irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 boyle reklam var facebookda allah da belanızı vermesin,ben yandım siz de yanın diye acıyorum bu topiği.bu zıkkımıda cok severim.evde olmadıgı olmaz pek.yok ama şimdi.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ooyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=n7_bwWgq1Y8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bakkallarda falan satıyolar böle tek lokmalık falan git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Asıl yargılayıcı geldi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 allahsız gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Fıstık sarmasının yanına bi de maraş dondurması koyuyosun az bi şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ula şimdi yedim baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 üç kilo yerim ağızlarımın yanlarında suları aka aka. Of mis lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bu sıcakta ne baklavası be. alıcan karpuzu buz gibi, yarıcan. yanına beyaz peynirin. demlencen. ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 arkadaşı takdir ettim baklava ne yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 güllüoğlu'nın fıstıklı ve cevizli baklavası yanında yine güllüoğlundan bi kilo sade dondurma. ikisini eve getir, afiyetle ye. adriana lima etkisi yaratıyor bünyede, o derece mutlu oluyorsun, polyanna, efendime söyliym... mmmmhhhppsppsspssss. ama yok işte baklava falan. en son bi akrabaya götürmüştük yukarıda yazdıklarımı, bi tabak daha istemediğim için çok pişmanım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 pogodi said: arkadaşı takdir ettim baklava ne yeaatop ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Holy said: pogodi said: arkadaşı takdir ettim baklava ne yeaatop ol YUH MASTER SPELL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ahahaha git baklava ye sen sakil insan hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 topiğimde pogodiye dalaşmayın! Grrr! az evvel on adet yedim bu guzel seylerden.şimdi de dısarı cıkıyorum ohh enerjii patla bebeyim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 o sarmanın içinde fıstıktan çok ıspanak ot bok falan oluyor ona sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sarmayı bosvereceksin,ezme rulez<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 pogodi said: ahahaha git baklava ye sen sakil insan hıhkerevizli pırasa seven insanlarla ilişiğimi kesiyorum. bye. @irin sen tıkıntıya gidiyosun. senin yemek zevkin var. ayrıca yeşilleri de severim. sana sözüm yok, benim işim bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 AY ÇOK DA ŞEYİME pazartesi buluşuyo muyuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 eveat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Gkgokhan said: üç kilo yerim ağızlarımın yanlarında suları aka aka. Of mis lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tmm sustum ben buluşuyosunuz fln,boşa atar yapmayayım.o sizin zevkliliğiniz olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 pogodi said: arkadaşı takdir ettim baklava ne yeaa yalnız o fıstık sarması için ölürüm ben söliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar