-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 benim fazlasıyla takıldığım mekanlardan biridir kendileri. bir ara da çalışmak istiyorum aslında sıkıldım üniversite kütüphanesinde çalışmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 pi benim söylenmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 benim bi arkadaşım çalışmıştı. sorun ne ki? edit: ciddi bişey sandım bende dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 -Deno- said: benim fazlasıyla takıldığım mekanlardan biridir kendileri. bir ara da çalışmak istiyorum aslında sıkıldım üniversite kütüphanesinde çalışmaktan. benim de fazlasıyla takıldığım biyer olduğu için çalışmak istemiştim bir ara ama çalışan çokça arkadaşım vardı ve hç tavsiye etmediler çok çalıştırıp az para veriyorlarmış. hem zaten pi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 vay adiler. 25 milyon almayı biliyorlar ama mahşerin beşlisinden. o beyin uru mudur nedir, onu da çıkarsınlar lütfen o beşliden. bira falan versinler yerine. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 beyindekiur güzel baya (tu) asıl kırmızı bişi var o iğrenç merve mi ne the lara da olabilir ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 asıl küçük beyoğlundaki fabrika'da bir içki var, katırlı bir şey. ondan da kaçının bak. aslında içilmemesi gereken içkiler listesi yapsak da, yeni şeyler denemeye kalkışınca hatırlayıp ' lan ben bunu içmiyeyim en iyisi ' diyebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ıyy o katırlı olan yeşil bişi miydi? çok önce bişi içtim kb fabrikada adını da hatırlamıyorum iğrenç ötesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bella said: beyindekiur güzel baya (tu) asıl kırmızı bişi var o iğrenç merve mi ne the lara da olabilir ıyy.beyindeki ur hakkaten süper. o kırmızı şey de ursus ben de çok sevmiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yok ursus değil. böle votka bardağında getiriyorlar.votkalı böyle tuhaf birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ursus müthiş, çilekli rus katırının üzerine de kokteyl tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 the lara da mükemmel, malibu olmasa daha mükemmel olabilir, daha önce belirtmiştim barmenlere fakat değiştiremiyorlar sanırım fix müşterisi olduğu için çünkü herkes hak verdi bana. merve ve sütlü merve neden hala kokteyl menüsünde onları anlamış değilim. onları içmeyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ferrero said: ursus müthiş, çilekli rus katırının üzerine de kokteyl tanımam. hah çilekli rus katırı işte. onu içtiğim gün fabrikadaki bütün içkileri deniyorduk, en nefret ettiğim o olmuştu. pahalıydı bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 giderken yanımda şişede boğma götürmüştüm yaptıkları içkiye attım garsonlar bayıldı sadasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 beyindeki ur evde yapılası birşey denemştim yanlış hatırlamıyosam azcık vodka üstüne baileys sonra çay kaşıgını ters çevirik nar şurubu şekil vermek için üstünde yavaşça hazırlaması zahmetli içimi 2 sn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 beyindeki ur cidden başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 theCio said: beyindeki ur evde yapılası birşey denemştim yanlış hatırlamıyosam azcık vodka üstüne baileys sonra çay kaşıgını ters çevirik nar şurubu şekil vermek için üstünde yavaşça hazırlaması zahmetli içimi 2 sn.. votka değil safari var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 atma ya adamınbiri vodka, üstüne baileys. sonra nar şurubu damlatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 safari var dedi bana barmen safari değil archers pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ne olursa olsun merve beş para etmez. Kokusu bile iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İsmail için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar