Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Of milka güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Tenekeadam said: http://i27.tinypic.com/1s1m34.jpg keita ne düşünüyor merak ettim. o değilde sağ da gökhan zanınoldupunu farkettim.. önce "bu damın ne iş var burada?" eeim.. sonra hatırlayıp kendme geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 aslında siyah formayı keitaya verceklerdi. mindfuck yapacaktık böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 mor olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çakmaktaþ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Antu patlıcan sever. Yakışmış çalışma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 şekil 1.a , adidas beşiktaşı kazıklamış durumda hem malzeme kalitesi hem de dizayn olarak açık ara en kötü formalar beşiktaşta helal olsun yani , başka bişey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 barselona neden unicef? kulübün maddiyatı yerinde de reklam almak yerine hayırseverlik mi yapıyorlar, ondan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 evet hatta şu derecede,unicef'ten para almayı bırak reklamı almak için unicef'e yıllık bağış yapıyorlar 1.7 milyon euro fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Barca Unicef koyana kadar reklamsız oynuyordu. Katalan olmalarından kaynaklanıyo diye okumuştum bir dergide ama detayını hatırlamıyorum edit : Bilbao'da da reklam yoktu hatta, geçen sene bir katalan firmasının reklamını koymaya karar verdiler. Baya tepki almışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kendilerini milli takım olaraktan gördüklerinden reklam almıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çakmaktaþ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tunch said: şekil 1.a , adidas beşiktaşı kazıklamış durumda hem malzeme kalitesi hem de dizayn olarak açık ara en kötü formalar beşiktaşta helal olsun yani , başka bişey demiyorum sen mor formayı giymeyi tercih ederdin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hürriyette bugün bi haberle yayınlamış. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=25108&p=1&rid=155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Arsenal ın formaları haggaten güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Holy said: Barca Unicef koyana kadar reklamsız oynuyordu. Katalan olmalarından kaynaklanıyo diye okumuştum bir dergide ama detayını hatırlamıyorum edit : Bilbao'da da reklam yoktu hatta, geçen sene bir katalan firmasının reklamını koymaya karar verdiler. Baya tepki almışlardı. yalnız bir arkadaşım bahsetmişti,Barcelona forma reklamından para almıyor fakat formadan hayvani bir para alıyor diye, şöyle ki reklam almıyorlar fakat formalarını yapan firmanın logosunu üstlerinde taşıyorlar ki bu da kulübe hayvani bir gelir sağlıyor,sonuçta o firmanın logosunun orada gözükmesi en büyük ve kârlı reklamlardan biridir,o logonun göründüğü takımın değeri de takımın kazandığı parayı arttıran bir etken diye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 formayı nike yapıyor, zaten barcelonanın nike'tan geliri oldukca fazladır. reklam almadıgından nike dan daha fazla aldıgını sanmıyorum. man utd'den az alıyorlardır en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mor forma net bi şekilde turuncudan formadan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Çakmaktaş said: tunch said: sen mor formayı giymeyi tercih ederdin herhalde. alabilecek düzgün 2 formamız varken , 3. formayı da zorla aldırmıycaklarına göre. 2 takımın da geleneksel forması varken , bir tek beşiktaşın düz beyaz üstü - siyah şortu yok. manu nun kırmızı üst beyaz alt giymeden sezon geçirmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mor formanın çıkışı ile birlikte dünyada mor renkli ne var ne yok görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Aiko said: mor forma net bi şekilde turuncudan formadan daha iyi yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ehah ona ben de katılamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Porto ve Arsenal 3rd kit'i istiyorum çok feci.Arzuluyorum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mor formayı hele hele buffonun pembe formasını beğenen bi ben mi varım ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Aslında o formayı sevenler olur da,üstünde yazan Türk Telekom u ben daha güzel yazarım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar