Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Tavsiye edebileceginiz varmıdır suan bleach naruto felan harici crossgame diye bir baseball ile basquash ( cop makinesi basketbolu) felan izliyorum varmı suan soyle aksiyonu bol bir anime yada dram romance gibisiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bunlar bahar dönemi: Queen`s Blade: Rurou no Senshi K-ON! Phantom: Requiem for the Phantom Hayate no Gotoku 2nd Asura Cryin Examurai Sengoku Arad Senki Saki Natsu no Arashi Sengoku Basara Shangri-La Pandora Hearts Valkyria Chronicles Tears to Tiara Ristorante Paradiso 07-Ghost Hanasakeru Seishounen Higashi no Eden Tayutama Guin Saga Shin Mazinger Cross Game Hatsukoi Limited Bunlar da yaz dönemi: Umineko no Naku Koro ni Aoi Hana Taishou Yakyuu Musume Canaan Needless Zan Sayonara Zetsubou Sensei Princess Lover! Tokyo Magnitude 8.0 Spice and Wolf II Bakemonogatari Bir siteden aldım da koydum.Açıklama yapamıyacağım çünkü izlemedim hepsini; ama zamanım bol anime izleyeceğim diyorsan ola ki, araştır hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 saolasın aralarında bir kaç izledigim var onları eleyip bakayım digerlerine su spice and wolf ilkinde ortalarda bir yerde kalmıstım 2.si devam niteligidir herhalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bu sezondan şunları izliyorum ben, hepsinin ilk bölümlerine baktım. Umineko no Naku Koro ni Tokyo Magnitude 8.0 Bakemonogatari Son ikisini Türkçe'ye de çeviriyoruz grubumuzla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Phantom: Requiem for the Phantom kesinlikle bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Natsu no arashi kesinlikle izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bakemonogatari sunu izledim ilk bolumunu guzelde bazı sahneleri atlaya zıplaya gidiyor gibi geldi hızlı geldi acıkcası su princess lovera baktım fena degil ecchi biraz diger dediklerinizede bir goz atim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 sayonara zetsubou sensei nin 2. bölümünde gönderme yapma işini abartmışlar artık. parodi seviyorsan kaçırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Canaan güzel birşey olacak gibi geldi , needless ı da zaman geçirmek için izliyorum :P Canaan a bir bakın derim 2 bölüm çıktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 az önce 3. bölümü de çıktı canaan ın. Çok şahane gidiyor. Bugün yarın yazarım hakkında bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gerçi yazılmış üstte ama bir tane 2009 animelerini gösteren resmimiz vardı bizim burada, onu versek arkadaşımıza ? ( evet ben buranın genel müdürüyüm, pardon virus sdf. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 en son başlayanlardan dram namına tokyo magnitude 8.0, aksiyon namına canaan güzel. ikisi de ilgini çeker tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 su canaanı merak ettim bir bakim ona nasıl bişimiş acıkcası bu sezon istedigim bişi bulamadım gibi tam her sezon bişiler bulurdum kekkaishi kenich ne biliyim gtolar felan cok severek izlerdim kafama gore denk bişi gelmedi sanırsam.bir su crossgame in ilk 2-3 bolumu enfesti hic beklemicem bişiler oldu caponların beyzbolundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bakemonogatari izledim ilk bölümünü, baya değişik bişiymiş sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bakemonogatori şahane valla SHAFT döktürmüş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bu arada Needless çok iyiydi bu sezondan onu söyliyim baya eğlendim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar