Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hangi araba o ya 50 ile giderken bile viraja öyle giremiosun direk yoldan cıkıosun o hızda nasıl donuo şak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi aradım suanda bulamadım ama top gearda bi ara piste cıkarmıslardı o aracı. cok yuksek suratte olmadıkca hic yol tutmuyomus arac, aerodinamik ve spoilerlarının ayarından gibi bişeyle vardı. ama cok ayrıntı hatırlamıyorum suanda. bulursam koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 aklima bu ayarda bi tek ktm xbow geliyor, oyunda ne varki bu tarz open wheeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu arada video fake, ben sadece arabayi merak ettim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 redbull x1 bu. http://rahmadi.com/wp-content/uploads/2010/10/2011-Red-Bull-X1-Prototype.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Caparo T1 diye tahmin ediyorum edit: derken, redbull x1 challengemis evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 network ten oynamak için ne yapmak lazım ? subaru imprezamla birileriyle kapışmak istiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben de salondaki tv izlendigi icin aile tarafindan geceleri usenmezsem oynuyorum arada ama psn nickimi bilmiyorum bakim aksama bi neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 evet dun gece girdim oyuna yeni bi playstation network id de actim oteki us id idi. su an kullandigim id TheExNycBoi. ama pek online oynamiyorum tabi oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bu her lisans testini altın kupayla bitirince aviator gözlüğümü ve deri ceketimi kuşanıp, bir motora atlayıp batan güneşe doğru uzaklaşasım geliyor. Müzik top gun havasına soktu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi muzikleri bnmde cok hosuma gidio. acayip moda sokuyo insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Yeni başlayan için hangi arabaları önerirsiniz? Honda civic type r '97 aldım, verdim tunningi verdim tunningi ama ya sonrası? Böyle glitch arabalar var mı? Bir de direksiyon olmadan çoğu lisans yarışında altın kupa almak hayal gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 altın icin driving assistleri dogru kullanmak lazım.bazen absyi kapatmak bazen bilmemneyi 1 yapmak falan dunyalar farkettiriyo. youtube dan videoları izlersen neiy ne kada racmak gerektigini yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Anladım, açıkçası her yarış için youtube'a girip kontrol etmek çok yoruyor beni.. Peki ya araba olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ben kapadım abd dışında herşeyi. cok cok daha zevkli oluyo oyun bi anda. abs'de en dusuk seviye 1de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Ben de öyle oynuyorum, diğer türlü araçlar istediğim gibi tepki vermiyor. Yalnız 500-600 beygirlik arkadan çekişli arabalar yolda durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 gaz pedalina abanirsaniz durmaz tabi yolda, ilk kalkista devri tamamlatmadan atmayin 2ye, donuslerde fln da boyle yapin, direksiyon kirik iken gaza abanmayin dusuk devirlerde direk yersiniz spini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 direksiyon olmayınca dediklerini yapmak daha zor tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ahahaha aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Kimse hangi arabaları almak mantıklı söylememiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi keyif oyunu bu yahu. arabalarla taktik falan kasmana gerek yok. keyfine gore istediğin arabayı al. ztn birazcık para harcayıp motoru gucendirince her araba kendi klasmanındakileri geçebilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Anca alabildim bunu da süpermiş cidden. Yalnız arkadaş bi tane S2000 LM verdi hediye olaraktan da, onu kullanarak cheese yapmak mümkünmüş, ilginç olmuş o biraz. Şu amatör serisinde Clubman şampiyonasını onla aldım mesela, millet Daihatsularla falan koşturuyo, benim altımda full modifiye S2000 LM sdfsafdf Gidiyorum yine oynamaya, çok canım çekti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 soradanda milletin altında race car oluyo sende modifiyeli skyline'la falan nal topluyosun arkalarında :D resmen tek bi yarış yuzunden oynamayı bıraktım şu oyunu. sinir hastası oluyodum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ben de acemi serisindeki FR challenge'a girdim S2000 ile, adamın birinde M3 var korkuyorum sdfsdf Edit: Of hiç korkcak bi şey yokmuş, canavar gibi altımdaki alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ilk 3 bolumde hiç sıkıntı yaşamıyosun ztn. soradan delirmeye başlıyosun yavaştan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar