razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/optimus_maximus.jpg ben hiç bir şey anlatmıyorum videodan izleyin. g19u almaktan vazgeçiyordum ta ki fiyatını görene kadar O_o işte karşınızda optimus maximus keyboard.. ta daaaa http://www.youtube.com/watch?v=xWkjtnd367Q http://www.thinkgeek.com/computing/usb-gadgets/9836/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Klavye diyince synth ler geldi aklıma iyi mi neyse. O gazla girdim sonra donanım yazılım olm burası dedim. Bu aşırı pahalıydı şimdi noldu fiyatı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi neticede tuşları var basıyosun sfg böyle garip şeyler yapıyolar hoş oluyor ama çok da pahalı oluyor. ben oled'dir, led'dir, ekrandır şudur budur klavyede standarta inmeden almam heralde bu tip klavyeleri. rahat olsun 3-5 medya tuşu olsun iyim böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 oha saka mi bu fiyat cok iyimis alet bu arada ama das keyboard'u gecemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 çok iyiymiş. fiyat kaç tale? oha 1600 dalır. o paraya canavar oyun sistemi düzüyo millet be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 1500 dolar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Çok iyiymiş. Yalnız: said: Price: $1,599.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu klavye değil ki. pahalı bir oyuncak gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 oha ben anlamadım galba olayı yemek yapabiliyo muymuş ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o klavye pek yeni sayılmaz ya. bayağı ünlü bişiydi hatta. alabilen babayiğit varsa hel@ls sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hem klavyeye hem fiyata oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu klavye 2 yıldır uretilmeyeçalışılıyodu, bitirmişler sonunda. ocz nin sadece 6 tuşu o-led olan klavyesi çıkacak yakında. o yeter herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 fiyatı beni benden aldı yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu klavyenin tuşları büyük olan versiyonu yok muydu eskiden. çıkartamamışlardı sanırım. bu versiyonu da güzelmiş. ama o emule simgeli resmi aradı gözlerim... klavyeyi renklendirebilmek süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar