superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bence tahammülsüzün kim olduğunu herkes görüyor,doğru bildiğim düşünceleri yazmak kadar doğru olan birşey yok,eğer anlamak değilde dövüşmek istiyorsan,80 öncesi sağ sol olaylarını yapanlardan pek bir farkın kalmaz gözümde,biraz daha karşı fikirlere tahammül etmeyi öğren bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 allahalla, adam beni kanlısına benzetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tamam cevap hakkımı başka trollere saklıyorum ve sana hiçbirşey yazmıyorum cevap olarak,konuya devam etmeyi,1 tane trollün tahammülsüzlüğüne yeğlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Atar var atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Hala bazı organizmalar "filisti bizim kardeşimiz el uzatmalıyız" demez umarım. Güya din kardeşi için ona buna atar yapanlar, kendi ırkımızdan olanlara gelince mesele sus pus oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 el fetihin dedeleri sattıysa filistin topraklarını hamasın dedeleri de satmıştır bir o kadar, sene 2009 hala araplar din kardeşimiz zırvalarındasınız ya insaf, yarın öbür gün türkiye işgale uğrasa 1 tane bile arap kılını kıpırdatır mı sanıyorsunuz? bu başbakan ve cumhurbaşkanı suud kralının ayağına kadar gitti bunu tarih asla unutmaz her ne kadar %47 unutsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 senin deden hırsızlık yaptıysa,seninle ne alakası olabilir,benim dedem cinayet işlediyse beni suçlarsan,senin güneydoğuda ki kan davası cinayetlerini işleyenlerden ne farkın kalır,senin deden benim dedemin hıyar tarlasına girdi muhabbetine döndü iyice davaroyu izleyin tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Hayat ne garip vapurlar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 -007- said: Eğer Filistin lideri bizi Kıbrıs'ta işgalci kabul ettiyse cümle alem Arapların ne kadar kardeşini arkadan vuran bi millet olduğunu bir kez daha görsün! Arap'a güvenilmez bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 heh araptan ne bekliyorsun ya. düşman bir ülkeye bile daha fazla saygı duyarım bu araplara duyacağımdan. daha önce van münit konusunda olayları eleştirince , arapları bizimle olan geçmişlerinden ötürü sevmediğimi söyleyince bazı kişiler çemkirmişti ama bu konuda onları göremiyorum malesef. bir de burada çindeki uygur türkleri ile arapları ciddi ciddi karşılaştıranlar olmuş. vallaha yazık ya. devam edin burada çöl bedevilerini 7 yıldızlı otellerde ağırlayıp, rabia kadere vize verditmeyip , medyaya yansıyınca 180 derece çark eden yüce tayyip hazreti efendilerini övmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya burda sunuda savunmuyorum yanlis anlasilmasin araplar tu kaka allah belalarini versin uygular enfes insanlarda demiyorum turkiye oncelikle kendi milletini sonra kendini sonra baskamilletleri ve devletler savunmalidir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Dediğinin tam tersi oluyor. Hatta bu ülkede Türk olmak suç, o derece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bone ile aynen hemfikirim, ancak hiç destek görmeyen mağdurun da daha şiddetle savunulması gerektiğini düşünüyorum. bütün dünyadan tek çıt çıkmadı şu son olaylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 -007- said: Dediğinin tam tersi oluyor. Hatta bu ülkede Türk olmak suç, o derece! vay faşist! BAN HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cin konsoloslugundan tam bekledigim aciklama geldi Çin Gang, "5 Temmuz" olaylarının "planlı ve organize" bir şiddet ve suç olayı olduğunu, Çin'in toprak bütünlüğünü ve milli birliğini bozmayı amaçladığını savunarak, "Uluslararası toplum, bu olayın iç yüzünü kavrayıp, ülkenin birliği ve toprak bütünlüğünü korumak, milli dayanışma ve toplumsal istikrar sağlamak amacıyla Çin'in harcadığı çabaları anlayışla karşılamalı" diye konuştu. bu aciklamayi en cok yapan ulke kim bi onu dusunun bakalim ilk harfi T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Tanzania Thailand Tokelau Islands Tonga Trinidad and Tobago Tristan Da Cunha Tunisia Turks and Caicos Islands Tuvalu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 HAHAHAHAHAHA açıklamayı bizimkilere yazdırmışlar kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 harbiden acıma yetime döner koyar g*tüne olmuş bu olay :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: cin konsoloslugundan tam bekledigim aciklama geldi Çin Gang, "5 Temmuz" olaylarının "planlı ve organize" bir şiddet ve suç olayı olduğunu, Çin'in toprak bütünlüğünü ve milli birliğini bozmayı amaçladığını savunarak, "Uluslararası toplum, bu olayın iç yüzünü kavrayıp, ülkenin birliği ve toprak bütünlüğünü korumak, milli dayanışma ve toplumsal istikrar sağlamak amacıyla Çin'in harcadığı çabaları anlayışla karşılamalı" diye konuştu. bu aciklamayi en cok yapan ulke kim bi onu dusunun bakalim ilk harfi T Bizim durumla o durum aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tam olarak nasil degil bi aciklar misin cinin toprak butunluguyle turklerin toprak butunlugunun farki nedir yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 okullarda coluk cocugun yemek parasini filistinlilere yollatan denyolara koymaz ki, onlar simdi topladiklari sevapmil puanlariyla hacca falan gidiyolar. geri kalan akpli zengin turbanli kadinlar da gobek atmisti zaten bir eglence gecesi duzenleyerek, alan razi veren razi. filistini kendine yakin gormek konusu nerden cikti bu arada? turkiye cumhuriyeti adina nasil boyle net konusabiliyor bu horizon nickli kullanici? katalonya daha yakin bana, mezeleri falan var adamlarin arabam da katalonya otomotiv tarafindan ithal edilmis. 5 vakit namaz kilmalari disinda allahin arabiyla ne yakinligi var ki turklerin? ha gittikce arap denyoluguna yaklasiliyormus, 15 metrelik yolu cemaat dagiliyor diye 35 dakikada gectim bugun, bir koyde 5 camii falan vardi. sahanesiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha inanamıyorum yaa. ciddi mi bunlar. gerçekten hayretler içerisindeyim, böyle şerefsizlik olmaz hakkaten. yuh be, yuh. böyle satış görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: tam olarak nasil degil bi aciklar misin cinin toprak butunluguyle turklerin toprak butunlugunun farki nedir yane Olayların gelişim süreçleri arasında uçurumlar var. Çin zamanında imparatorluk kurmuş binlerce yıldır bölgede yaşayan kendi dili kendi milleti olan ayrı bir millete soykırım yapıyor yıllardır, sadece bu olayla değil. Bizde de milletimizin bir halkı etnik temellerle ve ırkçılıkla koparılmak isteniyor ve bizde soykırım yok bu kadar basit. İki olayı nasıl bağlıyorsunuz helal olsun. İkinci durumda gayet ülke bütünlüğü muhabbeti yapılmalıdır ancak ilk durumda millet ve ülke yıkıp sömürü ve katliam var. Bu durumda ülke bütünlüğü adına yaptık denmez. Gelip Türkiye'yle bağlantı kurmanız abzürd oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cin denen ulke dunyanin en eski devleti su anda sahip oldugu topraklarin cogunlugu binlece yildir sahipler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Başka ne bekliyordunuz anlamadım. Tee birinci dünya savaşında yaptıkları kazıktan beri adamların bize faydası dokundu mu siyasal anlamda? Zulm gören bir halka üzülmek farklı şey siyasi bir platformda bir devlet başkanına atarlanmak, terörist olarak tanınan bir örgütü destekleyici şeyler söylemek ayrı şey. Bireysel ne düşünülüyorsa düşünülsün ama başbakan olduysan lafları kahvehanede söyler gibi saçmamayı öğrenmen lazım. Hepimizin itibarı ile oynuyor sonuçta. Adamlar kazık yemeye doyamadılar herhalde. Penthesilea said: Hamas cok daha iyi tabi haklisin, tek problemi teror orgutu olmasi. Hamas iyiydi de çevresi kötüydü sdf :D Tenekeadam said: BonePART said: abi irlandalilarada destek olalim o zaman katalanlarada valonlarada niye olmuyoruz ya VALONLARA OZGURLUK İrlandalıları araplara tercih ederim. Buna katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar