aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 allah yok. o tartisma eksik kalmis konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ekmegini elletenlerin de! araya kaynayanlarin da topunuzun... ALLEAAAH BILASINI VIRSIN nazireyi aldatan hüsnü senlendiricinin de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sigara yüzünden aptal olmuşsunuz saçmalıyorsunuz ben sigarayı bıraktım deli gibi sudoku çözüyorum gelin sizde bizim gibi sigara içmeyen sizden zeki insanları dinleyin ve sigarayı bırakın yokas sonunuz deniz seki gibi olacak bak demedi demeyin bunu biliyorum çünkü sigara içmiyorum ve bu beni sizden daha zeki yapıyor bunu yine belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sensin aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ŞİMDİ BİR SİGARA YAKTIM o yüzden haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ciyerler bayram etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bir sigarada ben yaktım...mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben de sarıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sigarayı 1 saatte nası bırakıoz hacı. 1 saatlik seansta bırak bırakcan die beynimi yıakrlar. 1 saat sonra bitttinde dışarı çıkıp 1 cuara yakarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bugün bıraktım, darısı bırakmayı isteyen herkese. Gelişmeleri bildiririm hafta bazında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 özel olucak ama nasıl karar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 2 tane kız evladı ol "baba sözü ver bize sigarayı bırak taammı babaaaa" desinler nası bırakıyon abso geç bile kaldı çocuklar büyüdü yeni bırakıyo. sen taa 5 sene önce bırakmalıydı baba jadga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 o cocuklarin cigerleri pembis pembis dumanli havayi hak etmiyolar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben bile bıraktım sigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ulan zam geldi sigaraya tekrar başladım işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Camel beş olmuş çok üzüldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sigara içmeyenler gg direk bence barlarda. dışarı işeyin hacı kışın bar tuvaletine girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Muratti 4.25 oldu, fiyatı geri indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pekaziz said: 2001 de yok, sorun yok. o ne pis bi sigaradır ya, içerken canım yanıyodu resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2001 babam içiodu hep sigara içerkene paso gidip bakkaldan 2001 aliodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 48 saati doldurdum. Beynim karıncalanıyor ama şimdilik sandığım kadar zorlanma olmadı. Nikotin bandı kullanıyorum işe yarıyor gibi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ispiyon takımı kuralım 19 temmuzda bütün barları tek tek dolaşıp şikayet edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Estel_Anorien said: Sigara uzun vadeli ötenazi gibi birşeydir. Benim vücut bütünlüğüm üzerinde de benden başka kimsenin söz söyleme hakkı yoktur. Sigaranın aynı zamanda benden çaldığı zaman da benim 60'lı 70'li yaşlarımdır ki zerre umrumda olmaz. Thx sabah sigarası Thx yemek üstü sigarası Thx kahve yanı sigarası Thx alkol eşlikçisi sigarası Thx sindirim sigarası Thx tuvalet sigarası Thx orgazm sigarası . . . İçmeyen adam aramıyor bunları, tek handikapı sigaranın eşlikçisi olan bira, çay vs. gibi ürünleri sigara içilen bir arkadaş ortamında en hızlı tüketenlerin sigara içmeyenler olması, ağızlarını dolduracak birşey olmadığından aralarda içeceklere abanıyorlar. Kendimden biliyorum, ya gidip yiyecek birşeyler alıyorum ya da daha fazla içiyorum, giderim aynı oluyor yine, sigara içip de karlı çıkıyorsunuz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 vall sigara içmiyorum.çevremde herkesler içiyor.benim gibi içmeyenlerin bile zamanla içmeye basladıklarını gördüm dumana alıstım diyebilirim.ama bazen katlanılmaz oluyor.hasta oldugum zamanalarda,sabah kalkıtımda ben aç karna iken başka birinin sigara içmesi ve onun kokusu,kapalı alanlarda ağız kokusu gibi :) ama banane ölsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar