yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 legolülegolülegolülegolülegolü diye ne içten bağırırdı spiker ağbimiz. şimdiki anca IT'S IN! diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hakan sükür'e haranşümi dedigini hatırlıyorum. bi de ofsaydooo? naaayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sırovindıs (taç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bu Bishi Bashi ne ki, kapağı çok saçma gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 topik başlığında bir imbalık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 contra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Wario Land, Kirby, Zelda A Link To The Past, Conker's Bad Fur Day, Wipeout, Panzer Dragoon Saga, Donkey Kong Country, 1080, Grandia, Perfect Dark hakkında görüşünüz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 GBA : Super Robot Taisen R SNES : Front Mission III PSX : Front Mission ( En zor karar bu oldu sanırım ) DC : Maken ( Başka da DC oyunu oynayamadım maalesef ) GB : Pokemon Yellow NES : Jungle Book Sega Saturn : ? ( Sega Genesis'le karıştırdım bir an, maalesef hiç gelmedi buralara SS ) N64 : Evangelion ( Yıllar oldu 2. bölümü hala geçemedim gerçi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Abi adam iyi oyunları sayın dememişki. En iyi demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Bone said: Wario Land, Kirby, Zelda A Link To The Past, Conker's Bad Fur Day, Wipeout, Panzer Dragoon Saga, Donkey Kong Country, 1080, Grandia, Perfect Dark hakkında görüşünüz nedir? Conker's Bad Fur Day i oynadik roommate le. muhtesem oyun yapmislar gercekten. oynamayan varsa denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 ve bu https://www.youtube.com/watch?v=8AKMmDR9DYQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 konuyu acmadan op kimdir bilmek ne kuzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 fede said: contra bi gunde 15 kez bitirmistim contrayi mad AF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Güzel konuymuş ama, destanla geliyorum. iOS üzerinde nasıl oynayacağınızı bile anlatırım, iPad en iyi retro konsollardan biri şu an MFi varsa. Ya da retro gaming guide yazayım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 wot loading Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 neydi mevzu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 GERGE'lenmek için vicüdum hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 GERGE said: Güzel konuymuş ama, destanla geliyorum. iOS üzerinde nasıl oynayacağınızı bile anlatırım, iPad en iyi retro konsollardan biri şu an MFi varsa. Ya da retro gaming guide yazayım direk. eski seri ipad iş görür mü ? görürse heyecanla guide bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 wot yüklenmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 yukardaki linklerden romlari cekip sonra emulatorlerde calistiriyorsunuz.. bu kadar :D her tur eski sisteme ozgu ios, android ve pc de emulatorler mevcut ve gergeye yazik yani yazdirmayin adama bos yere. asiri basit kullanimlari. her birinin kendine ozgu wikileri vs de mevcut zaten. link https://retrogames.goodolddownloads.com/ buna benzer onlarca site var ornegin buradan istediginiz sisteme girince hem romlara hem de calistirabileceginiz emulatorlerin linklerine ulasiyorsunuz. 15 dk sonra sikilip baymayacaginiz oyun sayisi 10 u gecmez herhalde :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Cokomantis said: GERGE'lenmek için vicüdum hazır Guzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Eski iPad'leri bilmiyorum ama jailbreak gerekmiyor. Haftasonu yüklenir ama wot, iş güç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ipad'de cok iyi oynaniyor diyip tabletin yanacak hale gelmesini goz ardi ettigin bir oyun yontemi daha mi var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar