Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sezon animeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tavsiye edebileceginiz varmıdır suan bleach naruto felan harici crossgame diye bir baseball ile basquash ( cop makinesi basketbolu) felan izliyorum varmı suan soyle aksiyonu bol bir anime yada dram romance gibisiden
Mesaj tarihi:
Bunlar bahar dönemi:

Queen`s Blade: Rurou no Senshi
K-ON!
Phantom: Requiem for the Phantom
Hayate no Gotoku 2nd
Asura Cryin
Examurai Sengoku
Arad Senki
Saki
Natsu no Arashi
Sengoku Basara
Shangri-La
Pandora Hearts
Valkyria Chronicles
Tears to Tiara
Ristorante Paradiso
07-Ghost
Hanasakeru Seishounen
Higashi no Eden
Tayutama
Guin Saga
Shin Mazinger
Cross Game
Hatsukoi Limited

Bunlar da yaz dönemi:

Umineko no Naku Koro ni
Aoi Hana
Taishou Yakyuu Musume
Canaan
Needless
Zan Sayonara Zetsubou Sensei
Princess Lover!
Tokyo Magnitude 8.0
Spice and Wolf II
Bakemonogatari

Bir siteden aldım da koydum.Açıklama yapamıyacağım çünkü izlemedim hepsini; ama zamanım bol anime izleyeceğim diyorsan ola ki, araştır hepsini.
Mesaj tarihi:
saolasın aralarında bir kaç izledigim var onları eleyip bakayım digerlerine su spice and wolf ilkinde ortalarda bir yerde kalmıstım 2.si devam niteligidir herhalde :/
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu sezondan şunları izliyorum ben, hepsinin ilk bölümlerine baktım.

Umineko no Naku Koro ni
Tokyo Magnitude 8.0
Bakemonogatari

Son ikisini Türkçe'ye de çeviriyoruz grubumuzla.
Mesaj tarihi:
Bakemonogatari sunu izledim ilk bolumunu guzelde bazı sahneleri atlaya zıplaya gidiyor gibi geldi hızlı geldi acıkcası su princess lovera baktım fena degil ecchi biraz diger dediklerinizede bir goz atim
Mesaj tarihi:
Gerçi yazılmış üstte ama bir tane 2009 animelerini gösteren resmimiz vardı bizim burada, onu versek arkadaşımıza ? ( evet ben buranın genel müdürüyüm, pardon virus sdf. )
Mesaj tarihi:
su canaanı merak ettim bir bakim ona nasıl bişimiş acıkcası bu sezon istedigim bişi bulamadım gibi tam her sezon bişiler bulurdum kekkaishi kenich ne biliyim gtolar felan cok severek izlerdim kafama gore denk bişi gelmedi sanırsam.bir su crossgame in ilk 2-3 bolumu enfesti hic beklemicem bişiler oldu caponların beyzbolundan
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...