Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerde Bulupta En Çok Sevindiğiniz Şey Ne?

Daniel

Öne çıkan mesajlar

2 tanesine sevindim 2 side paraydı zaten ondan başka birşey bulamamıştım ha gerçi birde lensim vardı onu bulunca sevinmiştim:P

1 tanesi liseden herkes ordu gibi çıkarken o kargaşada herkesin sonradan gördüğü bir 50 lirayı bulmaktı ilk çıktığı zamandı sanırım:P gerçi çok uzak bir dönem değil 2-3 sene önce işte almıştım herkesden HAYIIIIRR sesleri ama zafer benimdi sordum kimsede cevap vermeyince indirdim cebe:P

2.si çeşmede otelde yerde 100 dolar bulmamdı etrafa bakındım biraz orda bekledim hani biri arar diye (5 dakika bekledim =D)
sonra hoop o da cebe güzeldi:P
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı bayağı zaman önce akşamleyin dersaneden çıkıp eve gidiyordum. Yanıma yaşlı bir adam yaklaştı. Ev durumunu anlattı, kendini çok acındırdı, abi falan dedi. Bende küçüğüm bu çakallarla daha önce karşılaşmamışım ya cebimde fazladan duran küçük miktar bozukluğu verdim. Adamda verdiğim gibi döndü arkasını çekti gitti. Ne bir teşekkür ne birşey. Bende sinirlendim haliyle. O kızgın halle eve yürürken adama verdiğim miktarın aynısı kadarını yine bozukluk olarak yerde buldum. Miktar dikkate alınacak kadar büyük birşey değildi diye hatırlıyorum ama yinede çok sevinmiştim.

Dilenirken bile burnu havada davranan kimse yerde kalanı göremiyor demek ki. Bu da böyle bir anımdır hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakırköy sokaklarında 3 arkadaş dolaşırken yerde 10 liraya rastgeldik. pek bi sevindik, 4-5 adım attık 20 lira daha. Baya sevindik lan. sonra hepsiyle pes oynadık.

bide bu daha ilginçtir, 2-3 sene önce tatildeyken denizde takılıyorum öle hebele hebele çırpınıyorum falan sonra sıkıldım, dedim bari deniz gözlüğünü alayım 3-5 keşif yapayım. gittim aldım geri geldim, gözlüğü kafama taktım, kafamı suya daldırdım, direk kumların arasında yeşil bi kağıdın dalgalandığını gördüm. ölümüne daldım 20 lirada ordan çıkardım. bunda daha bi mutlu olmuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

balon said:

edit: gerçekten fidye verilecek derecede fakir günlerimdi , gelir yok bi halt yok .
yerde 50 buldum .4 gün yemek yiyerek idare edip part time bir işe girdim.

sonra zaten ekonomik durumumuz düzeldi .

divine intervention!

o parayı sahibine verseydi veya bi dilenciye sadaka verseydi, full time iş bulur, şimdiye belki kat-yat-şirket sahibi olurdu.

divine intervention'ın çalışma mekanizması böyle.
yani ben sırlar kapısında böyle gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

Sufi said:

balon said:

edit: gerçekten fidye verilecek derecede fakir günlerimdi , gelir yok bi halt yok .

divine intervention!

o parayı sahibine verseydi veya bi dilenciye sadaka verseydi, full time iş bulur, şimdiye belki kat-yat-şirket sahibi olurdu.

1- dilencinin benden daha az paraya ihtiyacı olduğuna eminim o dönemde. 3-5 domatesi kesip ekmek banıp doymaya çalışıyordum öyle söyliyeyim.

2- buna rağmen sahibine baktım etraftaki dükkanlara sorarak para düşüren var mı falan diye sordum .

3- katım ve şirketim var .
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

sg-1 said:

Sufi said:

balon said:

divine intervention!

1- dilencinin benden daha az paraya ihtiyacı olduğuna eminim o dönemde. 3-5 domatesi kesip ekmek banıp doymaya çalışıyordum öyle söyliyeyim.

2- buna rağmen sahibine baktım etraftaki dükkanlara sorarak para düşüren var mı falan diye sordum .

3- katım ve şirketim var .

sahibini arayarak senin dediğin aşamayı geçmiş sg1. sonuçta tamamlanmış divine intervention.

bu arada bi aralar bu sırlar kapısı sırlar dünyası falan gibi şeyleri frp hikayeleri niyetine seyrederek epey eğlendimdi. sonra konu kısırlığından baydı. mail atmayı bile düşündümdü senaristlere, şöyle biraz deviller dragonlar falan da ekleyin diye. yapmadım tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

sahibini arayarak senin dediğin aşamayı geçmiş sg1. sonuçta tamamlanmış divine intervention.

bu arada bi aralar bu sırlar kapısı sırlar dünyası falan gibi şeyleri frp hikayeleri niyetine seyrederek epey eğlendimdi. sonra konu kısırlığından baydı. mail atmayı bile düşündümdü senaristlere, şöyle biraz deviller dragonlar falan da ekleyin diye. yapmadım tabi.

evet, en azından parayı bulduğu gibi atlamamış, sahibini aramış, mekanizmanın gereğini yerine getirmiş, bu durumda parayı haketmiş diyebiliriz.

gerçi sırlar kapısında mekanizmanın sınadıkları genelde parayı içkiye kumara karıya kıza yedirenlerdi, onlar sonu kötü oluyordu.
de ki işte gerçek lanetlenenler onlardır, sponsored by stv.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

kalemdir abi
en cok haciladigim seydir
acimam
universite boyunca ne kalem aldim ne silgi
ama haydan gelen huya gitti yane
buldm kullandim kaybettim
ayni kalemi paylastik

olm istanbul universitesinde okuyunca, okulu tek kalem ve tek silgiyle bitirebiliyomuşsun. bunu denedim ve başardım. o kalem ve silgi de hacıydı asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...