Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gran Turismo 5 [PS3 Exclusive]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi aradım suanda bulamadım ama top gearda bi ara piste cıkarmıslardı o aracı.
cok yuksek suratte olmadıkca hic yol tutmuyomus arac, aerodinamik ve spoilerlarının ayarından gibi bişeyle vardı.
ama cok ayrıntı hatırlamıyorum suanda. bulursam koyarım.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu her lisans testini altın kupayla bitirince aviator gözlüğümü ve deri ceketimi kuşanıp, bir motora atlayıp batan güneşe doğru uzaklaşasım geliyor. Müzik top gun havasına soktu beni.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni başlayan için hangi arabaları önerirsiniz? Honda civic type r '97 aldım, verdim tunningi verdim tunningi ama ya sonrası? Böyle glitch arabalar var mı?

Bir de direksiyon olmadan çoğu lisans yarışında altın kupa almak hayal gibi sanki?
Mesaj tarihi:
altın icin driving assistleri dogru kullanmak lazım.bazen absyi kapatmak bazen bilmemneyi 1 yapmak falan dunyalar farkettiriyo.
youtube dan videoları izlersen neiy ne kada racmak gerektigini yazıyo
Mesaj tarihi:
gaz pedalina abanirsaniz durmaz tabi yolda, ilk kalkista devri tamamlatmadan atmayin 2ye, donuslerde fln da boyle yapin, direksiyon kirik iken gaza abanmayin dusuk devirlerde direk yersiniz spini.
Mesaj tarihi:
abi keyif oyunu bu yahu. arabalarla taktik falan kasmana gerek yok. keyfine gore istediğin arabayı al. ztn birazcık para harcayıp motoru gucendirince her araba kendi klasmanındakileri geçebilio.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Anca alabildim bunu da süpermiş cidden. Yalnız arkadaş bi tane S2000 LM verdi hediye olaraktan da, onu kullanarak cheese yapmak mümkünmüş, ilginç olmuş o biraz. Şu amatör serisinde Clubman şampiyonasını onla aldım mesela, millet Daihatsularla falan koşturuyo, benim altımda full modifiye S2000 LM sdfsafdf

Gidiyorum yine oynamaya, çok canım çekti sdf
Mesaj tarihi:
soradanda milletin altında race car oluyo sende modifiyeli skyline'la falan nal topluyosun arkalarında :D

resmen tek bi yarış yuzunden oynamayı bıraktım şu oyunu. sinir hastası oluyodum nerdeyse.
  • Yeni Oluştur...