Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gelin sizi emo yapıcam diyemi kandırmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 pedobearlar basmış topağı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 İSTANBUL Bağcılar'daki evlerinden 24 Haziran günü ayrılıp izlerini kaybettiren 13 yaşındaki Büşra Ertav ve 14 yaşındaki Cansu Bal bir hafta sonra İzmir'in Buca İlçesi'nde sokakta yürürken şephelenen polisler tarafından bulundu. Kendilerinden bir haftadır haber alınamayan ve ailelerinin endişe içinde beklediği Büşra ile Cansu'nun bulunması için polis yurt genelinde seferber oldu. İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye gezen bir ekip bugün akşam saatlerinde Buca'daki 289 Sokak'ta 3 erkekle 2 kızı geerken gördü. KİMLİK SORUNCA Polisler şüphelendikleri kızlara kimlik sordu. Üzerlerinden kimlik çıkmayan, adlarını söylemeyen kızlar, İstanbul'dan geldiklerini gizlemeye çalıştı. Ekipteki polisler, gazetelerde ve televizyonlardaki kayıp kızlarla ilgili haberlerde yer alan fotoğraftakilere benzeyen kızların Büşra Ertav ve Cansu Bal olduğunu fark etti. Kızlar ile yanlarındaki 3 erkek Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada ifadeleri alınırken Büşra ve Cansu burada kimliklerini açıklamak zorunda kaldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürülen Büşra Ertav ile Cansu Bal, İstanbul'a ailelerinin yanına gönderilecek. oha baya evden kaçmışlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 İzmir'de bulunmuşlar sanırım, az önce son dakika diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Of cahillere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 said: EMO'LARA MI KATILDILAR? Bir başka iddiaya göre ise iki çocuk siyah oje, düşük bel kare pantolon, convers ayakkabıları ile dikkat çeken ve kendilerine "EMO"lar diyen bir punk gruba üye oldu. Farklı görüşünüş ve konuşmaları ile dikkat çeken grup üyelerinin kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var. AHHAHAHAA Nası bi anlatım nası bişey bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aile meclisinden karar çıkar yakında polis kızların cesetlerini çöplükten toplar ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Hic canli emo gormedim ben ya, merak ediyorum nasil birsey bunlar hsdjfdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Masquerade said: pedobearlar basmış topağı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 huun said: Gkgokhan said: O zaman gideri var bunların diyelim mi ? sapkınlık derecene göre değişir. 13-14 yaşında yazmışlar, okuman varsa. ha dersen ki benim de yaşım 13-14; takma kafana şimdilik öyle şeyleri derim. bir nevi büyü de gel. Arkadaşım olay bir sandalyeye bakar !!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 said: EMO'LARA MI KATILDILAR? Bir başka iddiaya göre ise iki çocuk siyah oje, düşük bel kare pantolon, convers ayakkabıları ile dikkat çeken ve kendilerine "EMO"lar diyen bir punk gruba üye oldu. Farklı görüşünüş ve konuşmaları ile dikkat çeken grup üyelerinin kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 LathspeLL said: Hic canli emo gormedim ben ya, merak ediyorum nasil birsey bunlar hsdjfdfk kadıköy rexx'de koloni halinde yaşıyolar. yaz aylarında hızlı bi şekilde üreyebiliyolar, çevre koşullarını kullanarak beşiktaş'a kadar ulaşabilenleri de var. grup halinde dolaşıyolar genelde, bankamatik taşlarında ya da pasaj kapılarında rastlayabilirsin gün ışığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bizim okulda emo var kiz boyle emo master gibin hani tam emo boyle parmakla gosterip aa emo dedirten turden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Emolara katılınmaz ki, emolar size katılır of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 soulberry said: LathspeLL said: Hic canli emo gormedim ben ya, merak ediyorum nasil birsey bunlar hsdjfdfk kadıköy rexx'de koloni halinde yaşıyolar. yaz aylarında hızlı bi şekilde üreyebiliyolar, çevre koşullarını kullanarak beşiktaş'a kadar ulaşabilenleri de var. grup halinde dolaşıyolar genelde, bankamatik taşlarında ya da pasaj kapılarında rastlayabilirsin gün ışığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 anaları ağlarken kızlar süper mini şortlarla 3 tane elemanla izmirde geziyormuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 süper mini şort mu? çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 süper mini mi sdfg. bu normal mini değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efil efil Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Kağıt israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 "efil efil" said: Kağıt israfı. Biraz daha acabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Fistan said: süper mini şort mu? çüş aga kısa işte :) pek göremedim boss keserken gözüm tv ye takıldıydı öle bi acayip gözüktü gözüme ashfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 buyse gözünü pcden ayırda istiklal cad, bağdat cad biraz turla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aga raid var ya aşkolsun. kesmeyelim mi freya bacımızı. ankaralıyık la bebeyik biz. istiklal bozar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efil efil Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Masticore said: "efil efil" said: Kağıt israfı. Biraz daha acabilirmisin Almadığım için bilmiyorum bu haberi kağıda basılı şekilde yayımlayıp yayımlamadıklarını. Her iki şekilde de Milliyet gazetesi kağıt israfı. Televizyon yeterli kafaları nal etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 haberin videosu varmı asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar