Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni PS3 Oyuncusu için Oyunlar!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Eminim böyle bir başlık vardır ancak kusura bakmayın :p

Şimdi eşimle beraber oynayabileceğimiz oyunları merak ediyorum, neler olabilir diye? İşin içine hatun girince, Hello Kitty Island diye girişmeyin, bizimkisi cabbar, oynar yani :)

İlk aklıma gelen Little Big Planet oldu, ne dersiniz?
Street Fighter 4 düşündüm sonra?
PES 2010 veya Fifa 2010 beklenir mi? Yoksa Fifa 2009 işimizi görür mü?
Bir de araba yarışı lazım, eğlenceli olan, multisi güzel olan, sürmesi çok zor olmayan?

Varsa başka önerileriniz, duymak isterim :)

Teşkür.
Sosyal ağlarda paylaş

amaaaaan burda niye konu açmadan önce aramıyosun tribi olmaz :) dert etme. hem her bu tarz konuda ben de bakıyom yeni oyun ne alıyım diye.

bence fifa 09 veya pes 09'u hemen al. Fiyatlarına baktım gittigidiyorda 35-40 liraya düşmüş. 2010'lar eylül ekim gibi çıkar bence o zamana kadar verdiğin paraya değer.
Little Big Planet bayıyor, hakkaten bayıyor :) bi noktadan sonra hep aynı şey. İsterse yılın oynu seçilsin değişmiyor. Haa ama ilk bi kaç ay zevkli mi? Acaip zevkli :D o da 22,5 lira olmuş GG'da. Alınabilir.
Resident evil 5 eğer co op oynıcaksan ilk alcağın oyun olsun. Ben hasta oldum. Hatta arkadaşın biri ısrarıyla aldım, oyunu takıp oynayana kadar daha önce sadee bilgisayarda oynadığım için hep üff gene kasıntı resident evil atmosferi olcak, her yerden 1000 tane zombi kescez, abidik gubidik yerden anahtar toplıcaz bayar demiştim, ama yanıldım valla :)
Single player için uncharted hakkaten zevkli.
MGS 4 beni açmadı, öyle saklan kıvrıl beceremiyom heralde artık. Aksiyon Macera tarzı oynamak daha eğlenceli geliyor bana PS3'te :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben kız arkadaşımla little big planet oynuyorum sürekli. bi oturduk mu 3-4 saat kalkamıyoruz başından. kalkınca çok baymış oluyoruz gerçi ama, yine de baya eğlenceli.
istediğin araba yarışına uygun burnout paradise ultimate box olabilir. ulti box olmayanında split screen özelliği yok, yani aynı ekranda 2 kişi oynanmıyor. bu yarış tam istediğin gibi düşünüyorum, çok kastırmıyor, hızlı, eğlenceli. amacına direk hizmet eden bir oyun gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu GTA4 falan alacam tabiki :p

Burnout oynadık PS2'de biraz, eğlenceli hakikaten, bakayım yabancı sitelere, varsa indirimli kaparım :)

Benim aklıma GRID, GT5 falan geldi de, zor diye hatırlıyorum onları, bir de şu yeni çıkacak PS3-excl. oyun var bi tane, E3'te tanıtıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

BlazBlue yeni çıktı gerçi biraz pahalı gelebilir ama hatunların en çok oynadığı dövüş oyunu herhalde. GG yi yapan ekipten yani teknik olarak da 10 numara. mc de 91/100 öyle diyim

inFamous baya güzel bu sırada. ps3 alana kadar adını duymamıştım ama inanılmaz zevkliydi. Yapan firma acemiliğini gösteriyor oyundaki son rötuşlarda ama genel olarak şahane oyundu. Şehir yaşıyor resmen, sıfırdan kahraman veya kötü adam oluyorsun adım adım yaşayarak. Konu çok güzel gerçi sonu biraz deux ex machina ile açıklanmış ama çok can sıkmıyor. Bitirdikten sonra "aaa harbi lan dimi" dedirtiyor. Grafikler güzel, müzik sadece ana hikayede epic anlarda giriyor ama iyi kullanılmış, aksiyonu muhteşem. Bazı stageleri save edip tekrar tekrar oynayası geliyor insanın. Hani multisi yok, tekrar oynanabilirliği 2 defa, yeni oyun malum pahalı ama birşekilde eline geçerse 1 hafta eğlendirir deli gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...