coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 zuhaa tipe bak bunun nesini manken yapmışlar yav (td)
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 allah boy vermis gerisini koy vermis lafi ne kadar da dogru lan. allah bir diyo da, allah carpmis bunu, varsa tabi sdfk.
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu ne be... Sarhos gorduk de bu ne lahn? Bildigin reset atmis bu kafaya...
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hayallah burada mod oldugumu unuttum. ama postu editlersem de delikanlilik gitcek. neyse artik, yuce adminlere veririz hesabimizi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Azmodai said: hayallah burada mod oldugumu unuttum. ama postu editlersem de delikanlilik gitcek. neyse artik, yuce adminlere veririz hesabimizi. ahaha
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ALLAAAH BİR BAKIN BAKIN ALLAHHH BİR ahahah
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 karının azına sıçtınız, yetmedi ırzına geçtiniz. Afferim size...
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Kıskanma la senin de geçeriz asdfas
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahahahah pati abaza squad iş başında.
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Nişantaşı City's den çıkmıyodu bu. Bi kahve için yapmadığı rezillik kalmamıştı. Ben ünlüyüm ben tekem para filan vermek istemiyodu. Starbucks self servis olduğundan bu her geldiğinde masaya oturup el kol işareti yapıyodu. Kimse ti ye almıyodu filan. Bi günde ayakkabılarını cıkartıp masaya koymuştu.
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 :) çok ilginç yazık kelimesi yerinde olur sanırsam :P
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gmail spam filter göreve! while (1) { cout<<"ben tekim!"<<endl; }
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tripling said: Kıskanma la senin de geçeriz asdfas aklını başına topla.
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tron said: karının azına sıçtınız, yetmedi ırzına geçtiniz. Afferim size... Karı diyerek baya arka çıktı hatuna :D.
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yahuu ben karıya arka çıkmıyorum ya da kendim için hanım evladı bir adam da diyemem! Gereğinde benimde ağzım pistir. Evet kadın saçmalamış! Ama bende o kadın için onu şöyle yaparım, şöyle çevirir, şurasından girer çıkarım demekte ve bunu olur orta söylemekte hoş değil.
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tron said: Yahuu ben karıya arka çıkmıyorum ya da kendim için hanım evladı bir adam da diyemem! Gereğinde benimde ağzım pistir. Evet kadın saçmalamış! Ama bende o kadın için onu şöyle yaparım, şöyle çevirir, şurasından girer çıkarım demekte ve bunu olur orta söylemekte hoş değil. Olur orta adsasdf
Öne çıkan mesajlar