Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

09 -10 Formaları

Llama

Öne çıkan mesajlar

Barca Unicef koyana kadar reklamsız oynuyordu. Katalan olmalarından kaynaklanıyo diye okumuştum bir dergide ama detayını hatırlamıyorum

edit : Bilbao'da da reklam yoktu hatta, geçen sene bir katalan firmasının reklamını koymaya karar verdiler. Baya tepki almışlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Barca Unicef koyana kadar reklamsız oynuyordu. Katalan olmalarından kaynaklanıyo diye okumuştum bir dergide ama detayını hatırlamıyorum

edit : Bilbao'da da reklam yoktu hatta, geçen sene bir katalan firmasının reklamını koymaya karar verdiler. Baya tepki almışlardı.

yalnız bir arkadaşım bahsetmişti,Barcelona forma reklamından para almıyor fakat formadan hayvani bir para alıyor diye,

şöyle ki reklam almıyorlar fakat formalarını yapan firmanın logosunu üstlerinde taşıyorlar ki bu da kulübe hayvani bir gelir sağlıyor,sonuçta o firmanın logosunun orada gözükmesi en büyük ve kârlı reklamlardan biridir,o logonun göründüğü takımın değeri de takımın kazandığı parayı arttıran bir etken diye,
Sosyal ağlarda paylaş

Çakmaktaş said:

tunch said:

sen mor formayı giymeyi tercih ederdin herhalde.

alabilecek düzgün 2 formamız varken , 3. formayı da zorla aldırmıycaklarına göre.

2 takımın da geleneksel forması varken , bir tek beşiktaşın düz beyaz üstü - siyah şortu yok. manu nun kırmızı üst beyaz alt giymeden sezon geçirmesi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...