Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 anca vettel sürer öyle biz ilk virajda lastiklerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu oyun duyurulduğunda üni 2. sınıftaydım. 1 ay sonra askere gidicem, geldiğimde hala çıkmamış olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi ne iğrenç bi ses çıkıyo o araçtan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 s exit 370 dedi video =/ wt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bitmiş oyun, hayırlı olsun ilgililere. IGN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 HOBAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 wuaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Sonunda. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Kazanoru Yamauchi, GT5'in yapım aşamasında aletin gücünün kendilerini sınırladığı söylemiş sdfsd Gerçi daha önceki bütün GT oyunları için bunu söylemiş. Harbi de öyleydi. Sonunda aletin %50'sinden çoğunu kullandığını belirten biri çıktı. Merak ettim açıklamadan sonra, zaten yeterince meraklıyken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 g27 ile prologue oynadım. kesmiyor kesmiyor kesmiyor. dirt2 denedim ama arcade den hallice. gene fena değil. yatırıcam parayı sanırım g27 e. 1 haftalık tanıdığı katakulliye getirip oynamak kesmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 RESMİ ÇIKIŞ TARİHİ 24 KASIM 2010 , HAYIRLI UĞURLU OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kasım sonundan once gelir ozaman preorderlar elimize. yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 evet bende direk pre-order vereceğim haftaya, Standart Edition dışında gelmiyor sanırım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Türkiye'den alın beyler 107 TL hepsisony.com'da destek olalım oyun zaten Türkçe geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 turkc oynamamak icin senditten aldım, 40 pound mu ne. aynı kapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Türkçe oynayacan diye birşey yokki al burdan gerekirse ingilizce'yi seç maksat destek olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 20 lira fark yine de, şahsen tercih etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Sen etmezsen o etmezse nasıl gelir bu oyunlar raflara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nasıl gelir bu raflara değil, yine gelir ama nasıl gelir 20 lira daha ucuza? diye sormak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kapış kapış gidecek valla oyun Türkiye de. Şu yeni açılan PS lounge dan istanbulda açsalar bir tanede. http://www.youtube.com/watch?v=ZuwxShBEgAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 dreagloth said: Sen etmezsen o etmezse nasıl gelir bu oyunlar raflara. pahalıya gelcekse gelmesin zaten, ben yine alırım her zaman aldığım yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ucuza gelse de almazsınız ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 _ILuVaTaR_ said: dreagloth said: Sen etmezsen o etmezse nasıl gelir bu oyunlar raflara. pahalıya gelcekse gelmesin zaten, ben yine alırım her zaman aldığım yerlerden. senin gibilerin bu zihniyeti yüzünden zaten pahalı geliyor oyunlar, hani bizde almıyoruz tamam ama bize böyle bir fırsat sunulduğunda en azından bu jesti yapan firmaya bir teşekkür etmek zorunda hissediyoruz. Adam Türkçe dil desteği ile 180TL'ye PS3 oyunlarının satıldığı bir piyasaya, sana yılın oyunu olarak kabul edilebilecek ürünü 107TL gibi bir rakamdan sunuyor. İngiltere böyleydi, ora böyleydi, spotta böyle diye çıkıp bahane göstermek, hele bir PS3 sahibinin 10-20TL parayı bahane gösterip böyle davranması bu yüzden affedilemez bir hareket, ha bizim gidip oyun satın almamız belki yine fiyatların düşmesini sağlamayacak, çünkü halen yüksek devlet vergileri vs. söz konusu lakin artık çıkacak oyunlardan Türkçe dil desteğinden bahsediyoruz. gelinen nokta ne olursa olsun budur, God of War 3 çıktığında da aynı şeyler söylendi, herkes gitti sony shoplardan vs. bandrollü oyunu aldı. Ne oldu? Al sana PSN Türkiye, al sana Türkçe dil desteği ... Gerçi god of war 3 döneminde de oyunu sadece 5 gün erken oynamak için 113TL'ye Sony Shop'tan almak varken, önceden spotçulardan 120-130'a alıp bununla övünen gerizekalılar vardı. Onlar çok çok ayrı bir konuya malzeme olmayı hak ediyor da neyse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ben şahsen türkçe oynamak istemiorm oyunları. en başından beri ingilizce oynuorm alıştım türkçe garip gelio oyunlarda. eğer trde satılcak oyunlarda sadece türkçe seçenek olursa almam burdan ama eğer ingilizcede seçebilceksek direk burdakinden alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi bu zihniyet yüzünden pahalı gelmiyo ki oyunlar, tam tersine oyunlar pahalı geldiği için böyle bi zihniyet var. göz göre göre fazla para vermek de açıkçası mantıklı gelmiyo bana. bir veya iki oyun zaten diğerlerinden ucuz olan, gow 3 vardı ve gran turismo da öyle olacakmış. diğer oyunlar niye hala 140-180 lira peki? neden gidip destekliyim ki ben böyle satıcıları. işte vergiler yüksek maliyetimiz çok vs. diye pahalı oluyo oyunlar diye savunurlarsa da türkiye'den oyun almam olur biter yani. kullanıcıyı zaten düşünmüyolar, biz neden düşünelim onları. türkçe desteği de açıkçası umrumda değil, bencilim evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar