Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Tabi bu başlık başka bir buluşmaya da vesile olursa ne mutlu bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lol sturm osman,deniz,yiğit arda, bi de mesh hatta ultrapsycho bi de death tişörtüyle hymn gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ulan ne güzel olur ayrıca 12 temmuz muhteşem tarih bu buluşma için benim adıma... özledim birçok kişiyi burada gözler yaşardı( anlayan anladı-oğuzhan :) ) o zaman ne diyoruz oğuzhan, uluç, güneş, efecan, yiğit, ferit, sinan ve ismini unuttuysam affetmelerini umduğum demirbaşlar öncülüğünde buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 -Deno- said: Daha şimdi ' Yeni Gelenler 'de değil miydin abi sen, bu ne hız sdf. 6 sene öncesinden başlar bu efsaneler yeni değil ayrıca sturmun her zaman zaugnadan fazla kişi toplaması da ayrı bir dipnottur :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 CthuLhu said: lol sturm osman,deniz,yiğit arda, bi de mesh hatta ultrapsycho bi de death tişörtüyle hymn gelsin beni unuttun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ben gelirim valla. deniz 12 temmuz demiş. uyar bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aras gelcen mi lan. neyse arası görmek için bende gelirim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Kimseyi tanımamaya rağmen gelmek istemek ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Gel tabi çekinme hiç :) Nasıl bir plan program olsun biraz fikir paylaşalım o halde. Alkol olsun mu içinde? Ya nargile? Sınırsız Pizza falan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gel gel biz de tanımıyorduk kimseyi en başta sonuçta... ee hadi o zaman 12sinde mi kimler geliyor netleştirelim olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 akşam yapcaksak (ki bu sıcakta deli ile ilişkiye girmedikten sonra akşam olması makul.) yemek yenir üstüne soğuk biralar devrilebilir gayet. taksim istiklal falan bişeyler yapılabilir. veya direk nargile takılınabilir. ama bira muhabbeti nargileyi döver söyleyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ben bile gelmek istedim simdi de aranizda sopalanasi adamlar var. Gelip de hic bisey yokmus gibi davranmak zor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Vingthor said: thalesi kapasak? Arkadaşın dogumgününde pastayla gitmiştik. 10 üzerinden 9 bir hatun olan barmene de bir dilim verdim artı kinky winky çaktım, masaya votka shot serisi getirdiler, yemin ediyorum ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 eagle_dnz said: ulan ne güzel olur ayrıca 12 temmuz muhteşem tarih bu buluşma için benim adıma... özledim birçok kişiyi burada gözler yaşardı( anlayan anladı-oğuzhan :) ) o zaman ne diyoruz oğuzhan, uluç, güneş, efecan, yiğit, ferit, sinan ve ismini unuttuysam affetmelerini umduğum demirbaşlar öncülüğünde buluşalım 12 Temmuz (tu) Yanlız silmarwen gelirken ensesini de getirecek... Edit: xunn said: Vingthor said: thalesi kapasak? Arkadaşın dogumgününde pastayla gitmiştik. 10 üzerinden 9 bir hatun olan barmene de bir dilim verdim artı kinky winky çaktım, masaya votka shot serisi getirdiler, yemin ediyorum ıslandım. Bence sen 10 üzerinden 9 bir erkek barmene göz kırpıp iş atmışındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bende gelirim.. yeri tarif edersiniz... ama tanımıorum sizi... göğsüme kırmızı gül takacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ahaha efsane oluyor tanımadan orada buluşmak falan böyle bakısıosun uzun uzun bi süphe genelde ortak birisi gelmeden ya da birisi cesaret edip sormadan öyle bakısılıyor sadece :) tamam o zaman 12 temmuz istiklal falan olabilir bence de yemek, alkol iyi plan kimler geliyor şimdi eagle_dnz sturm mesh kenshin eregorn2 ee başka başka? spidee zaugna cthulhu custodem . . . . ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ne zaman nerde nasıl kimle neler olacak bu sorulara cevap verin gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 12 Temmuz... Hmm. Count me in o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi ertesi gün vizem var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben bi şu cılgın bulusmalara gelemicem lan sanırım.ya da siz bi turlu karar veremeyip 10 gun sonra bulussanız mumkun olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Vize bahane, buluşma şahane :P O değil de, Zaugna'nın bir tarafı kalkmış diyorlar doğru mu? Şuraya geldim bunca zaman sonra, gelip de bir mesaj atmadı. *cık cık cık* tesüf ederim. Neyse, Taksim uygundur. Bu arada neden 12 Temmuz dedim acaba Deniz Bey, bir düşünün bakalım??... Alkol ve Nargile arasında bir tercih yapılması kanaatindeyim bu arada. Sonuçta yemek olacağı kesin, alkol ve nargile de birlikte pek yürümüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 alkol ve nargilenin birlikte olduğu bir yer olabilir aslında. buluşma saati çok geç olmazsa ben de bir görünüp 1 saat oturup kaçmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sturm said: Vize bahane, buluşma şahane :P O değil de, Zaugna'nın bir tarafı kalkmış diyorlar doğru mu? Şuraya geldim bunca zaman sonra, gelip de bir mesaj atmadı. *cık cık cık* tesüf ederim. yok öyle bir şey, iplemediğim insanlara öyle davranıyorum ben=) 1-2 saatliğine de olsa uğramaya çalışacağım bu arada; yarın falan numaraları falan alırım diye planlıyorum değişmişse diye; özledim hepinizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 numaramı vermek isterdim ama benim telefon öldü. işte o yüzden kırmızı gül takacam yakama... :D evt taksimde olsun. önce yemek yeriz sonra hem alkolün olduu hemde nargilenin olduu yere gideriz ha? Yes, tres, dos, uno Dos, tres, fuck, shit, bitch, asshole, son of a bitch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar