cado Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iyi transfer oldu gazetelerde yazan o oyunculardan çok daha iyi bir transfer oldu hatta.şimdi birde savunmanın sağına ve göbeğine bir oyuncu aldıkmı iş biter.hayırlı olsun gs ye.gerçi ben ilk başta seydou keita geldi sandım şaşırdım bir an :D Sfds gerçi sağ açıktada oynayabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Tenekeadam said: İyi transfer.Ama böyle inanılmaz bomba değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 gayet iyi transfer. müthiş bomba, dünya yıldızı falan değil tabii ki ama dünya yıldızı getirmek de kolay iş değil. galatasaray'ın bu stilde bir oyuncuya ihtiyacı vardı 4-3-3 oynayabilmesi için. lyon'da hakikaten kötüydü ama zaten iyi olsaydı şu an lyon'dan madrid, manchester gibi takımlara geçerdi. lyon, bu adama 15 milyon euro para verdi zaten. son 2 sezonu her ne kadar iyi geçirmese de, ondan önceki lille performansı gerçekten çok iyi. milan baros gibi, keita'nın da galatasaray'a geldikten sonra çıkışa geçmesini beklemekten başka çare yok. ayrıca bu transferden sonra, arda'yı orta sahadaki üçlüde, iniesta görevinde görürsek şaşırmam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Reksa said: Tenekeadam said: İyi transfer.Ama böyle inanılmaz bomba değil bence. pek katılmıyorum. Evet bit yıldız değil, bir kurtarıcı değil ama takıma çok büyük katkıda bulunacak bir oyuncu. Yani gs nin şu an ki orta sahasında iyi anlamda sırıtır. İlla isim yapmış birileri olmak zorunda değil gelicek kişiler. Ama Nihat'ı aldık ayrı topic açmadık, keita içinde ayrı topic lüzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 açmayın diyen mi oldu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 mütevazi insanlarız dSAŞDsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 7 milyon euro bonservis diyorlar kendiside 2.2 milyon euro alacakmış senede... Babel 10 değilmiydi bilemedim şimdi böyleyse hele çok üzülcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sonunda bizimde kosan zencimiz oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 daha once izlemedim, izlediysem de hatırlamıyorum ama bu adam sabri nin zencisi gibi görünyüor videolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 abi öyleyse bile iyi yani, herif hem sabri, hem de zenci. 90dk press yapar yine koşar bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iyi şut çekebilse tamam okadar koşuyo parcaliyo kendini sonra kız gibi vuruyor topa. Umarım, Rijkaard bu adama pas vermeyi öğretir. Yont bu adamı patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İhtiyaç olan bölgeye, takıma dinamizm kazandıracak bir transfer. Olmuş bence fakat tek sorun yüksek maliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 adam sabrinin zenci versiyonuna benziyor harbiden videolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 helal olsun.zaten şu 2 sezondur yapılan transferler kotu bıle cıksa bence kotu yoktu. en azından hic belli edilmiyo adı hic gecmiyor.çat diye heran herşey olabilir harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hehe herifin istatistikleri mükemmel,22 maç yapmış icraat sıfır,bizim guiza bile daha başarılıydı:)benzemanın yanında olupta nasıl asist yapamamış.10 mılyon euro etmez bence bu adam,daha kaliteli birini alabilirlerdi bu paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yahu şu istatistikleri dandik geyiği de çok bayık. guiza'nın ispanyadaki istatistikleri açık, buradakini de biliyoruz. baroş'un fransadaki istatistikleri açık, buradaki de net. adam kanat oyuncusu, kız gibi şut çekmesinde ÇOK BÜYÜK bir problem yok, önemli olan pas vermesi ki reykard halletsin onu da pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ya iyi,kötü'yü geçin şimdi. Baros'da gördük lancelion'un dediği gibi. Yalnız gs bu transferden kazık yemiş gibi bir his var içimde. 3 yıl vadeli 7 milyon euro vericekmiş lyon'a. kendisinede 2.2 milyon euro. Yuh ya böyle transferler yapıcaklarına bonservisi elinde adam alsalar ya. owen'a ver senelik 4 milyon euro buna 9.2 milyon euro verceğine. En kötü satarsın sezon sonu Owen'ı almayan mı olmuycak. Ama keita kötü oynarsa elinde patlar gs'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Valla çok tanımıyorum kendisini, ama videolardan pek olumlu deil ilk görüşüm. Her ne kadar "uzun boylu ama hızlı adam" olarak çok nadir rastlanan bi özelliği olsa da biraz Sabri'msi gözüküyo evet. Yine de son dönemlerdeki transfer başarılarını göz önüne alarak iyi adam almışlardır heralde diye düşünüyorum. Bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iyi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 7m € nerede yazıyor btw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Masticore said: ya iyi,kötü'yü geçin şimdi. Baros'da gördük lancelion'un dediği gibi. Yalnız gs bu transferden kazık yemiş gibi bir his var içimde. 3 yıl vadeli 7 milyon euro vericekmiş lyon'a. kendisinede 2.2 milyon euro. Yuh ya böyle transferler yapıcaklarına bonservisi elinde adam alsalar ya. owen'a ver senelik 4 milyon euro buna 9.2 milyon euro verceğine. En kötü satarsın sezon sonu Owen'ı almayan mı olmuycak. Ama keita kötü oynarsa elinde patlar gs'ın. owen imza atar atmaz 4 milyon nakit, 3 yıllık da 4er milyon euro istemiş. :) 16 milyon euro tutuyor yani. ciddi bir rakam. ayrıca owen iyi güzel ama direk striker bir oyuncu. bize sağ açık lazımdı kewell ile beraber rotasyona vs girecek orada veya ardayı göbeğe çekip kewell solda, keita sağda oynayacak. aynı şekilde babel için liverpool 9 milyon euro nakit istemiş. eh, 3 yıl vade 7m ödemek ile nakit 9m ödemek baya farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Lancelion said: 7m € nerede yazıyor btw ? İSTANBUL / DHA Galatasaray, Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer ettiği Abdul Kader Keita için Fransız Kulübü'ne 3 yıl vadeli 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.Sarı kırmızılı kulüp 27 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuya ise yıllık 2.2 Milyon Euro ödeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 fizban said: daha once izlemedim, izlediysem de hatırlamıyorum ama bu adam sabri nin zencisi gibi görünyüor videolardan. dünyada 2. bir sabri olduğunu sanmıyorum. dünya 2. bir sabriyi kaldıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 vasat transfer imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar