Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emo'lar Kayıp

Masticore

Öne çıkan mesajlar

İSTANBUL Bağcılar'daki evlerinden 24 Haziran günü ayrılıp izlerini kaybettiren 13 yaşındaki Büşra Ertav ve 14 yaşındaki Cansu Bal bir hafta sonra İzmir'in Buca İlçesi'nde sokakta yürürken şephelenen polisler tarafından bulundu.

Kendilerinden bir haftadır haber alınamayan ve ailelerinin endişe içinde beklediği Büşra ile Cansu'nun bulunması için polis yurt genelinde seferber oldu.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye gezen bir ekip bugün akşam saatlerinde Buca'daki 289 Sokak'ta 3 erkekle 2 kızı geerken gördü.

KİMLİK SORUNCA

Polisler şüphelendikleri kızlara kimlik sordu. Üzerlerinden kimlik çıkmayan, adlarını söylemeyen kızlar, İstanbul'dan geldiklerini gizlemeye çalıştı.

Ekipteki polisler, gazetelerde ve televizyonlardaki kayıp kızlarla ilgili haberlerde yer alan fotoğraftakilere benzeyen kızların Büşra Ertav ve Cansu Bal olduğunu fark etti.

Kızlar ile yanlarındaki 3 erkek Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada ifadeleri alınırken Büşra ve Cansu burada kimliklerini açıklamak zorunda kaldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürülen Büşra Ertav ile Cansu Bal, İstanbul'a ailelerinin yanına gönderilecek.

oha baya evden kaçmışlar lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:

EMO'LARA MI KATILDILAR?
Bir başka iddiaya göre ise iki çocuk siyah oje, düşük bel kare pantolon, convers ayakkabıları ile dikkat çeken ve kendilerine "EMO"lar diyen bir punk gruba üye oldu.

Farklı görüşünüş ve konuşmaları ile dikkat çeken grup üyelerinin kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var.

AHHAHAHAA Nası bi anlatım nası bişey bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:

EMO'LARA MI KATILDILAR?
Bir başka iddiaya göre ise iki çocuk siyah oje, düşük bel kare pantolon, convers ayakkabıları ile dikkat çeken ve kendilerine "EMO"lar diyen bir punk gruba üye oldu.

Farklı görüşünüş ve konuşmaları ile dikkat çeken grup üyelerinin kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Hic canli emo gormedim ben ya, merak ediyorum nasil birsey bunlar hsdjfdfk

kadıköy rexx'de koloni halinde yaşıyolar. yaz aylarında hızlı bi şekilde üreyebiliyolar, çevre koşullarını kullanarak beşiktaş'a kadar ulaşabilenleri de var. grup halinde dolaşıyolar genelde, bankamatik taşlarında ya da pasaj kapılarında rastlayabilirsin gün ışığında.
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

LathspeLL said:

Hic canli emo gormedim ben ya, merak ediyorum nasil birsey bunlar hsdjfdfk

kadıköy rexx'de koloni halinde yaşıyolar. yaz aylarında hızlı bi şekilde üreyebiliyolar, çevre koşullarını kullanarak beşiktaş'a kadar ulaşabilenleri de var. grup halinde dolaşıyolar genelde, bankamatik taşlarında ya da pasaj kapılarında rastlayabilirsin gün ışığında.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...