Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 en iyi kalite kyuubi 720p sanırım bunda. tsuki'den iyi. 115 sonrası horriblesubs 1080p'den bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 evet ben de ryuugan'dan sonra kyuubi'ye geçmiştim ama onlar da son 3 bölümü filan yapamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://www.animetake.com/fairy-tail-episode-176/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 yeni bölüm çıkmış 130'dan geliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 o kdar kotuki su arc geri donsem mi suna bilemedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Serinin en iyi arcı bu ya ne yaptın sen? Başka yerde kesseler dönmezdimde ana hikayenin en can alıcı yerindeler şu an. Çizimlere alışamadım, değişiklik sadece karakterler ile sınırlı kalmamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bu bolum asiri kotuydu, arayi toparlamaya calisip corba yapmislar biraz. gajeel disindaki cizimler de kotu olmus daha once soyledigim gibi. belki erza biraz. neyse bir sonraki bolume toparlar bence. hem op hem ed rezillik bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Beğenmedim bende mangaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Animeyi takip ediyorum, 130'lardayim, su son 6-7 bolumde bayginliklar geciriyorum resmen. nasi bayik bi hal aldi anlatamam. Duzelir insallah bir iki bolume yoksa birakicam direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Masakari said: Serinin en iyi arcı bu ya ne yaptın sen? Başka yerde kesseler dönmezdimde ana hikayenin en can alıcı yerindeler şu an. Çizimlere alışamadım, değişiklik sadece karakterler ile sınırlı kalmamış sanırım. spoiler olmasinda mangadan combatlere lafim yok ama sonu cok sikko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 di said: Animeyi takip ediyorum, 130'lardayim, su son 6-7 bolumde bayginliklar geciriyorum resmen. nasi bayik bi hal aldi anlatamam. Duzelir insallah bir iki bolume yoksa birakicam direkt. sanırım filler arc girmişti o civarlarda, arattırıp atlayabilirsin çünkü cidden kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Hangi bölümden sonra tekrar animesi başladı? Ben izlemiştim tüm bölümleri sonra animesi bir süredir yapılmıyor yapılmayabilir falan demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 175'di en son, 176'dan devam ediyor gorunuyor episode list'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Sam said: di said: Animeyi takip ediyorum, 130'lardayim, su son 6-7 bolumde bayginliklar geciriyorum resmen. nasi bayik bi hal aldi anlatamam. Duzelir insallah bir iki bolume yoksa birakicam direkt. sanırım filler arc girmişti o civarlarda, arattırıp atlayabilirsin çünkü cidden kötüydü. Eyvallah abi makbule gecti. Yalniz 25 bolum fillder koymus ibneler ya. Yazik gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 sabertooth'un dragonslayerları fairytail'e katılacaklar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yok abi bolum sonrasinda gosterdi onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 yeni çizimler ne kadar kötü öyle ya erza kagura yukino çok kötü çizimleri (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Kagura bildiğin satsukiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ben hastaydım Kagura-san'a ya şu hali çok itici geldi, koca kafalı falan. Çok merak ediyorum Juvia, Meredy ile savaşırkenki formunu alabilecek mi tekrar. Of nasıl gıcığım Juvia gibi bi karakteri bok ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yakın çizimleri gene bi nebze kurtarıyorda uzaktayken direk leş bütün female karakterler piç olmuş hemne hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 erza'yı kötü çizmişlerse izlemem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 filler arc'ını izliyormuşum ben. burada okuyunca gördüm. droplayasım geldi valla rezil. 125-150 arasını direk geçseymişim ya ama şimdi 141'e geldim bitireyim artık. trailerda fena gözükmüyordu ama yeni animasyonda kaliteyi düşürmüşler, çoğu yerde ucuza kaçmışlar sanırım. fairy tail'in kitleye zaten ne atsan yiyor bunlar koyun sürüsü muamelesi çekiyorlar sanırım http://i.imgur.com/m3iYQm8.png şurda gajeel 3 metre falan sanırım. happy'nin kafa natsu'dan büyük. http://i.imgur.com/S6yer7v.jpg bi one piece'deki colosseum kitlesine bak birde şuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 herkes kusa donmus resmen. gajeel disinda iyi modelleme yok su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 fena değildi bu bölüm ama kagura aşırı kötü görünüyor ya üff. mai waifu demiştim ben ona, şimdi nasıl severim. bi de bacchus iyi bi dövüşcü değil mi ya tek yedi herifcioğlundan. bunu yapanlar kesin juvia'yı da sağda solda harcar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar