖLEEE YAA... yani ya bu adamın bi kaç milyar doları var işi gücü yok tüm dünyayı gezmiş.. ya da adamın tüm dünyayı gezmesini zorunlu kılacak bi işi var... ikisi de değil amca ilk olarak civar memleketlerde bi geziye çıktığında bu konsepti doğuruyor. bi arkadaşı "la olm sen şurada bi oyna da çekelim" diye takılıyor buna. keza kendisi dans konusunda pek becerikli değil.. takılıyorlar, eğleniyorlar vs. derken her gittiği yerde bunu yapıyor eleman. video paylaşım siteleri çıkınca amcam bunu iyi değerlendiriyor. ve oturtuyor bi güzel. neyse bu amcanın deli gibi izlendiğini görünce şirket sponsorluk alıyor.. amca şansını kendisi yaratmış, kendi yaptığı ortaya kendisi kafa koymuş ve golü atmış. mütevazi sevimli bir insandır kendisi ayrıca.. arkadaş çevresi de iyidir hakeza.. 2.videonun müziklerini yapan elemanla da bu şekilde çözmüşler zati olayı.. ha bi de kız arkadaşı da bunun gibi tuttuğunu koparan bi cengaver ve hatta bir sezercik aslan parçası.. ayarlamaları falan genelde kız arkadaşı yapıyormuş.. kral adam ne diyeyim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SRWh8uTZYes son videoda çalan şarkıya bağımlı oldum resmen bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 evet banada tam dasaanın dediği gibi, arkadakı kız ardakaşı cozmuş olayı gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 naptın sen matt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 dans ekibi filan kasan bi biz varız bir de hindistan. ha bir de lemur takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 çalan şarkı muhteşemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 çalan şarkı muhteşem de, bu videoyu izleyince hep bana şunu çağrıştırıyo ve her defasında bunu da izliyorum haha http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 acun daha sansli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Abi bu free hugs seysını bizim memlekette yapıldığını düşündüm,mavi ekran verdim.Restart attım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben açmıştım sanki diye düşünüyodum, yapmışım cidden hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu free hugs olayını kapkaççılar kullanarak işe yeni bir boyut katabilirler. daha az zararlı daha çok müşteri kazanç daha fazla ve zevk alıyorsunuz. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Laorx senin topici ginaly bitirmiş zxczc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar