Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Karinca yemi en kesin cozum. Usenmeden gidip alican bi tane baska turlu tuzla limonla detergenla ugrasmaya degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 evdeki bütün yiyecek maddelerini paketledim hatta sayelerinde nereye koyduğumu unutttuğum şeylere bile ulaştım ama hala azimle ısrarla bişeyler arıyolarlar markette karıncalara özel bişey bulamadım limon pek işe yaramıyor ya deterjan sayesinde spor yapıyorlar, farklı yollardan dolaşıorlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 http://img239.imageshack.us/img239/2161/adszc.jpg yumurtası değerliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sim ant diye bi oyun vardı eskiden. oyunun sonunda karınca kolonisi olarak evi basıp işgal ediyorduk, evin sahibi de çıldırıp kaçıyordu evden. şimdi anladım o herifin neler hissettiğini. karınca yemi işe yaradı benim mekanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Dregoth said: Abi ne acımasızsınız? Millet direk cani yollar önermiş. Yazık günah yani. karıncaları nasıl ikna edebilirsin ki? ant whisperer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 mangal said: deodarant + cakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 PYRO KARINCA KOVAR ! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Dregoth said: Abi ne acımasızsınız? Millet direk cani yollar önermiş. Yazık günah yani.Sen bir ayının inine girersen ayı sana ne yapar? bir de bu açıdan bakın olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Şahsen kendimle ayının davranış biçimleri arasında farklar olduğunu düşünüyorum. O nedenle çokta isabetli bir örnek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 peki daha net örnekliym. doğada herhangi bir canlı, başka bir canlının özel yaşam alanına müdahale ederse sonuçlarına katlanır. yaşayabilecekleri eşşek kadar doğa varken bizim evde ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Gidip karınca ilacı aldın mı? onun dışında kahve, sirke dökmeyi deneyebilirsin. Eğer yine olmazsa bir exterminator çağırmanı tavsiye ederim. Estel_Anorien said: Dregoth said: Abi ne acımasızsınız? Millet direk cani yollar önermiş. Yazık günah yani. karıncaları nasıl ikna edebilirsin ki? ant whisperer Who you gonna call? Dr. Pym! http://img17.imageshack.us/img17/2362/antmane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Karınca diyip geçmemek lazım. Bazıları feci yargılar. http://img176.imageshack.us/img176/3964/atomantwc2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Dr. Pym varken endişeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Hala yakmadın mı abi. Çatır çatır ne güzel yanarlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tapir besleyin demezsem olmaz simdi. dogal seleksiyonla ölürler hem bisi olmaz. kücükken topu karinca ciftligine kacan bi ben mi varim lan? fobim var =/ kücüklerinden degil de esseksel ve anteni olanlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tapir =! anteater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 harbi lan karincayiyen al bi tane, en güzeli. lemur'da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 firewall kurmayı da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ama onun içinde mage skillin olması lazım. veya scribe ile halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Sonra üzerinde koşarak magic resistance kasarsın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yok en iyisi nature resistance totem dikcen, yaklasamasinlar. ya da fire nova totem koycan, en temizi. kurutsun essolessekleri sapina kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yolları üzerine bir öbek bal dök sonra tam ulaşacakları yerin etrafını deterjanla daire içine al.İntikam.İntikam alacak birşeyin var mı bilmiyorum ama.Varsa bunu yap.Ya da bal a bol bol tuz dök mal olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Borik Asit Eczanelerde satılır toz halindedir. Çok ucuz bişeydir. Bir çay bardağına 4 çağ kaşığı Borik asit ve suyuna yedirebildiğin kadar şeker karıştırıyosun. Sonra pamuk veya peçete parçalarını bu karışıma daldırıp karıncanın geçiş noktalarına bırakıyosun. Eldiven kullanmadan yapma. Latex eldiven giy oyle yap. Kesin çözümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dinamit kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar