Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

165

ilk defa için natsu'nun bir gazına hak veriyorum ve helal diyorum. yine de dayak yemesi kesin lol. dedelerden korkulur. dedeler.

ama kagura'nın celal ile alıp veremediğinin ortaya çıkması bayağı enteresan bir durum oldu, o kuledeki herşeyi biçip kesen kılıcı olan kadınla bir alakası çıkarsa şaşmam demiştim, şimdi aksi olursa şaşıracağım. hatta kılıç bile aynı kılıç olabilir.

seybatuusu'da o yeni gelen minerva'da nasıl bir imbalık var bakalım heh.

galiba kendimi tutamayıp mangaya başlayacağım gazanız mübarek olsun heh.
Sosyal ağlarda paylaş

165

yok baya karakterler oturdu ya
erza'nın tepkileri falan =

Lucy bile adam olmuş gibi bi bölümlüğüne kabul etmedi keyleri zaten vermesinler su salağa key allahın oğlunu verseler ebi çıkarıp duel kaybeder.

Yukino'yu fazla snob bulmuştum hatta hiç sevmedim gebertsin kagura su salagı desemde,üzüldüm baya,sonra sevdim hatta:<

Natsu'dan güzel ve yerinde olan sayılı atar geldi ben elini uzatır gel bizim guilda gibisinden bişiler beklerken baya iyi yaptı

Rogue ve Sting,bunlar kesin fairy tail'e gelir artık zaten bütün memberlar bi şekilde lost güce bağlanmışlar.Rogue gene mantıklı en azından tepki verebildi Yukino atıldığında

Sosyal ağlarda paylaş

165

"EAAAH YETER LAN!" tepkisini Rogue ve Sting den beklerken Natsu Sabertooth un işleyişini duyduğu dakikada gaza gelip bodoslama daldı ahahahah. Fena dayak yiyecek gibi gözüküyor ama yine de bodoslama dalışı filan bayağı hoş olmuştu.
Yalnız orada Natsu 50 tane miniona tek attı, hepsini mi guildden kovucaklar lol. Güçsüzleri guildde barındırmak istemiyolarsa no-name lerin guildde ne işi var.

Koşa koşa dayak yemeye gidene kadar da Yukinoyu guilde davet etseydi bari, yazık kıza. Kaguraya lavukluk yaptığında gıcık olmuştum da dayağı yedikten sonra adam oldu gibi, affetmek lazım.
(Lucy de hıyarlık etti, alsa ya anahtarları.
Neyse, kesin Yukino bir yerlerde ölür filan son nefesinde anahtarları Lucy ye bırakır, eninde sonunda Lucy ye kalır işte. Muhtemelen her bölümde hedehödö planı diyip duran metaplotçu herif öldürür bi haltlar karıştırırken
-veya Lucy ölsün Yukino da Lucy nin yerini alsın daha iyi eheh)

Kagura vs Jellal muhabbeti bayağı epik olucak gibi gözüküyor, üzerine Sabertooth a bodoslama dalma, Raven tail muhabbeti filan derken her hafta bekleyip sabretmek zorlaştı bayağı. Haftada 2-3 çıkarmaya başlasınlar şunu artık.

Sosyal ağlarda paylaş

fairy tail suprise plot elements in a nutshell

CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL

artik cidden boku cikti, geassin fuck all buttoni gibi adam direk
Sosyal ağlarda paylaş

onu da fairy tail metaplot elements in a nutshell

ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF

şeklinde yazalım tam olsun:p
Sosyal ağlarda paylaş

ya juvia gibi o kadar potansiyeli olan karakteri resmen comic rölyef yaptı bıraktı adam, erza'nın dediği gibi olacaksa olsun, olmayacaksa olmasın da bitsin artık juvia'nın da bizim de bu ızdırabımız. elfüman bile OTOKO DAAAA demekten kurtuldu.

yalnız gelecek bölüm preview'ının son saniyesi çok heyecanlandırdı beni ehe
Sosyal ağlarda paylaş

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ BÖLÜMÜ 167 Mİ OLACAK
http://randomc.net/image/FAIRY%20TAIL/FAIRY%20TAIL%20-%20165%20-%20Large%20Preview%2003.jpg
önizleme kısmını 7-8 kere çevirip seyrettim, uyku muyku kalmadı, 10 kupa kahve içmişe döndüm lmao (:D

166

AHAHA

milletin tepkisi bombaydı, natsu ile gray katılmaya başlayınca ben de dağıldım lol

minerva da enteresan bir tipleme olacak gibi. yalnız dede hayalkırıklığına uğrattı biraz.

Sosyal ağlarda paylaş

166

eruza allah tier'a bagladi yine. yollarina kurban ERUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ben yarisi +1 isticek diye bekliyodum. yetmez dedi.

evet natsu'yu yakisikli gostermek icin dedeyi biraz pasif birakmislar. bi' iki patlatsaydi bari. neys.

bu son iki bolumdur sonlarda patlatiyorlar bombayi. harbiden seviye atliyor fairy tail.
Sosyal ağlarda paylaş

166

Erza-chan allahına kurban
99 problems monster ain't one.

yok animedeki gaz manga'da ya OST farkımıdır nedir artık,şu lucy'e elinin tersiyle bi tane vuracak eleman lazım bi boka dahil olmak istediğinde direk vursunlar ağzına ya

gemma fıs zaten baya ya gay gibi rainbowshit çıkardı natsu'nun karşısına top10 öyleyse zaten minerva rank1 gibi duruyor çok sinsi olmuş karakter yalnız onu da fazlasıyla beğendim

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...