Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

lucy sanırım dragonslayer zaten
extalia'ya giderken lacrima dönüşümü olmaması horologium falan direk yalan gibi geldi orda bide annesinin ölüm tarihi falan

gildarts yok ortada

Mesaj tarihi:
Fin said:

lucy sanırım dragonslayer zaten
extalia'ya giderken lacrima dönüşümü olmaması horologium falan direk yalan gibi geldi orda bide annesinin ölüm tarihi falan

gildarts yok ortada

öyle olsaydı natsu ve gajeel gibi, rün bariyerinden geçemezdi. ama annesinin ölüm tarihi bağlantılı olabilir.(rastlantıda olabilir.)
Mesaj tarihi:
gildarts zaten bir var bir yok, natsu'yla dövüştükten sonra da kayboldu gitti. bir iş mi çeviriyor ne anlamadım heh.

luuşi de doragonsileyya kısmını geçtim, imba gemini aldı onları bile kullanmıyor. hala inek, hala berber.
Mesaj tarihi:

Natsu - Laxus

natsu laxusdan boostu aldıkdan sonra ateş/yıldırım kullanabilir hale geldi o zaman o da bu 2 zevzek gibi lacrimali hedeli hüdülü çift element ds mi oldu?

Mesaj tarihi:
hmm olabilir tabii de şunu anlamadım ben:

http://www.mangareader.net/fairy-tail/259/9

"when did you steal this"
neyi steal etmiş ki? tekniği mi yoksa yıldırımı mı? yoksa bir önceki kareyle alakasız birşeyden mi bahsediyorlar
Mesaj tarihi:
a evet başlık değiştirilmediği için atlamışım o olayı.

beni çizgi dünyası modu seçin, topiclerin karışma derdi olmasın 8-)
hadi tüm oylar bana
Mesaj tarihi:

122

ve 7 sene sonra dedi ya, tahminen bunlar bi kapsülde kalıp böle zamanı dondurup 7 sene sonra eski hallerinde çıkacaklar gibime gelio, 7 yaş büyük çıkmazlar herhalde die düşünüorum ehehe

manly tears ve tüyler ürpere ürpere izledim

şu müzikler fena yapio adamı

resmen ayakta izliorum böle bölümleri kollarım havada

yooooooooosh die bağırarak hehe
  • Yeni Oluştur...