dergul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 19 meredy eklemesinden sonra, fazla sansürlemezler zannediyordum. tv standartlarını zorlamamışlar. kianna'nın eric'in sesini duyması hoş bir ayrıntı idi. ama mangada gerard'ın girişi, daha etkileyiciydi. burada sadece yaptığı büyünün enerjisini gördük. gene tek attı, ama aralarına yıldırım hızıyla girip, hepsini dağıtması gibi etkileyici değildi. ilerideki bölümde, daha fazla gerard görme umutlarım suya düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 19 bölümdür ilk kez fairy tail havasını sezdim.Umarım bozmazlar.Animeyi izlenebilir yapan bu havaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 2 bölüm izledim beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Uzun bir ara vermişlerdi tekrar mı animesi yapılıyor? Birde o aradan önce bölum kaçtı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Hehe Happy ya gene yaptı yapacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 160 falandi sanirim ilk seri. 19 bolum oldu tekrar baslayali. 19 fena degildi evet. ama sanki eskiden mirajane metamorf atinca sesi de degisiyordu. simdi cok pleb kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Mirajane hmmm yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 21 gray'e hontoo ni rape'u geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 HEAADSHOOOTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Oha böyle bir şey beklemiyordum.Gene aptal bir espriyle tamamlarlar diye düşündüm ama gray delik deşik oldu Narutoda ki gibi yani pain olayı gibi bağlamazlar umarım.Ölsün abi biraz kan falan görelim ya yeni karakter bulunur elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 spoiler kullanın abim. headto shotto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 22 Ya tam oha olay ciddiye bindi filan diyordum bayağı bi kişi öldü diye, resetlediler :/ Ultear a da yazık oldu, seviyodum ben onu. Resetledikleri karakterler ölü kalsaydı da o yaşasaydı keşke. Neyse o da ölmemiştir kesin, döner bi şekilde. Dönsün yani, yazık olur yoksa. O kadar epik büyü yaptık anca 1 dk mı etki etti diye kaldığı sahnede de bayağı üzüldüm ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Digimon'a döndü güzelim anime. Artık 20 dakikalık bölümü 3 dakika da izliyorum zamandan kazanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Umuruk said: Oha böyle bir şey beklemiyordum.Gene aptal bir espriyle tamamlarlar diye düşündüm ama gray delik deşik oldu Narutoda ki gibi yani pain olayı gibi bağlamazlar umarım.Ölsün abi biraz kan falan görelim ya yeni karakter bulunur elbet Vermeyin soyle spoiler'lari ulu orta. Cok pis kufur yiyosunuz, kulaginiz falan hep ondan cinliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Ultiora olayini cok guzel bagladilar. Hani bisey yapacagi barizdi de o etkinin 1dk olmasi ama digerlerini kurtarmasi falan iyiydi baya. Bu ne lan bunu mu izlicez derken sasirtti. Yalniz dragon slayer'lar cok tirt cikti, cok ustun koru oldu dovusler, simdi bi bolumde turboya baglarlarsa pic olcak guzelim anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 güzelim anime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 di said: Umuruk said: Oha böyle bir şey beklemiyordum.Gene aptal bir espriyle tamamlarlar diye düşündüm ama gray delik deşik oldu Narutoda ki gibi yani pain olayı gibi bağlamazlar umarım.Ölsün abi biraz kan falan görelim ya yeni karakter bulunur elbet Vermeyin soyle spoiler'lari ulu orta. Cok pis kufur yiyosunuz, kulaginiz falan hep ondan cinliyo. Spoiler yoktu ki çünkü mangasını okumuyorum :)-D öngörü diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 "gray delik desik oldu" kismi topkek o zaman? Izlemissin sonra gelip suraya ulu orta yazmissin iste. Hani alti ustu hafta bi 17-18dk'lik bolum izliyoruz, onda da ne olacagini bilerek izlemek istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 samaella said: güzelim anime ? Evet guzelim anime zira gayet gulerek eglenerek izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 e abi tw kısıtlasın yazma hakkını çok zor değil ki? hayır zorsa benim yeni gelenler kısıtlamam neden duruyor lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 di said: Ultiora olayini cok guzel bagladilar. Hani bisey yapacagi barizdi de o etkinin 1dk olmasi ama digerlerini kurtarmasi falan iyiydi baya. Bu ne lan bunu mu izlicez derken sasirtti. Yalniz dragon slayer'lar cok tirt cikti, cok ustun koru oldu dovusler, simdi bi bolumde turboya baglarlarsa pic olcak guzelim anime. zaten öyle olacak asdfsd bir anda gaza gelip, dövüş sırasında güçlenip hepsinin eline verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 abi salak salak ne çok oynadılar zaman kavramı üzerine ya, yeni/yaratıcı herhangi bir şey yok, hayır o kadar izledik bari adam gibi bi final yapsalarda bitirseler, rezil ettiler iyice bu sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 en potansiyeli olan arc'lardan birini hayvan gibi ara + gerekless otesi fan service ile bitirdiler resmen. mustehak. boktan seriydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Darklight1903 said: boktan seriydi zaten. Hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar