coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 zuhaa tipe bak bunun nesini manken yapmışlar yav (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dövesim geldi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 BEN TEKÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 gözlere bak kadının ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 allah boy vermis gerisini koy vermis lafi ne kadar da dogru lan. allah bir diyo da, allah carpmis bunu, varsa tabi sdfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 BEN TEKEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu ne be... Sarhos gorduk de bu ne lahn? Bildigin reset atmis bu kafaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Çoğaltırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yerden yere vururum bunu ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hayallah burada mod oldugumu unuttum. ama postu editlersem de delikanlilik gitcek. neyse artik, yuce adminlere veririz hesabimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 BEN TEKİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Azmodai said: hayallah burada mod oldugumu unuttum. ama postu editlersem de delikanlilik gitcek. neyse artik, yuce adminlere veririz hesabimizi. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ALLAAAH BİR BAKIN BAKIN ALLAHHH BİR ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 karının azına sıçtınız, yetmedi ırzına geçtiniz. Afferim size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Kıskanma la senin de geçeriz asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahahahah pati abaza squad iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Nişantaşı City's den çıkmıyodu bu. Bi kahve için yapmadığı rezillik kalmamıştı. Ben ünlüyüm ben tekem para filan vermek istemiyodu. Starbucks self servis olduğundan bu her geldiğinde masaya oturup el kol işareti yapıyodu. Kimse ti ye almıyodu filan. Bi günde ayakkabılarını cıkartıp masaya koymuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 :) çok ilginç yazık kelimesi yerinde olur sanırsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gmail spam filter göreve! while (1) { cout<<"ben tekim!"<<endl; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tripling said: Kıskanma la senin de geçeriz asdfas aklını başına topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tron said: karının azına sıçtınız, yetmedi ırzına geçtiniz. Afferim size... Karı diyerek baya arka çıktı hatuna :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yahuu ben karıya arka çıkmıyorum ya da kendim için hanım evladı bir adam da diyemem! Gereğinde benimde ağzım pistir. Evet kadın saçmalamış! Ama bende o kadın için onu şöyle yaparım, şöyle çevirir, şurasından girer çıkarım demekte ve bunu olur orta söylemekte hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tron said: Yahuu ben karıya arka çıkmıyorum ya da kendim için hanım evladı bir adam da diyemem! Gereğinde benimde ağzım pistir. Evet kadın saçmalamış! Ama bende o kadın için onu şöyle yaparım, şöyle çevirir, şurasından girer çıkarım demekte ve bunu olur orta söylemekte hoş değil. Olur orta adsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar