Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarısında çıktığınız filmler

progamer

Öne çıkan mesajlar

Çıkmayı çok istediğim bir film vardı, 1999 ya da 2001 yapımı bir filmdi, ismi de Tennenbaum Ailesi tarzı bir şeydi. İğrençti resmen, gördüğünüz yerde kaçın.

Yakın tarihde çıktığım tek bir film hatırlıyorum, o da Mel Gibson'ın Apocalyptoydu. Gerçi izlerdim onu sonuna kadar ama yanımdakiler çok huysuzlanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sapan bi türk filminde çıkmıştım geçen yıl.bak adını bile unuttum o kadar kötüydü

aha lanet olsun hatırladım adı çılgın dersane idi :( hayatımda izlediğim en berbat filmdi.herkez alıyor nasıl olsa 3 ytl bizde alalım diye girdik girmez olaydık.birde herkez gülüyordu filme nasıl bir bünye varsa artık.filmin 2. yarısının 10. dk sında artık dayanamadık çıktık
Sosyal ağlarda paylaş

jason statham ın böle orta çağ temalı fantastik bi filmi vardı. filmden çıkmadık ama sebebi peluş yaratıkları biraz daha görmekti. bu nasıl film jason? orta çağ, fantastik dedik amerikan traşlı saçlarınla bi yaratıktan öbür yaratığa atlıyorsun atak gibi terbiyesiz.
Sosyal ağlarda paylaş

bide biz böyle lise 1'e yeni giderken ilk defa taksimde sinemaya gidicez diye heveslen ara sokakta bi sinemaya gitmiştik arkadaşla. Film filan seçmek yok okuldan kaçmışız direk girip izlicez. Böyle film kapağında cok saçma bişey yoktu. Bol bol kalpler vardı sadece KIRMIZI KIRMIZI.

2 kız oturduk en önlere böyle (ilk defa yalnız sinemaya gidiyorum bu arada ) neyse 4 gözle bakıyoruz bizden başka da
8 - 10 kişi var sinemada onlarda arkada. ama tabi sadece varlıklarını biliyoruz cinsiyetlerini bilmiyoruz.

eneeeemmm bi başladı film, biz direk çantaları alıp kaçmaya başladık sinemadan. sonra oturanlara baktım hepsi erkekti. arkamızdan peçete verseydik diye bağırdılar :(

çıktığımızda çevreye baya bi baktık caddeden baya bi uzaklaşmış ciddi ara sokaklara girmişiz. çok safmışız ya cidden şimdi olsa 5mt öteden anlarım da.
off
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

jason statham ın böle orta çağ temalı fantastik bi filmi vardı. filmden çıkmadık ama sebebi peluş yaratıkları biraz daha görmekti. bu nasıl film jason? orta çağ, fantastik dedik amerikan traşlı saçlarınla bi yaratıktan öbür yaratığa atlıyorsun atak gibi terbiyesiz.

AHAHA DUNGEON SIEGE.
UWE BOLL.

Allah belasini versin o adamin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...