cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bilmiyorum yapıldı mı? her filmin yarısında çıkıp mısır alıp geri giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Çıkmayı çok istediğim bir film vardı, 1999 ya da 2001 yapımı bir filmdi, ismi de Tennenbaum Ailesi tarzı bir şeydi. İğrençti resmen, gördüğünüz yerde kaçın. Yakın tarihde çıktığım tek bir film hatırlıyorum, o da Mel Gibson'ın Apocalyptoydu. Gerçi izlerdim onu sonuna kadar ama yanımdakiler çok huysuzlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 saçma sapan bi türk filminde çıkmıştım geçen yıl.bak adını bile unuttum o kadar kötüydü aha lanet olsun hatırladım adı çılgın dersane idi :( hayatımda izlediğim en berbat filmdi.herkez alıyor nasıl olsa 3 ytl bizde alalım diye girdik girmez olaydık.birde herkez gülüyordu filme nasıl bir bünye varsa artık.filmin 2. yarısının 10. dk sında artık dayanamadık çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 abi gerizekalı bi arkadaş çılgın dershane diye tutturmuştu ben girdim film başlamadan çıktım. yarısı değil yani. bileti ona aldırdım tabikide bu genç türksel muhabbetinden. çıktım dışarda kahvemi içtim sigaramla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sinemada filmden cikmadim ama izlerken biraktigim film var, Oscar'li film Crash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 jason statham ın böle orta çağ temalı fantastik bi filmi vardı. filmden çıkmadık ama sebebi peluş yaratıkları biraz daha görmekti. bu nasıl film jason? orta çağ, fantastik dedik amerikan traşlı saçlarınla bi yaratıktan öbür yaratığa atlıyorsun atak gibi terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 crash harbiden çok sıkıcı bir filmdi.sonuna kadar nasıl dayandım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Crash muhtemelen dünyanın en overrated filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 crash guzeldi bence wax house muydu haris piltonun filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 house of was iyiydi ya. SEE PARIS DIE yazan bir t-shirtüm var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cok kalitesizdi yaf. darlandiydim. edik: guzel kadinlari severim ama paris guzel diil ki =/ uzerine salak bi de. ondan sarmadi sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 elisha vardı filmde yapma dory, yapma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bide biz böyle lise 1'e yeni giderken ilk defa taksimde sinemaya gidicez diye heveslen ara sokakta bi sinemaya gitmiştik arkadaşla. Film filan seçmek yok okuldan kaçmışız direk girip izlicez. Böyle film kapağında cok saçma bişey yoktu. Bol bol kalpler vardı sadece KIRMIZI KIRMIZI. 2 kız oturduk en önlere böyle (ilk defa yalnız sinemaya gidiyorum bu arada ) neyse 4 gözle bakıyoruz bizden başka da 8 - 10 kişi var sinemada onlarda arkada. ama tabi sadece varlıklarını biliyoruz cinsiyetlerini bilmiyoruz. eneeeemmm bi başladı film, biz direk çantaları alıp kaçmaya başladık sinemadan. sonra oturanlara baktım hepsi erkekti. arkamızdan peçete verseydik diye bağırdılar :( çıktığımızda çevreye baya bi baktık caddeden baya bi uzaklaşmış ciddi ara sokaklara girmişiz. çok safmışız ya cidden şimdi olsa 5mt öteden anlarım da. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ahahahahaah iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Star Wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hiç çıkmadım henüz,allah da çıktırmasın sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 turkish boys attackz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Laraken said: jason statham ın böle orta çağ temalı fantastik bi filmi vardı. filmden çıkmadık ama sebebi peluş yaratıkları biraz daha görmekti. bu nasıl film jason? orta çağ, fantastik dedik amerikan traşlı saçlarınla bi yaratıktan öbür yaratığa atlıyorsun atak gibi terbiyesiz. AHAHA DUNGEON SIEGE. UWE BOLL. Allah belasini versin o adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Quibble said: Star Wars Allah taş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sinemadan çıkmadımda 23 ü koca sinema salonunda 2 kişi izlemiştik arada yok biraz gerilmiştim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dabbe cıkamadım.terketmek istedim.kalp krizi geçiricektim.ama yanımdakilerden biri beğendi filmi.onun için kaldım bide nightwatch yada daywatch tu sanırım.hillside açıkhavada izlemeye kalkınca beğenmeyipcıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 daha çıkmadımda, izlemeyi bıraktığım bi crash var, bir de old country for no men miydi neydi onda uyuduydum, ama çok uykum vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 abov. no country for old men çok iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 itiraf ediyorum, matrix revolution ile watchmen'de uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar