Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sabah radyoda dinledim, Yeni Zelanda Havayollari, guvenlik videolarini kimsenin izlememesine cozum olarak, insanlarin dikkatini cekecek bir degisiklige gitmeye karar vermis: Guvenlik videolarindaki hosteslerin uzerinde sadece vucut boyasi olacakmis. Bu boya da havayolunun uniformasi seklinde olacakmis. Ic hat ucuslarinda gosterim baslamis. Yeni Zelanda'ya gitmek icin bir sebep daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 oha. türkiye uçuşlarında da yapacaklar mı acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 pics or it didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 iyiymiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 o güvenlik vidyosu yağmurlu havada çekildiyse eğer tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ahahah bugun babam diyordu ki okulunu bitirde seni yeni zellanda'ya yolluycam İngilizceni geliştirirsin. Dedim git işine avustralya de bari orda ne öğrencem (Heralde ucuzdur vs.. ondan diyordur dedim içimden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 http://www.huffingtonpost.com/2009/06/30/air-new-zealand-naked-ad_n_223192.html şu olmasın o dediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 video şaka desin biri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 aquila said: reklam Hemde baya iyi reklam. Dünyanın öteki ucunda olayı konuştuğumuza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 THY yapsa (ki apronda deve kesen bir firma kendisi hayatta yapmaz) RTUk engeline takılırdı lan. Yaşanmaz olmuş bu memleket mirim. yeni zelendaya taşınmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ice tea içiyordum ilk mesajı okurken boğulma tehlikesi geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 duyduğum en güzel devrim haberi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yalnız reklamı izlediyseniz aborijin bavul taşıyıcıları da o boyayla geziyor. uçağa binmeden vazgeçebilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yeni zelandaya gideyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 uuuuuuuu nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu arada haber güme gitmiş. radyoda duyulan haber içi şunu dicem. radyoda haber veya program yapan kişi epiy bi malmış. böle bi reklamı duyup, devrim niteliinde yenilik diye kakmış. yazık :) cahil radyocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ahaha bavul taşıyıcısıyla kesişen kadının yüz ifadesi feci. Aborjiiiiiin BENİ ÖP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bu adamlar online pokerden vergi de almiyorlar. Hakkatten cok iyi bir ulke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 cenabet uçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 cocuklara zaralı bir reklam. küçücük çoçuklar kim bilir neler düşünecekler vsvsvs.... olurdu Türkiye de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hergün boyancaklar mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 derileri çürür kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar