Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

56

abi efsane bölümdü gray coşturdu da, niye animesini böylesine çocuklara göre yapıyorlar anlamıyorum. 3. oluyo bıçak olayı. mangada makao dağda leş gibi yaralı bıçakla, animede sadece bitap düşmüş, jura'ya emaneti takıyo angelin gemini, animede sadece parfümden yaralanıyo. yine racer pıçaa çekiyo lyon'a, burda ise buz alıyo eline filan. direkt ver coşkuyu yani. üzülüyorum. :(

Sosyal ağlarda paylaş

56

asıl anlamadığım şu: Şimdi racer normalde hızlı deil fakat etrafındaki insanların etrafındayken zamanı yavaşlatıp hızlı gidiomuş gibi yapio

fakat Brain ona bi görev verio git şunu getir falan die o gidip gelio falna, ama uzaklaşınca normal koşmaya başlio sonuçta braine göre, uzun sürer gidip gelmesi her türlü. garip yani DAS

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

56

asıl anlamadığım şu: Şimdi racer normalde hızlı deil fakat etrafındaki insanların etrafındayken zamanı yavaşlatıp hızlı gidiomuş gibi yapio

fakat Brain ona bi görev verio git şunu getir falan die o gidip gelio falna, ama uzaklaşınca normal koşmaya başlio sonuçta braine göre, uzun sürer gidip gelmesi her türlü. garip yani DAS

ya mangada böyle bişy yoktu sanırsam
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

58

Bölüm süperdi. Ve sırf Gemini nin Lucy şeklindeyken yaptıklarından bahsetmiyorum, genel olarak süperdi^^

Lucy ye de hayvan gibi buff geldi, son sahnede yardırdı resmen.
Hele bi de Angel ın anahtarları alırsa bayağı bayağı imba olucak heralde. Muhtemelen Aries ve Gemini yi kesin alır da diğerlerini bilemiycem^^

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

happy'i seslendiren kugimiya rie, efsane zaten kendisi ama bir burda bir de gintama/kagura'da hastayım. (:P)

63

jura ölürse yazık olur be, taş gibi adamdı. :( (no pun intended)

erza da saniyede çözdü işi ha, reflect çalışmıyor büyüyü bozarken. pain gibi açığı var. solo dövecek diye umuyorum ama gene natsu'ya paslayacaklarmış gibiydi gelecek bölümün özeti. :/

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...