Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Bone said: cyberpunk hissettim ben. buna benzer oyunlar oluyor, aynen öyle bir hale dönmüşler. saybırsalak biraz, ne science nede fiction var bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 parayı bastıranların vesikalık fotosundaki yüz profiline göre özel Kamen Rider figür baskısı da yapılıyor. http://ngeekhiong.blogspot.com/2009/05/become-your-own-sic-action-figure.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yok ben kanaat getirdim "sizi deli mi s***i aq!" cumleciginin gercekligine inandim ve kendilerine yoneltme istegi ile donandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 @Lathspell bunlardan çok daha kötüsünü kendine yapan emolar dünyada da bizde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kanser olurlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bir insanın kendinden ne kadar nefret etmesi lazım acaba böyle işlere girişmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vanille'nin dediği gib yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yok ya, mal olması yeterli gibi bence. Ama bunlar çok feci dayaklık ama ya. Böyle alıcaksın eline beyzbol sopasını, eşek sudan gelene kadar dövüceksin. Hatta eşeğin ayaklarına çimento döküp denize atıcaksın, bu tipleri tekrar dövüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sopaya ne gerek var, kabraık kısma vur acıdan bayılır zaten..sonra at denize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Serum fizyolojik mi enjekte ediyorlar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 aklıma yeni bir sektör geldi, yatırımcılar için bilgilendirme toplantısını hafta içi yapalım. bunları alıp kafese koyup, satacaksın. millet tv'nin yanına falan koyacak, canı sıkıldıkça çıkartıp dövecek. talep var gibi. şaka bir yana isteyen istediğini yapar tabii; ama bu biraz abartı kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Sanırım Quasimodo'dan çok etkilenmişer bu arada :D adam onu hatırlattı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 japonların hard reset zamanı gelmiş. kaşınıyorlar big brother vericek bellerine nükleer i verecek hidrojeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 iyice sapıttılar bi bomba daha atcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yok be, daha beter oluyolar. Bu tipler hep nükleerden sonra ortaya çıktılar işte. 1-2 nükleer daha yerlerse ne olurlar düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bence borg olsunlar, metal implant ve emo tip yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Viktor said: http://img.dannychoo.com/blogimg/200907_inflate5.jpg http://img2.blogcu.com/images/y/u/n/yunaklidiyar/hayko_cepkin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 gözler ters :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Viktor said: http://img.dannychoo.com/blogimg/200907_inflate5.jpg http://img27.imageshack.us/img27/8029/45450xnull.jpg al ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 OHA AYNISI ! dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 neyle dolduruyolar içini sıvı oyun hamuruylamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 mani said: japonların hard reset zamanı gelmiş. kaşınıyorlar big brother vericek bellerine nükleer i verecek hidrojeni. ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Aiko said: neyle dolduruyolar içini sıvı oyun hamuruylamı? slikon enjesiyon sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 insan olun insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Midem bulandı lan.... :/ bu manyaklık değil artık başka bişi demek lazım bunlara amaç neki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar