eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bööle internette satan ve kargoyla eve gönderen siteler varmı? arkadaşa doğum günü hediyesi alcamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bende alcam kendime de çok pahalı buldum yaf. biraz para biriktirmek lazım www.zenyolu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 zenyolunda sadece katanalar var. ben bööle orta çağdan kalma çift el kılıcı alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://www.epicweapons.com/products/frostmourne/ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 zenyolunda adam akıllı bi tane buldum. sword of darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bytheswordinc iyidir, en son tr ye de yolluyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 TR ye yollamasi degilde onu gumrukten almasi sorun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 frostmorn bende istiom offf yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 silah ruhsatları kanununda yapılacak değişiklikle kelebek bıçağı, kılıç, katana, arbalet, ok gibi silahlarda ruhsata tabi olacak.sakata gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 said: kılıç alcam içine mi? *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yeni üyelerin bu tür laubali şakalar yapması yasak. gaz döküp yakın bunu.. B)- edit: ben de şaka yaptım btw -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gaap said: said: kılıç alcam içine mi? *kaçar* Lol, diycek bi şey bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 katana mı alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 katana satayım sana 750 ye güzel iaito dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yav bende geleneksel iskoc kilici istiyorum o kocaman seyi nerden bulabilirm bi link atin? japon sevmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 /summon Ayktdmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 @cengizhan http://www.bytheswordinc.com/acatalog/Two_handed_Scottish_Claymore_AH-3313d.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 www.masterreplicas.com ben buradan lightsaber fx almıştım teee 2004'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Kenjuro said: @cengizhan http://www.bytheswordinc.com/acatalog/Two_handed_Scottish_Claymore_AH-3313d.html yok o deyil yav su William Wallace kilici gibisinden istiyom o yeni ben en eskilerden istiyom. yabanci sitelerde buldumda tr ye nasil gelcek o kismi bilmiyorum baada pahaliymis yav 230 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://www.bytheswordinc.com/acatalog/Sir_William_Wallace_Claymore_AH-3338-Bc.html aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 odiflame said: silah ruhsatları kanununda yapılacak değişiklikle kelebek bıçağı, kılıç, katana, arbalet, ok gibi silahlarda ruhsata tabi olacak.sakata gelmeyin. Hadi oku arbaleti anladım da kelebek bıçağı falan nasıl denetleyecekler yahu? bıçağı kılıcı ruhsat altına alsalar kaç yazar daha doğrusu? Sanki kimsenin evinde et bıçağı ekmek bıçağı vs. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 abi bende 5-6 yıldır var 2 tane...insanın hevesi hemen kaçıyor. Paran çoksa alda yoksa boşver valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Norak said: bytheswordinc iyidir, en son tr ye de yolluyorlardı. gümrükten korkmasam sipariş verirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben baya eskiden www.southwestblades.com 'dan almıştım bi kılıç. Ama sağlam kargo parası ödemiştim, hatırlamıyorum şimdi tam ne kadar ama. Pakete hediye yazmışlardı, gümrükte falan bi sorun çıkmamıştı. Hatta bi arkadaşım daha aldıydı ordan soradan o da aynı şekilde sorun yaşamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gaap said: said: kılıç alcam içine mi? *kaçar* bu ne ya git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar