Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

19

meredy eklemesinden sonra, fazla sansürlemezler zannediyordum. tv standartlarını zorlamamışlar. kianna'nın eric'in sesini duyması hoş bir ayrıntı idi. ama mangada gerard'ın girişi, daha etkileyiciydi. burada sadece yaptığı büyünün enerjisini gördük. gene tek attı, ama aralarına yıldırım hızıyla girip, hepsini dağıtması gibi etkileyici değildi. ilerideki bölümde, daha fazla gerard görme umutlarım suya düştü.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

22

Ya tam oha olay ciddiye bindi filan diyordum bayağı bi kişi öldü diye, resetlediler :/

Ultear a da yazık oldu, seviyodum ben onu. Resetledikleri karakterler ölü kalsaydı da o yaşasaydı keşke. Neyse o da ölmemiştir kesin, döner bi şekilde.
Dönsün yani, yazık olur yoksa.
O kadar epik büyü yaptık anca 1 dk mı etki etti diye kaldığı sahnede de bayağı üzüldüm ayrıca.

Sosyal ağlarda paylaş

Umuruk said:

Oha böyle bir şey beklemiyordum.Gene aptal bir espriyle tamamlarlar diye düşündüm ama gray delik deşik oldu

Narutoda ki gibi yani pain olayı gibi bağlamazlar umarım.Ölsün abi biraz kan falan görelim ya yeni karakter bulunur elbet

Vermeyin soyle spoiler'lari ulu orta. Cok pis kufur yiyosunuz, kulaginiz falan hep ondan cinliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Ultiora olayini cok guzel bagladilar. Hani bisey yapacagi barizdi de o etkinin 1dk olmasi ama digerlerini kurtarmasi falan iyiydi baya. Bu ne lan bunu mu izlicez derken sasirtti.

Yalniz dragon slayer'lar cok tirt cikti, cok ustun koru oldu dovusler, simdi bi bolumde turboya baglarlarsa pic olcak guzelim anime.

Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Umuruk said:

Oha böyle bir şey beklemiyordum.Gene aptal bir espriyle tamamlarlar diye düşündüm ama gray delik deşik oldu

Narutoda ki gibi yani pain olayı gibi bağlamazlar umarım.Ölsün abi biraz kan falan görelim ya yeni karakter bulunur elbet

Vermeyin soyle spoiler'lari ulu orta. Cok pis kufur yiyosunuz, kulaginiz falan hep ondan cinliyo.

Spoiler yoktu ki çünkü mangasını okumuyorum :)-D öngörü diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ultiora olayini cok guzel bagladilar. Hani bisey yapacagi barizdi de o etkinin 1dk olmasi ama digerlerini kurtarmasi falan iyiydi baya. Bu ne lan bunu mu izlicez derken sasirtti.

Yalniz dragon slayer'lar cok tirt cikti, cok ustun koru oldu dovusler, simdi bi bolumde turboya baglarlarsa pic olcak guzelim anime.

zaten öyle olacak asdfsd

bir anda gaza gelip, dövüş sırasında güçlenip hepsinin eline verecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...