Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Böyle aksiyon olsun, hack&slash olsun, zıplamalı hoplamalı vurmalı birşeyler arıyorum. Sacred 2'nin demosunu oynamıştım çok saçma gelmişti, ayrıca laptopu baya kastırmıştı, vazgeçmiştim oynamaktan. Titan Quest biraz daha rahattı ama beni fazla sarmamıştı. Güncel oyunlardan bu ikisi var aklıma gelen. Belki Titan Quest'i oynarım. Ama burdaki sorum şu: Diablo 2 expansion gibi Titan Quest + exp kurunca direk Exp'i açıp ordan oynayınca eski missionları da oynayabiliyor muyuz, Yoksa HL: Opposing Forces gibi Titan Quest'in expansionu, esas oyunla tamamen alakasız missionlara mı sahip? Titan Quest olmazsa, belki Witcher oynarım bilmiyorum, ama daha önce bayaa ilerlediğim ama bitirmediğim oyunun oynadığım bölümlerini tekrar oynamak sıkıcı geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Pikseller seni rahatsız etmez herhalde. SciFi olur diyorsan Crusader: No Regret ve Crusader: No Remorse dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mirage said: Pikseller seni rahatsız etmez herhalde. SciFi olur diyorsan Crusader: No Regret ve Crusader: No Remorse dene. 3200 yıllık oyun o no remorse yav :D. D2 kur, bak serverı da açıldı patiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Titanin exp ini kurunca eski bolumlerden basliyorsun . Camera hackinide kurunca enfes oluyor eskisine nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 pikseller rahatsız etmez de, item kapmalı bir oyun istiyordum. rpg'sel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Hard to be a God. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Divine Divinity tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Dungeon Siege 2 oyna o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 DS2 oynayıp bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 loki - silverfall 1-2.. sanirim ikinci cikan daha iyi earth awekening mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 lokiyi oynamıştım berbat gelmişti. silverfall'a bakayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bende bir aralar feci sekilde action rpg ye sardirmaya calismistim ama hep diablo 2 ye donmustum. sacred 2 yi bitirdim, lokiden tiksindim, titan queste nedense gecmis oldugu ortam yuzunden isinamadim arti devamli etek giymek cok sacma ustune de itemizasyonu bence yeterli degil. dungeon siege 1 guzeldi ikiyi sardiramadim. sacred 1 i cok gec oynadim onuda sevemedim. hard to be a god hemen sildim hic sevmedim... bunlarin ustune dungeon runners adinda free ncsoft yapimi bir mmo var onu deneyebilirsin item isimleri komiktir ve diablo gibi .. fate adinda bir oyun var oda fena degil ama grafikler falan cocuksu geldi sardiramadim onada. silverfall 2 bayagi buyuk clienti ile anam tamam buldum dedim ama sanirim kontrollerinde sorun vardi belki duzelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 http://www.listal.com/list/rpg-world-pc-edition-johnny76 boyle bir liste buldum , bilmedigim bazilarini test edeyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kimse NOX dememiş :( Charge! Weeeeiiiiieeeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 nox gecenlerde tekrar bakayim dedim hackler kurdum grafikleri cozunurlukleri arttirdim ama i-ih .. olmadi bir baska epic rpg listesi ayni siteden.. http://www.listal.com/list/rpg-world-pc-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Zamanında nox da mage oynarken aldıgım zevki unutamıyorum.Aslında senaryo falan cacık ama asırı zevklidir oynaması.Hack/slash rpg cok az ama sana diablo klonu(ama cok basarılı)bir oyun soyleyebilirim bu da eski bir rpg ama yılın en iyi rpg si secilmisti sanırım.Fate di adı yanlıs hatırlamıosam.Bir kac mode ile hala oynanabilir. Diger sayıcaklarımı zaten biliyorsundur.Bence baştan baldur's gate serisi oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Hakkaten Nox'u nası unuttum. Utandım kendimden bi an. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 diaplo 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 nox un senaryosuna cacık diyen taş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Nox'un senaryosu da mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 taş olur da golem summon'larız içinden hatta. nox oynayıp bitirmiştir zaten diye onu söylemedim, hala oynadığım en keyifli action rpg'dir kendisi. abuk sabuk item için boss kesme maratonları da yok, sadece keyifli gameplay. her karakterle de ayrı zevk. summon olayıyla da o kadar eğlenebildiğim başka oyun çıkmadı daha. ikincisini çıkaramadılar maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kanuni said: bir baska epic rpg listesi ayni siteden.. http://www.listal.com/list/rpg-world-pc-edition traditional rpg değil ya, haxli axeli birşeyler istiyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bir onceki listede de onlardan bulunuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 fena değilmiş o liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 diablo nun üstüne modda yükleyebilirsn. diabloyu mbambaska oyunlara ceviren modlar var. yada neverwinterknights 1 ve explerii yükleyip powerplay de takılabilirsin onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar