forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 koloni ulaşım yolları üzerindeyim elektrik süpürgesi dışında, böcek ilacı dışında(daha deneyemedim almaya üşeniyom kaç gündür) ne kullanılabilir? maksat yollarını değiştirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 deterjan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yuvalarının önünde köpürtcem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 karınca duası oku yollarını değiştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 köpürtsen de olur da toz olarak dökmen yeterli. geçemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 çamaşır suyu kesin çözüm. ama bir gün evden çıkman lazım köşe bucak çamaşır suyuna buladıktan sonra. onun dışında raid'in karınca yemleri gerçekten çok etkili. bir kere kullandım yollarını mı tıkadı naaptı bilmiyorum 3 senedir gelmiyolar odama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 deodarant + cakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yak onları yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 oha be. herkes katil aq. karınca giren ev bereketli olur, kuranda felan yazar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 biz genelde insect repeller kullanıyoruz karıncayı da kaçırıyor. ultrasonik haşere kovucu diye aratırsanız, bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi tamam işte girmiş, bereket eyw. girdikten sonra çıkartılmasında sorun yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben de evde 3 konvoy 1 küme öldürdüm.felaket.evde çıktıkları yeri bulursan girişine dök ilacı baya bi etkili oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yollarına tuz dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yollarına gül dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Abi ne acımasızsınız? Millet direk cani yollar önermiş. Yazık günah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tuz acımasız değil. yaklaşmıyolar tuz çünkü. giderler direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 1. Kolonya, Çakmak; gayet iyidir. Cesetleri gören diğer karıncalar, evde bir daha yaklaşmaz 2. Eğer karıncalar herhangi bir deliğe girip çıktığı tespit edilirse: Elektrikli Süpürge; deliğe daya ve hepsini çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 süpürge: denedim, süpürdükçe yerine yenileri geliyor. tek tek öldürdüm: ölüleri görünce herhalde ya savunma içgüdüsü ile haraket ediyorlar yada cenazelerine geliyorlar bilmiyorum ama kar etmedi, gene geldiler. tuz: denedim, üstünde hoplayıp zıplıyorlardı, ah bi de tekila olsa diye. karınca yemi: bi kaç gün gene etrafta dolaştılar sonra bi daha gelmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Limon dilimi koy. bi yere gelemezler. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 limon, tuz. bunlar olan şeyler, denendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Limon teklifi bendende geliyor. Limon sık yolları üzerine, geçmiyorlar. Eski evimde baya işe yaramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 anlaşmaya çalış onlarla şeker filan ver.... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kolonya, çakmak, deodorant felan kullananlara kolay gelsin. evi felan da yakın oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 elaidi said: Limon dilimi koy. bi yere gelemezler. true story. +1 eve girebilecekleri yerlere limon koyarsan uzak dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 denemedim ama güzel bi dille anlat derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar