Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 aquila said: "o taraklarda bezim yok (aka homo)" bu secenegi anlamadim. homoseksüelliğin tek başına yapıldığını zanneden insan modeli sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 -007- said: oha kızdan çok homo çıkmış ankette. nasıl bi ortam bu. Lezler de eşcinsel >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 himm peki, homo yerine devamlı pasif tarafta kalmayı seçenler yazmaya çalışmıştım ama klavye kaydı filan diye kıvırsam olmaz mı hakim bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 buradaki herkes bir sonraki yatak macerasinda ya kalkmazsa lan tribi yasayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 rahatsiz said: himm peki, homo yerine devamlı pasif tarafta kalmayı seçenler yazmaya çalışmıştım ama klavye kaydı filan diye kıvırsam olmaz mı hakim bey? Dalga geçiyordum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ya kim söyler sertleşme probleminin olup olmadığını birde burası ortalama 20 25 yaş arası kişilerin takıldığı bir forum kimde olcak sertleşme problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 olur olmaz yerlerde sertleşmeler de sertleşme probleminden sayılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sayılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Joker said: aquila said: "o taraklarda bezim yok (aka homo)" bu secenegi anlamadim. homo'nun aseksuel oldugunu sanan zihniyet arkadaş fail vermiş aldırmayın dgsdf homoların penisi yok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben evet dedim sertleşmek ne kelime MERMER GİBİ OLUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 evet dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 fail olana bir tekmede sen vur yapiyorsunuz sonra sertlesme sorunu niye var. olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 çok şükür fazlası var azı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sertleşemeyen ve homoların sayısı zaman geçtikçe artıyor efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bayandan cok homomuz varmis:/..dedim cagiralim daha cok bayan die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 homo rulz deyilmi yav? http://www.penguen.com/content/Yumurtalar/yumurt335_340%20(10).jpg spoiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 biz burda 3 erkek oturuyoruz. gayet sağlamız. sorun yok! ps: oh may fakin gad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 forumun yaş ortalaması düşük oldugu için, ergen gençlerin sertleşme sorunu olacagını sanmıyorum. evet bende sertleşme sorunu olabiliyor yoğun gün sonrası, fazla alkol tüketiminde birde romantik olmayan seks esnasnda başıma geliyor. romantik olmayan derken anlatmak istediğim hayvan gibi şehvet gelmiyor bana, ergenlikte hopti zoptiri şehvet doluydum. ama sorun diyebileceğim kadar bana raatsızlık vermedi ilaç hiç kullanmadım, kullanan arkadaslarım var harika bir şey abi diyorlar ama kimyasal kullanmak istemiyorum. birde ön sevişme önemli, ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız sertleşme sorunu azalıyor, off topic olarakta bi sorum olcak geciktiricili kondomlarda sertleşme sorunu yaşıyorum dozajı az olanlarıda bulamıyorum. yokmu buna çare .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sertleşme sorunu yaşayıp bide sertleşince erkenmi boşalıyosun yani hehe durexinmi okeyinmi ne bi spreyi var ekstra zevkmi yazıyodu neydi üzerinde sertleşme sorunu için onu bi dene ama erken boşalmayı bilemicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Werewolf said: UU bağyan varmış forumda <3 13 tane hem de hemen yerlerini belirleyip akalim. konuylaalakali olarak (troll denmesini hic kaldiramam gucenirim) gecmis olsun diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 EagleEye said: sertleşme sorunu yaşayıp bide sertleşince erkenmi boşalıyosun yani hehe durexinmi okeyinmi ne bi spreyi var ekstra zevkmi yazıyodu neydi üzerinde sertleşme sorunu için onu bi dene ama erken boşalmayı bilemicem :P 10 20 dakka kesmiyoda ondan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 14 bayana selamlar edit: ankete yanıtım hayır bu arada :gözkırp: :gözkırp: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Antalyalıyım çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ya çakın 3-4 shot tekila hiç bişeyciniz kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 biz burda 3 erkek oturuyoruz. gayet sağlamız. sorun yok! ps: oh may fakin gad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 forumun yaş ortalaması düşük oldugu için, ergen gençlerin sertleşme sorunu olacagını sanmıyorum. evet bende sertleşme sorunu olabiliyor yoğun gün sonrası, fazla alkol tüketiminde birde romantik olmayan seks esnasnda başıma geliyor. romantik olmayan derken anlatmak istediğim hayvan gibi şehvet gelmiyor bana, ergenlikte hopti zoptiri şehvet doluydum. ama sorun diyebileceğim kadar bana raatsızlık vermedi ilaç hiç kullanmadım, kullanan arkadaslarım var harika bir şey abi diyorlar ama kimyasal kullanmak istemiyorum. birde ön sevişme önemli, ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız sertleşme sorunu azalıyor, off topic olarakta bi sorum olcak geciktiricili kondomlarda sertleşme sorunu yaşıyorum dozajı az olanlarıda bulamıyorum. yokmu buna çare .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sertleşme sorunu yaşayıp bide sertleşince erkenmi boşalıyosun yani hehe durexinmi okeyinmi ne bi spreyi var ekstra zevkmi yazıyodu neydi üzerinde sertleşme sorunu için onu bi dene ama erken boşalmayı bilemicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Werewolf said: UU bağyan varmış forumda <3 13 tane hem de hemen yerlerini belirleyip akalim. konuylaalakali olarak (troll denmesini hic kaldiramam gucenirim) gecmis olsun diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 EagleEye said: sertleşme sorunu yaşayıp bide sertleşince erkenmi boşalıyosun yani hehe durexinmi okeyinmi ne bi spreyi var ekstra zevkmi yazıyodu neydi üzerinde sertleşme sorunu için onu bi dene ama erken boşalmayı bilemicem :P 10 20 dakka kesmiyoda ondan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 14 bayana selamlar edit: ankete yanıtım hayır bu arada :gözkırp: :gözkırp: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Antalyalıyım çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ya çakın 3-4 shot tekila hiç bişeyciniz kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar