MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 formula1 finiş bayrağı gibi olan hariç diğer ikisi o kadar kötü değil sanki ya. çizgili olanlar newcastleı hatırlattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ilk 2 si berbat(ikincisi bildigin pijama) üçüncü formaya yorum bile yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tunch said: o bayrağı koymak zorundayız , orası ayrı da.. değiliz 101. yılda takmadık. aynı şekilde kazandığımız kupalardan sonraki senelerde de takmadık. o bir hak isteyen takar istemeyen takmaz. zaten armamızda taşıdığımız bayrağı niye fazladan taşıyalım çok çirkin oluyor böyle. 20 tane bayrağa gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Umbro ile hic Turk bayrgi takmadik. En azindan ben hatirlamiyorum. Bi de yuvarlak boyle. Gs ve fb nin formalarindan ne farki kaldi ki simdi? Armamizda var bayrak ztn. Boyle sinir olunca bisey degismicek. Satilmick o formalar gorucekler. Ama onun disindaki urunler fena degil de herseyde cola turca var. Bayiyo bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 şampiyon olmadıkki takalım bu sefer inat var 5 yılın hıncı var ondan takılıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 27 Temmuz günü basına tanıtılacak Galatasaray 2009 - 2010 formaları. Mor formayı yapmışlar harbiden,fantezi değilmiş.Tık Anlamadığım olay,tüm formalarda ttnet reklamı varken (Ki yeni forma sponsorumuz onlar).Mor formada avea kalmış,umarım o forma yapılmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi gsnin baya eski bole uefa sampiyonlugu donemi felan siyah ustune sarili kirmizili bi formasi war ne guzeld ya ben bile ozenmistim almak istemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 O mor formada zaten Türkiye bayrağı arması var,bu sene öyle birşey yok sadece Türkiye kupasını alan ve şampiyon olan takım takabiliyor bizim "scudetto" yu... Yani geçen sene tasarlanmış ama yapılmamış havası var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 fenerin formalar çıkıyor görücüye. fb tv de canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 geçen seneki sarı beyaz enine çubukluyu çok sevmiştim ben bu sene de olsa keşke o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yeşil forma istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben bi tek sarı altı kırmızı şort olan gs formasını beğendim bide cubuklu güzel.ama üstündeki ttney siyah falan olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 çubuklu forma kuruluş forması yeni amblem forması dedi... çubuklu klasik kuruluş sarı beyaz amblem'i merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 arma temalı formayı çok beğendim klasik çubuklu yine başarılı, sarı beyaz enine çizgili olsa daha güzel olurdu sanki yalnız arkadaki ülker reklamları çok itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bence 3 forma da gayet guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Hepsi berbat. Yakışmış yani Fenere. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 En iyi formalar yine fenerden :) 10 numara (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 çubuklu forma sevmediğimden onlara bi yorum yapmayacağım ancak arma forma süper olmuş. bizim zevksizler görsün nasıl forma yapılırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Arma forma süper gerçekten , bu sene alınacak forma belli oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 GS'nin parçalı ilk formasıyla beyaz forması bayağı hoş bence, düz sarı formalı kırmızı şortlu olanı da bayağı sevdim, o üçü kullanılmalı. Mor forma felaket FB'de çubuklu zaten klasikti, lacivert olan da güzel olmuş baya, özellikle çoraplardaki hafif yeşil falan hoş olmuş, başarılı. Sarı-beyaz olan rezil bence. BJK'nınkiler orta karar, güzel diyemem, kötü de değil ama, vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Fenerin beyaz sarı forması yakası dışında çok güzel duruyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 http://img198.imageshack.us/img198/6335/armakit.jpg arma forma mükemmel yalnız, tvde bu kadar iyi olduğu dikkatimi çekmemişti çubuklu var zaten önceki senelerden, bu sene alırım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 çok basit yahu. şu yukardaki temayı , beyaz üst siyah şort olarak yapıcaksın. bitti. bir de çubuklu forma yapıcaksın. bir de yanına reebok zamanındaki kırmızı üst siyah şort 3. forma olarak. bu kadar. forma satış rekoru kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 http://www.sporx.com/images/galeri/107/8043/B_2a50cf4f2bf54b9762059ff8ff37ef31.jpg http://www.sporx.com/images/galeri/107/8043/B_d1010e679ea367ba869f4987f4f42bd1.jpg http://www.sporx.com/images/galeri/107/8043/B_1efd2db1c7ec92fbb08ea2a6c6ab0587.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 manken mi transfer ettiler, o ablalar nabiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar