Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gran Turismo 5 [PS3 Exclusive]

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Kazanoru Yamauchi, GT5'in yapım aşamasında aletin gücünün kendilerini sınırladığı söylemiş sdfsd

Gerçi daha önceki bütün GT oyunları için bunu söylemiş. Harbi de öyleydi.

Sonunda aletin %50'sinden çoğunu kullandığını belirten biri çıktı. Merak ettim açıklamadan sonra, zaten yeterince meraklıyken :)
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

dreagloth said:

Sen etmezsen o etmezse nasıl gelir bu oyunlar raflara.

pahalıya gelcekse gelmesin zaten, ben yine alırım her zaman aldığım yerlerden.

senin gibilerin bu zihniyeti yüzünden zaten pahalı geliyor oyunlar,

hani bizde almıyoruz tamam ama bize böyle bir fırsat sunulduğunda en azından bu jesti yapan firmaya bir teşekkür etmek zorunda hissediyoruz.

Adam Türkçe dil desteği ile 180TL'ye PS3 oyunlarının satıldığı bir piyasaya, sana yılın oyunu olarak kabul edilebilecek ürünü 107TL gibi bir rakamdan sunuyor.

İngiltere böyleydi, ora böyleydi, spotta böyle diye çıkıp bahane göstermek, hele bir PS3 sahibinin 10-20TL parayı bahane gösterip böyle davranması bu yüzden affedilemez bir hareket,

ha bizim gidip oyun satın almamız belki yine fiyatların düşmesini sağlamayacak, çünkü halen yüksek devlet vergileri vs. söz konusu lakin artık çıkacak oyunlardan Türkçe dil desteğinden bahsediyoruz. gelinen nokta ne olursa olsun budur,

God of War 3 çıktığında da aynı şeyler söylendi, herkes gitti sony shoplardan vs. bandrollü oyunu aldı. Ne oldu? Al sana PSN Türkiye, al sana Türkçe dil desteği ...

Gerçi god of war 3 döneminde de oyunu sadece 5 gün erken oynamak için 113TL'ye Sony Shop'tan almak varken, önceden spotçulardan 120-130'a alıp bununla övünen gerizekalılar vardı. Onlar çok çok ayrı bir konuya malzeme olmayı hak ediyor da neyse ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu zihniyet yüzünden pahalı gelmiyo ki oyunlar, tam tersine oyunlar pahalı geldiği için böyle bi zihniyet var. göz göre göre fazla para vermek de açıkçası mantıklı gelmiyo bana.
bir veya iki oyun zaten diğerlerinden ucuz olan, gow 3 vardı ve gran turismo da öyle olacakmış. diğer oyunlar niye hala 140-180 lira peki? neden gidip destekliyim ki ben böyle satıcıları.
işte vergiler yüksek maliyetimiz çok vs. diye pahalı oluyo oyunlar diye savunurlarsa da türkiye'den oyun almam olur biter yani. kullanıcıyı zaten düşünmüyolar, biz neden düşünelim onları. türkçe desteği de açıkçası umrumda değil, bencilim evet :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...