Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Fairy Tail in aksiyon kısımları da bayağı uzun sürüyo sakız gibi uzatıyolar. Kaliteyi düşürmeden tadında bıraksalar bari.

klasik hikaye ama yine de spoiler

Yine herkes grup grup ayrılıcak, hepsi dayak yiycek , topluca gaza gelicekler, hepsini dövücekler, sonra boss bütün hepsini dövücek, natsu rage e girip bossu da dövücek filan ohooo daha 10-15 bölümü rahat var.

Son OP/ED de yeni çıktı ve tamamen filler arc üzerine zaten, sezonu fillerla bitirirler muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Erzanın olduğu kısımların çoğu güzel zaten de natsu nun gatsu sahnelerini gereksiz yere uzatıyolar. Bir de en başından beri bütün arcların hep aynı döngüde ilerlemesi biraz baydı artık, ama evet dövüş sahneleri filan genelde güzel oluyo.

Ama keşke şu döngünün dışında story arclar da görebilsek, güzelim animenin potansiyelinin yarısı çöpe gidiyo böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

ft combatleri hoşuma gidiyor baya benim
erza vs azuma falan çok epicti öyle bişi çıkacaksa 150 episode beklerim

fillerden sonraki arc, full combat olacağı için, beklediğine değecek.

fairy tail'de şounen'lerde bulunan bir döngü var. ama arka planda şekillenen bir hikayede var.
Sosyal ağlarda paylaş

arka plan hikayeleri gerçekten çok iyi

jude's memento,jellal,ultear meredy,bi yandan kinana falan güzel gidiyor hikaye
bide öyle çok fazla karakter eklemiyorlar orası hoş 5443535 tane karakter birikmiyor öyle kolay harcamıyorlar ya yenilenler falan bi şekilde tekrar geliyor geri.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bütün şonenlerde az-çok var bu "dayak yiyip, gaza gelip dövmek" olayı da burada iyice komedi oldu artık, filler'ı kim yazdıysa ona "labran ceyms bırak bu işleri" diyorum. 2-3 bölüm önce HİÇBİRŞEY İŞLEMEZ İNVUL diye adam tanıtıyorsun, şimdi tek yiyor. ya bi yürü git, bu kadar salak yerine konmaz izleyici yani.

7 yılda 500 lvl almışlar, çatır çutur erza'dan dayak yiyen adam gildarts'a denk adama tek atıyor filan. haydi hayırlı traşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o zaten o kadar dikkatimi çekmedi bile çünkü bir önceki sahnede BÜYÜ İŞLEMEZ char büyüden tek yedi. hayır yani efsaneleşmiş adamların büyüsünü yemiyor, büyü yiyeceği adam tam o sırada denk gelmiş nasıl olduysa.

zaten dediğin gibi bağlayacaklar da bu kötülerle her karşılaşmalarında kötüler bunların tam böyle antisi düşüyor, hiç bir defasında kapışmalı gittiğini görmedim. sadece charları ilk tanıtırken ilk dövüşlerinde ezdiriyorlar kötü rakibi ki "bakın ne kaddddarrr güçlü" dedirtmek için, sonrakilerin hepsi "gildarts disintegrate atıyor ama büyüsünü yokeden char çıktı ama onu da büyüsü yenilmeyen char dövdü" filan diye. anladık filler arc yaptın tamam da elinin ayarı olsun biraz. EN GÜÇLÜÜÜÜÜÜyü döven ENGÜÇLÜÜÜÜÜyü döven ENGÜÇLÜÜÜÜÜ gösteriyorsun, bunların hepsi 5-6 bölümde filan oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte yeni OP/ED daha 2 bölüm önce filan çıktı, filler arcla ilgili tamamen. Büyük ihtimalle fillerlar bu sezon boyunca devam eder, daha en az 10-15 bölümü var diye tahmin ediyorum.

Yalnız aklıma takılan birşey var

Angel

Oracion Seis arcının sonunda Angel Nirvana nın etkisi yüzünden alignment change geçirmemişmiydi ya? Nirvana aktifken aşırı duygusal tepki gösterenlerin alignmentını tersine çeviriyodu, Angel da spiritleri kendisine itaat etmedi diye bi ara dellenmişti, Lucy den dayak yedikten sonra da sakinleşmişti diye hatırlıyorum.
Ölmemesine veya bilincini kaybetmemesine rağmen Brain in kontrakt büyüsü bozulmuştu hatta, o yüzden Brain Angel öldü sanmıştı.
Ben mi yanlış anladım o kısmı?

Sosyal ağlarda paylaş

hoteye kardeşini aramak için, karanlığa geçmişti. onu bulmak için, paraya gerektiğini takıntı ediyordu. ama cobra, angel ve racer, cennet kulesinden kalma bir nefret yaşıyorlar. yasal loncaların kendilerini umursamadıkları düşündükleri için, karanlığa adım atmış olabilirler. özellikle cobra'nın sözleri, bunu düşündürttü. aralarındaki farkı ve nirvanadan etkilenmemelerini, buna bağlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...