LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 dragonslayerlarla bişi çıkıcak zaten ondan ana karakter gibi gözüküyolar, bekliyorum lucyde spirit/celestial dragon slayer olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 lucy sanırım dragonslayer zaten extalia'ya giderken lacrima dönüşümü olmaması horologium falan direk yalan gibi geldi orda bide annesinin ölüm tarihi falan gildarts yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Fin said: lucy sanırım dragonslayer zaten extalia'ya giderken lacrima dönüşümü olmaması horologium falan direk yalan gibi geldi orda bide annesinin ölüm tarihi falan gildarts yok ortada öyle olsaydı natsu ve gajeel gibi, rün bariyerinden geçemezdi. ama annesinin ölüm tarihi bağlantılı olabilir.(rastlantıda olabilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 dragonu vardır, slayerı yoktur işte sonradan olur. bıyıklı amca ile bi katakulli çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 gildarts zaten bir var bir yok, natsu'yla dövüştükten sonra da kayboldu gitti. bir iş mi çeviriyor ne anlamadım heh. luuşi de doragonsileyya kısmını geçtim, imba gemini aldı onları bile kullanmıyor. hala inek, hala berber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Natsu - Laxus natsu laxusdan boostu aldıkdan sonra ateş/yıldırım kullanabilir hale geldi o zaman o da bu 2 zevzek gibi lacrimali hedeli hüdülü çift element ds mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 geçici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 nası geçici yahumaxla çarpışırken kullanıyo işte? aha bakh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hmm olabilir tabii de şunu anlamadım ben: http://www.mangareader.net/fairy-tail/259/9 "when did you steal this" neyi steal etmiş ki? tekniği mi yoksa yıldırımı mı? yoksa bir önceki kareyle alakasız birşeyden mi bahsediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 manga başlığı ayrı, burada konuşmayın mangayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 a evet başlık değiştirilmediği için atlamışım o olayı. beni çizgi dünyası modu seçin, topiclerin karışma derdi olmasın 8-) hadi tüm oylar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 her üyeye bir adet sasuke oyuncağı vercez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Erza figuru bul bana biyerden oyum sana (pelus happy de okeydir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bölüm güzeldi baya. gaaaz gaaaaaz devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 120. bölümde 1 karelik kısmı, 2-3 dakikaya doldurmuşlar.(erza fanları bayram edecek.) diğer anime ekiplerin, bunlardan feyz alması, gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 erza bu hafta fanlara güzel bir serviste bulundu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 erza (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 erza dediniz koştum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 erza (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ah natsu happy'i erza'ya emanet edip kendini aramaya filan gitse de erza başrole geçse şu seri %20 daha awsum olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 erza(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 121 asıl boss gölgesiyle teşrif etti. acnalogia'nın girişini çok güzel tasvir etmişler.(ultear'ın sansürünü bile unutturdular.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 çok sağlam dram vardı = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 122 ve 7 sene sonra dedi ya, tahminen bunlar bi kapsülde kalıp böle zamanı dondurup 7 sene sonra eski hallerinde çıkacaklar gibime gelio, 7 yaş büyük çıkmazlar herhalde die düşünüorum ehehe manly tears ve tüyler ürpere ürpere izledim şu müzikler fena yapio adamı resmen ayakta izliorum böle bölümleri kollarım havada yooooooooosh die bağırarak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar