Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye de her üç erkekten ikisinde sertleşme sorunu var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

himm peki, homo yerine devamlı pasif tarafta kalmayı seçenler yazmaya çalışmıştım ama klavye kaydı filan diye kıvırsam olmaz mı hakim bey?

Dalga geçiyordum ...
Mesaj tarihi:
Joker said:

aquila said:

"o taraklarda bezim yok (aka homo)"

bu secenegi anlamadim.

homo'nun aseksuel oldugunu sanan zihniyet

arkadaş fail vermiş aldırmayın dgsdf

homoların penisi yok evet.
Mesaj tarihi:
forumun yaş ortalaması düşük oldugu için, ergen gençlerin sertleşme sorunu olacagını sanmıyorum.
evet bende sertleşme sorunu olabiliyor yoğun gün sonrası, fazla alkol tüketiminde birde romantik olmayan seks esnasnda başıma geliyor.
romantik olmayan derken anlatmak istediğim hayvan gibi şehvet gelmiyor bana, ergenlikte hopti zoptiri şehvet doluydum.
ama sorun diyebileceğim kadar bana raatsızlık vermedi ilaç hiç kullanmadım, kullanan arkadaslarım var harika bir şey abi diyorlar ama kimyasal kullanmak istemiyorum.
birde ön sevişme önemli, ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız sertleşme sorunu azalıyor,

off topic olarakta bi sorum olcak
geciktiricili kondomlarda sertleşme sorunu yaşıyorum dozajı az olanlarıda bulamıyorum.
yokmu buna çare .P
Mesaj tarihi:
sertleşme sorunu yaşayıp bide sertleşince erkenmi boşalıyosun yani hehe
durexinmi okeyinmi ne bi spreyi var ekstra zevkmi yazıyodu neydi üzerinde sertleşme sorunu için onu bi dene ama erken boşalmayı bilemicem :P
Mesaj tarihi:
Werewolf said:

UU bağyan varmış forumda <3

13 tane hem de
hemen yerlerini belirleyip akalim.

konuylaalakali olarak (troll denmesini hic kaldiramam gucenirim) gecmis olsun diliyorum.
Mesaj tarihi:

EagleEye said:

sertleşme sorunu yaşayıp bide sertleşince erkenmi boşalıyosun yani hehe
durexinmi okeyinmi ne bi spreyi var ekstra zevkmi yazıyodu neydi üzerinde sertleşme sorunu için onu bi dene ama erken boşalmayı bilemicem :P

10 20 dakka kesmiyoda ondan =)

• Yeni Oluştur...