progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Alternatif bir dünyada daha hiç kimse yalan söylememiştir. Yalan kavramı yoktur. Herkes her zaman doğruyu söylerken bir adma yalan söylemeyi keşfeder. Filmin konusu bayağı ilginç geldi. Yazıp yöneten hatta baş rolüde oynayan Ricky Gervais yanıdna Jennifer Garner, Tina Fay ve Patrick Stewart da var. 25 Eylülde çıkacak film. Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ahaha konusu çok güzel. trailerını da begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ricky Gervais(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oha harika bir konu mutlaka izlemem lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Rob Lowe bile yaşlanmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konu süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Fragmanın son kısmı süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Laorx said: Ricky Gervais(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konu ne güzelmiş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 TINA FEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Euh ilginçmiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 lan tam açmaya geldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Güzel olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 RRRRRRRRRRRRICKY GERVAIS! herif bok sicsa yine gulerim. o kadar iyi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Tina Fey varsa kadroda, mutlaka senaryoda, yapımda vs. parmağı vardır. Konu harbi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Evce Ricky Gervais hastalari olarak simdi gittik filme. Guzeldi, ama kopuk olmus cok, bir de filmden ziyade boyle skec gibi birsey olmaliymis, basiyla sonu cok kopuk filmin. Cok tepki cekicek bu arada cunku filmin buyuk bolumu din uzerine kurulmus (VE INANILMAZ KOMIK) ama bu din uzerine kisimlarin oncesi oyle aman aman degildi. Gulmekten geberten kisimlar oldu dedigim gibi, ama adamdan hep mukemmel seyler izledigimiz icin de OFFF MUKEMMELDI BE HACI diyemiyorum, ama Isa sahnesi icin gidilir filme :) 5 Kasim'da stand-upina gidiyorum onu beklemeye devam artik. Ha bu arada en begenmedigim nokta, milletin aklina gelen her seyi catir catir soylemesi kismiydi. Yalan soylememekle, aklina her geleni alakasiz bi sekilde direk soylemek ayni degil yani (ha ama alternatif dunya falan fisman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Şimdi izledim. İnanılmaz filmdi. Sevdim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 demin malum yerlerde gördüydüm.dandiktir diye bakmadım bile.hemen izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Penth, başka neyi var bu adamın izlenecek? Söyle izleyeyim? Adını bile ilk kez duyuyorum. Filmi sevince açıp kim yazmış bunu diye baktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Extras izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 GERGE said: Penth, başka neyi var bu adamın izlenecek? Söyle izleyeyim? Adını bile ilk kez duyuyorum. Filmi sevince açıp kim yazmış bunu diye baktım :)Evet, Extras kesinlikle. Ve Office UK. Ikisinin de hem yazari hem de basrol oyuncusu. Stand uplarini da izle youtube'dan falan, inanilmaz ya adam. Efsaneydi bu arada stand upi 5 Kasim'daki, haci olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ricky gervaisin ismini ilk kez duymak, korku filmi gibi. ghost town var bide filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bu adamı seviyorum. Ghost Town gibi marjinal ama zekice bir konu, kaliteli ingiliz esprileri ve daima verdiği hüzünlü ama güzel mesajları... Güzel filmdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bayağı beğendim filmi. kilise girişinde yazan "a quiet place to think about the man in the sky" yazısı kopardı ehue lol. böyle küçük espriler iyiydi gayet, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 iyiymis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar