Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanBULuşması v1.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan ne güzel olur ayrıca 12 temmuz muhteşem tarih bu buluşma için benim adıma... özledim birçok kişiyi burada

gözler yaşardı( anlayan anladı-oğuzhan :) )

o zaman ne diyoruz oğuzhan, uluç, güneş, efecan, yiğit, ferit, sinan ve ismini unuttuysam affetmelerini umduğum demirbaşlar öncülüğünde buluşalım
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Daha şimdi ' Yeni Gelenler 'de değil miydin abi sen, bu ne hız sdf.

6 sene öncesinden başlar bu efsaneler yeni değil ayrıca

sturmun her zaman zaugnadan fazla kişi toplaması da ayrı bir dipnottur :D :P
Mesaj tarihi:
Gel tabi çekinme hiç :)

Nasıl bir plan program olsun biraz fikir paylaşalım o halde. Alkol olsun mu içinde? Ya nargile? Sınırsız Pizza falan? :)
Mesaj tarihi:
akşam yapcaksak (ki bu sıcakta deli ile ilişkiye girmedikten sonra akşam olması makul.) yemek yenir üstüne soğuk biralar devrilebilir gayet. taksim istiklal falan bişeyler yapılabilir. veya direk nargile takılınabilir. ama bira muhabbeti nargileyi döver söyleyeyim..
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

thalesi kapasak?

Arkadaşın dogumgününde pastayla gitmiştik. 10 üzerinden 9 bir hatun olan barmene de bir dilim verdim artı kinky winky çaktım, masaya votka shot serisi getirdiler, yemin ediyorum ıslandım.
Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:

ulan ne güzel olur ayrıca 12 temmuz muhteşem tarih bu buluşma için benim adıma... özledim birçok kişiyi burada

gözler yaşardı( anlayan anladı-oğuzhan :) )

o zaman ne diyoruz oğuzhan, uluç, güneş, efecan, yiğit, ferit, sinan ve ismini unuttuysam affetmelerini umduğum demirbaşlar öncülüğünde buluşalım

12 Temmuz (tu)

Yanlız silmarwen gelirken ensesini de getirecek...

Edit:
xunn said:

Vingthor said:

thalesi kapasak?

Arkadaşın dogumgününde pastayla gitmiştik. 10 üzerinden 9 bir hatun olan barmene de bir dilim verdim artı kinky winky çaktım, masaya votka shot serisi getirdiler, yemin ediyorum ıslandım.

Bence sen 10 üzerinden 9 bir erkek barmene göz kırpıp iş atmışındır
Mesaj tarihi:
ahaha efsane oluyor tanımadan orada buluşmak falan böyle bakısıosun uzun uzun bi süphe genelde ortak birisi gelmeden ya da birisi cesaret edip sormadan öyle bakısılıyor sadece :)

tamam o zaman 12 temmuz istiklal falan olabilir bence de yemek, alkol iyi plan kimler geliyor şimdi

eagle_dnz
sturm
mesh
kenshin
eregorn2

ee başka başka?

spidee
zaugna
cthulhu
custodem
.
.
.
.
?
Mesaj tarihi:
Vize bahane, buluşma şahane :P

O değil de, Zaugna'nın bir tarafı kalkmış diyorlar doğru mu? Şuraya geldim bunca zaman sonra, gelip de bir mesaj atmadı.

*cık cık cık* tesüf ederim.

Neyse, Taksim uygundur. Bu arada neden 12 Temmuz dedim acaba Deniz Bey, bir düşünün bakalım??...

Alkol ve Nargile arasında bir tercih yapılması kanaatindeyim bu arada. Sonuçta yemek olacağı kesin, alkol ve nargile de birlikte pek yürümüyor.
Mesaj tarihi:
alkol ve nargilenin birlikte olduğu bir yer olabilir aslında. buluşma saati çok geç olmazsa ben de bir görünüp 1 saat oturup kaçmayı planlıyorum
Mesaj tarihi:
Sturm said:

Vize bahane, buluşma şahane :P

O değil de, Zaugna'nın bir tarafı kalkmış diyorlar doğru mu? Şuraya geldim bunca zaman sonra, gelip de bir mesaj atmadı.

*cık cık cık* tesüf ederim.

yok öyle bir şey, iplemediğim insanlara öyle davranıyorum ben=)

1-2 saatliğine de olsa uğramaya çalışacağım bu arada; yarın falan numaraları falan alırım diye planlıyorum değişmişse diye; özledim hepinizi =)
Mesaj tarihi:
numaramı vermek isterdim ama benim telefon öldü. işte o yüzden kırmızı gül takacam yakama... :D evt taksimde olsun. önce yemek yeriz sonra hem alkolün olduu hemde nargilenin olduu yere gideriz ha? Yes, tres, dos, uno Dos, tres, fuck, shit, bitch, asshole, son of a bitch...
  • Yeni Oluştur...