Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 valla şimdi 53'ün başına denk gelen manga chapterına baktım da, anime'de bayağı dialog eklemişler ve çok daha komik olmuş seslendirmeler ve animasyonlar da eklenince. mangada okusam kesinlikle bu kadar hoşuma gidemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 manga da tam gecen olaylarin zamanlari animede farkli veriliyor filler yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Demek aynı öyküyü temele dokunmadan hafifçe farklılaştırarak, zenginleştirerek çiziyorlar. İyi plan aslında; benim gibi mangasının hayranı olanlar da bakar böylece, mangayı okumayanlar için zaten sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Filler mı dersin bilmiyorum ama Omake leri verdiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 54 jellal de geldi sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 54 geçen hafta dayanamayıp bir çeptır okumuştum da, en hardcore erza gene. savaştan düşmesi kötü oldu ama. :/ celal sürpriz oldu diyecektim de kabak gibi spoiler diziyorlar op/ed'e adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yeni bolum çikti mangada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 56 abi efsane bölümdü gray coşturdu da, niye animesini böylesine çocuklara göre yapıyorlar anlamıyorum. 3. oluyo bıçak olayı. mangada makao dağda leş gibi yaralı bıçakla, animede sadece bitap düşmüş, jura'ya emaneti takıyo angelin gemini, animede sadece parfümden yaralanıyo. yine racer pıçaa çekiyo lyon'a, burda ise buz alıyo eline filan. direkt ver coşkuyu yani. üzülüyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 56 taliban bombacısı olayı olmadı ya. çok alakasız oldu, (adamlar dibinde zaten aç gene edit mode) boşa gitti bizim çocuk da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 56 asıl anlamadığım şu: Şimdi racer normalde hızlı deil fakat etrafındaki insanların etrafındayken zamanı yavaşlatıp hızlı gidiomuş gibi yapio fakat Brain ona bi görev verio git şunu getir falan die o gidip gelio falna, ama uzaklaşınca normal koşmaya başlio sonuçta braine göre, uzun sürer gidip gelmesi her türlü. garip yani DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mortis said: 56 asıl anlamadığım şu: Şimdi racer normalde hızlı deil fakat etrafındaki insanların etrafındayken zamanı yavaşlatıp hızlı gidiomuş gibi yapio fakat Brain ona bi görev verio git şunu getir falan die o gidip gelio falna, ama uzaklaşınca normal koşmaya başlio sonuçta braine göre, uzun sürer gidip gelmesi her türlü. garip yani DAS ya mangada böyle bişy yoktu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 1 saate alir gelirim diyor mangada 1 snde getirmiyor :) bagliyamamislar anime ile mangayi:) aslinda manga cizeri ile yapsalar animeyi daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aMuDVwWtAHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bu müzik çalar ve natsu saldırıya geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bomba parça bu, her ne kadar kelt havası ilkin ne alaka dedirtse de son zamanlarda duyduğum en gaza getirici bgm'lerden. saldırıya geçmiyor direkt bone, önce bir "MOETA KİTA ZOOO" demesi lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Erza's Theme(2) ve Invoke Magic(3) te mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 58 Bölüm süperdi. Ve sırf Gemini nin Lucy şeklindeyken yaptıklarından bahsetmiyorum, genel olarak süperdi^^ Lucy ye de hayvan gibi buff geldi, son sahnede yardırdı resmen. Hele bi de Angel ın anahtarları alırsa bayağı bayağı imba olucak heralde. Muhtemelen Aries ve Gemini yi kesin alır da diğerlerini bilemiycem^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bu dizinin sevmediğim yanı hiç bişi yapamıyorlar ya. insan bir iki darbe indirir felan, yok, kum torbası gibi tekmelenip durmayı tercih ediyorlar. sonra ağlak mode felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dex değil con abanmışlar işte pvp için. güzeldi bölüm (VAAAVVV sahnesi lol) ama erza ekşın olacak sanırım yakında, esas onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 güzel bölümdü bu haftaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Virgo nun happy taklidi(tu) Angel ın dramatik tavırları da komikti bayağı. Ayrıca kriz sırasında nirvanadan nasibini aldı sanırım. Bi anda sakinleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bölüm baya iyiymiş. scream of the fire dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 natsu happy diyaloglarına güldüm bayağı. bide happy'nin sesi çok op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 happy'i seslendiren kugimiya rie, efsane zaten kendisi ama bir burda bir de gintama/kagura'da hastayım. (:P) 63 jura ölürse yazık olur be, taş gibi adamdı. :( (no pun intended) erza da saniyede çözdü işi ha, reflect çalışmıyor büyüyü bozarken. pain gibi açığı var. solo dövecek diye umuyorum ama gene natsu'ya paslayacaklarmış gibiydi gelecek bölümün özeti. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yalnız kızın normal konuşması miyavlama o kadar sesten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar