Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

122

deus ex timeskip

o gazla yine yenselerdi cidden tadı kaçacaktı da timeskip basmak için bayağı manasız olmuş gibi. neyse wendy filan da büyür biraz adam olur. :/ 7 yıl fazla olmuş ama neyse dur bakalım.

yine velet karakter katıyor ama pff, tam herkes büyüdü derken limon sıkar o kesin eminim. natsu kopyası çıkar %95 ihtimal tipine filan bakınca belli.

makarof ölseydi çok üzülecektim de dur bakalım kimse ölmüş mü. sanmıyorum ama.

Sosyal ağlarda paylaş

122

Güzel bölümdü. Ejderhalar düşündüğümden daha da imba çıktılar, adayı yoketti tek seferde. Gerçi öğrencileri bile bu kadar güçlüyken kendilerinin bu kadar abartı olmaları normal.

En sonda gösterdiği kim? 7 sene timeskip olmasından dolayı aklıma bir tek babası guildde olan velet geldi arada Natsu yla filan konuşuyordu. Ama belki yeni karakterdir.
Timeskip sonrası karakterler büyüyecek mi yoksa aynı mı kalıcaklar merak ediyorum. Büyümüşlerdir diye tahmin ediyorum(en azından umuyorum). Laf olsun diye timeskip çekmezler herhalde. Previewdeki mavi saçlı Wendy ise büyümüşlerdir, ama preview sonunda Natsu nun tipi pek değişmemiş gibiydi.

Bir de Zeref geri döndü, yeni çağ başlayacak muhabbeti filan derken sonraki arclarda olaylar hızlı gelişir diyordum, bu noktada timeskip girmesi biraz tuhaf geldi bana.

Sosyal ağlarda paylaş

manly tears

bölüm çok epikti yahu dragonforce çok gaz adeta

Lahar ve doranbolt'un o kadar tırt çıkıp kaçması,7 yıl sonrasında küçük velet romeo büyümüş biraz onuda eklediler bi şekilde hikayeye sdf

o şarışın hanım kim gerçekten introda zerefle beraber yürüyor onla bi şekilde bağlantılıdırda kesin muhtemelende adadakileri kurtaracak bişey yapacak gibime geliyor

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.google.com.tr/search?q=mavis&hl=tr&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=TOBlT4eVB4XVtAbDgsmxBQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBcQ_AUoAQ&biw=1298&bih=707#hl=tr&biw=1298&bih=707&tbm=isch&sa=X&ei=YOBlT8O5AorJtAbMooX7BQ&ved=0CDgQvwUoAQ&q=mavis+fairy+tail&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=8c02dee1d3cb757

:<

Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

manly tears

bölüm çok epikti yahu dragonforce çok gaz adeta

Lahar ve doranbolt'un o kadar tırt çıkıp kaçması,7 yıl sonrasında küçük velet romeo büyümüş biraz onuda eklediler bi şekilde hikayeye sdf

o şarışın hanım kim gerçekten introda zerefle beraber yürüyor onla bi şekilde bağlantılıdırda kesin muhtemelende adadakileri kurtaracak bişey yapacak gibime geliyor

dragon'lar uysal yasal büyücülere benzemedikleri için topukladılar. zaten sadece azuma, bu rün şövalyelerini, gemileriyle hacamat etmişti.

Sosyal ağlarda paylaş

baya kısa geldi bu bölüm bana

Laki (tu)
geri dönüş güzel olmuş natsu'nun tekmesi falan
tenroujima'da bitti bi şekilde 4-5 bölüm 7 yıl dışarda ne olur dramı sürer sonra zeref ultear meredy çıkar gelir bi yerlerden

barmaid

http://fairytail.wikia.com/wiki/Kinana

Sosyal ağlarda paylaş

123

kinana cidden kim dedim durdum bölüm boyunca, ne alaka anlaşılmadı. wiki'ye baktım hala da belli değil nerden çıktı geldi lol, nasıl bir yazımı var bu adamın.

bu kadar anlamsız, gereksiz timeskip de görülmedi arkadaş. sırf figüranlar yaşlandıysa ne anladık ki.

ayrıca bu guild eskiden ne yapıyormuş bizim ana kadro çocukken, bu kadar mı beceriksizlermiş. nasıl fairy tail olmuşlar, nasıl hayatta kalmışlar. gidenlerin hepsi yeni yetme veya yeni katılandı 2-3 kişi hariç. boylarından poslarından utansın macao ve diğerleri.

mavis'in de hikayesini işlese bari ileride, bölümdeki tek enteresan olay oydu.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

123

kinana cidden kim dedim durdum bölüm boyunca, ne alaka anlaşılmadı. wiki'ye baktım hala da belli değil nerden çıktı geldi lol, nasıl bir yazımı var bu adamın.

bu kadar anlamsız, gereksiz timeskip de görülmedi arkadaş. sırf figüranlar yaşlandıysa ne anladık ki.

ayrıca bu guild eskiden ne yapıyormuş bizim ana kadro çocukken, bu kadar mı beceriksizlermiş. nasıl fairy tail olmuşlar, nasıl hayatta kalmışlar. gidenlerin hepsi yeni yetme veya yeni katılandı 2-3 kişi hariç. boylarından poslarından utansın macao ve diğerleri.

mavis'in de hikayesini işlese bari ileride, bölümdeki tek enteresan olay oydu.

geçen arc'ta konsey fairy tail'i kapatmak için, bir neden arıyordu. hatta sırf bunun için s sınıfı sınavına casus sokmuşlardı. önceden makarov'un çevresi ve ağırlığı olduğu için, bir sorun yoktu. ama macao, bu korumayı sağlayamazdı. o yüzden arka planda kalmaları gerekiyor. arkada kalanları, hemen ezik görmeyin. çünkü 2 bölüm sonra şaşıracaksınız.

Sosyal ağlarda paylaş

animelerde öyle her şey pat diye anlatılmaz. narutoda bile bazı şeyleri 500 bölüm sonra görüp anlayabiliyoruz.

üçüncü baya yaşlıymış, ikinci ondan daha da yaşlı.
eski esaslı üyelerin hepsi ölmüştür, yerlerine yeni üye olarak çocuk çoluk almışlardır, 10-20 yaşları arasında felan.
yaşlı olarak bir tek gildartz var işte, o da anca 45 yaşında.

makarov, laxus, bickslow, evergreen, freed, elfman, lisanna, mirajane, levy, gildarts, cana, carla, wendy, juvia, lucy, gajeel, pantherlily, happy, erza, gray ve natsu var timeskip yiyen.
bazıları s-class büyücü, bazıları s-class adayı, bazıları da s-class olacak kişilere yardımcı olması için gidiyor. yani fairy tail'in en güçlü kişilerinden 21 tanesi gitmiş.
guild 50'den fazla olsa bile 21 tanesi o adada "ölmüş". ölenler de hep en güçlü adamlar.
geriye reedus, laki (göğüsleri büyümüş), droy, warren, nab, jet, vijeeter, max, wakaba, macao, kinana (güzel kızmış), alzack, bisca, romeo kalıyor.
14 tane eleman.
hani bazıları orta yaşta olsa da, hep arkada kalan karakterleri, üçüncü seviye karakterler.
guildin 20 tane esaslı elemanı ölünce iyice silikleşmişler.

hadi guildin 10, max 20 tane bize gösterilmeyen (arkaplan karakterler) kişi varsa, onlar da bu bahsettiğim 21 kişi ölünce ayrılıp gitme kararı alıyor.
ki bu adamlar da 200 tane sıradan guild mage'ini rahatlıkla pataklayıp yenebilecek adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...