Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Eminim böyle bir başlık vardır ancak kusura bakmayın :p Şimdi eşimle beraber oynayabileceğimiz oyunları merak ediyorum, neler olabilir diye? İşin içine hatun girince, Hello Kitty Island diye girişmeyin, bizimkisi cabbar, oynar yani :) İlk aklıma gelen Little Big Planet oldu, ne dersiniz? Street Fighter 4 düşündüm sonra? PES 2010 veya Fifa 2010 beklenir mi? Yoksa Fifa 2009 işimizi görür mü? Bir de araba yarışı lazım, eğlenceli olan, multisi güzel olan, sürmesi çok zor olmayan? Varsa başka önerileriniz, duymak isterim :) Teşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hello kitty islandi ps3te oynu war mi ki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lego star wars complete edition, lego indiana jones, lego batman, bunları severmisiniz bilmiyorum ama güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Little Big Planet baya güzel oluyor 2 kişiyle hatta 4 kişiyle mükemmel :D Guitar hero yada Rock Band de zevkli baya co-op. Yarış oyunu Motorstorm Pacific Rift var 2 kişiliğide var. Army Of Two da co-op güzel. Dövüş oyunu olarakda MK vs DC Universe var. Tekken 6 çıksa aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 fight night oynayın, birbirinizi dövün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Peki, dövüş oyunları konusunda, SF4 mü? Fight Night mı? Hangisi daha kolay oynanıyor, hatunu çok zorlamak istemem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sf4'ü oynamadım hiç ama fight night'in öyle aşırı bir zorlayışı yok bence. %90 2 analog ile oynuyorsun. ama mortal kombat vs dc universe de alabilirsiniz 10 numaradır kendileri şahsen bir dc manyağı olarak flash ile adam pataklamanın zevki bambaşka. superman'i saymıyorum bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Gangren said: Peki, dövüş oyunları konusunda, SF4 mü? Fight Night mı? Hangisi daha kolay oynanıyor, hatunu çok zorlamak istemem :p Fight Night daha kolay bana göre. SF4 çok hızlı geliyor bana. Fight Night daha bir yavaş. Uzun uzun dövebiliyorsun karşındakini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 amaaaaan burda niye konu açmadan önce aramıyosun tribi olmaz :) dert etme. hem her bu tarz konuda ben de bakıyom yeni oyun ne alıyım diye. bence fifa 09 veya pes 09'u hemen al. Fiyatlarına baktım gittigidiyorda 35-40 liraya düşmüş. 2010'lar eylül ekim gibi çıkar bence o zamana kadar verdiğin paraya değer. Little Big Planet bayıyor, hakkaten bayıyor :) bi noktadan sonra hep aynı şey. İsterse yılın oynu seçilsin değişmiyor. Haa ama ilk bi kaç ay zevkli mi? Acaip zevkli :D o da 22,5 lira olmuş GG'da. Alınabilir. Resident evil 5 eğer co op oynıcaksan ilk alcağın oyun olsun. Ben hasta oldum. Hatta arkadaşın biri ısrarıyla aldım, oyunu takıp oynayana kadar daha önce sadee bilgisayarda oynadığım için hep üff gene kasıntı resident evil atmosferi olcak, her yerden 1000 tane zombi kescez, abidik gubidik yerden anahtar toplıcaz bayar demiştim, ama yanıldım valla :) Single player için uncharted hakkaten zevkli. MGS 4 beni açmadı, öyle saklan kıvrıl beceremiyom heralde artık. Aksiyon Macera tarzı oynamak daha eğlenceli geliyor bana PS3'te :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 genel olarak bir oyun sıkıntısı var ps3 te sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bende gh:metallica, fifa 09, gta 4 var. daha hiç ulan baska oyun yok oynicak demedim. ps3 alınıosa gta 4 şart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bende de gta4 pirates of the caribbean at world's end ve mgs4 mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 little big planet oyna, sever seninki :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 heavenly sword var hem göze hem ele hitap eden. abimde kalırken hırs yapıp üç günde bitirmiştim ayrılmadan önce. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben kız arkadaşımla little big planet oynuyorum sürekli. bi oturduk mu 3-4 saat kalkamıyoruz başından. kalkınca çok baymış oluyoruz gerçi ama, yine de baya eğlenceli. istediğin araba yarışına uygun burnout paradise ultimate box olabilir. ulti box olmayanında split screen özelliği yok, yani aynı ekranda 2 kişi oynanmıyor. bu yarış tam istediğin gibi düşünüyorum, çok kastırmıyor, hızlı, eğlenceli. amacına direk hizmet eden bir oyun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Yahu GTA4 falan alacam tabiki :p Burnout oynadık PS2'de biraz, eğlenceli hakikaten, bakayım yabancı sitelere, varsa indirimli kaparım :) Benim aklıma GRID, GT5 falan geldi de, zor diye hatırlıyorum onları, bir de şu yeni çıkacak PS3-excl. oyun var bi tane, E3'te tanıtıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kesinlikle The Darkness. Muhteşem oyundu, PC'de FPS'lere alışık olduğun için ayrıca sevebilirsin. MGS4 de iyidir PS3 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 MGS serisinden bir oyunu denedim PS2'de, çok fazla beğenmedim gibi. Ucuza MGS4 kapatabilirim belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 infamous ve prototype oyna mesela... arkadaşın varsa army of two oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Prototype PC'de oynadım, sevmedim. Infamous'un videosunu izledim, sevmedim. Kült oyunlar lazım ya, MGS, GTA, PES, vb. varsa bilinen oyunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 psn acc al ordan infamous demosunu indir... güzel oyundur kendisi... spiderman seversen en son oyununu oyna. spiderman webs of shadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi sey al resistance yande odunc al fena deil bide drakes fortune diye bisi war oda baa guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Abi, hatun Crash Bandicot sevio, çıkmiim şimdi karşısına Resistance veya Drake's Fortune ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 uncharted!!! yea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 BlazBlue yeni çıktı gerçi biraz pahalı gelebilir ama hatunların en çok oynadığı dövüş oyunu herhalde. GG yi yapan ekipten yani teknik olarak da 10 numara. mc de 91/100 öyle diyim inFamous baya güzel bu sırada. ps3 alana kadar adını duymamıştım ama inanılmaz zevkliydi. Yapan firma acemiliğini gösteriyor oyundaki son rötuşlarda ama genel olarak şahane oyundu. Şehir yaşıyor resmen, sıfırdan kahraman veya kötü adam oluyorsun adım adım yaşayarak. Konu çok güzel gerçi sonu biraz deux ex machina ile açıklanmış ama çok can sıkmıyor. Bitirdikten sonra "aaa harbi lan dimi" dedirtiyor. Grafikler güzel, müzik sadece ana hikayede epic anlarda giriyor ama iyi kullanılmış, aksiyonu muhteşem. Bazı stageleri save edip tekrar tekrar oynayası geliyor insanın. Hani multisi yok, tekrar oynanabilirliği 2 defa, yeni oyun malum pahalı ama birşekilde eline geçerse 1 hafta eğlendirir deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar