Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tom Chilton: Aylık ücret yerine parayla item olabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte diyorum oyunların müşteri kitlesi 8-18 yaş video çağı çocuklarına doğru kayıyor diye
bosslarıda rüşvetle kestircekler yakında
hayır bunu örnek alacak kadar salak devleri var başka oyunların
Mesaj tarihi:
Sam said:

gamespot haberi

bunu makul bulmaları bile düşündürücü. 8-)

Böyle bi şey anca blizz in yeni mmosu cıktıgında olur bence yanı artık blızz son expansıon ı cıkartır oyun bıttı der ondan sonra yapar bedavayı parayla ıtem satar.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Yeni oyunları WoW'u öldürürse WoW için B planı işte. Blizzard f2p'e geçiyor değil yani.

Böyle bir şey olursa hiç sorun değil ama aksini düşünüce göğsüme ağrı giriyor. :S
Mesaj tarihi:
açıkçası 2. mmoları çıkacağı için ve battle.net sistemindeki olan ve dahada olacak olan değişikliklere bakarak tüm sistemlerini tek bir aylık battle.net ücreti çercevesinde toplamaları daha mantıklı, umarım öyle olur.

atıyorum 2 farklı mmo için 12+12$+diğer ücretler (isim, faction vb değiştirme) vereceğimize battle.net e 20$ e verip tüm hizmetlerinden (mmolar dahil) yararlabiliriz bence. bu şekilde 11 milyon kişi bi günde millet wowu bırakıp diğer mmo ya geçmez hem. en doğrusu neyse bulurlar zaten kaçırmazlar müşteriyi.
Mesaj tarihi:
işte onu değişik ücret/hizmet kombinasyonlarıyla ayarlarlar zaten, sorun olmaz yani ince ayar kısmı o tarz bir sistem getirebilirlerse diye düşünüyorum

kutu kola vs 2,5lt kola mantığı işler :)
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

evet daha simdiden binlerce account hacklendi ^^

Adamların acc. mergei bu kadar basit yapmasının ve hacklenmeye müsait olmasının nedeni insanları mecbur etmek battle.net acc. almaya, ya siz geçirin ya da geçirsinler diyorlar işte açıkça.
  • Yeni Oluştur...