ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Sam said: lucy tam bir komik rölyef muamelesi görüyor mangaka'dan, gemini dururken gidip aquarius summon'ın başka açıklaması olmaz. natsu çok dümdüz karakter, bariz en kötü başrol şu popüler shonenlerdeki. naruto aynştayn gibi kalıyor yanında. Evet ya Lucy ye yazık oluyo, hem o kadar spiriti aynı anda summonlayabiliyo, hem hayvan gibi direct damage spell i aldı hem bisürü zodiac spirit anahtarı var filan ama hala ezik ezik dolaşıyo pasif kalıyo. Güçlerini biraz daha fazla kullandırsalar süper olucak. Natsu yu da seviyorum ben. Belki Fairy Tail konseptine uyduğundandır, başka animede olsa absürd dururdu tabi ama iyi bi karakter bence, ichigo dan filan daha iyi en azından. Ama evet, karakterler birçok noktada zayıf kalıyo. Animeyi Erza ve Happy ayakta tutuyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Happy nin babasinin hotblood prince tomokazu seki, annesinin ise kawasumi olmasi zaten pek cok seyi acikliyo, girugamesh + saber ? KAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Sam said: erza ve happy götürüyor bütün seriyi heh http://30.media.tumblr.com/tumblr_lmllmmYqWL1qkw5xxo1_500.gif natsu karakterini çıkarıp erza'yı başrol, happy'i de yancısı yapsaymış şu seri 10 kat güzel olurmuş kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 99 of be natsu bir yenil be, nihayet. natsu'nun dövüştüğü bütün serideki en iyi bölümdü. GATSU ile yenemedi bir sefer olsun, pes etti. erza da terletiyor, ES KÜU MADOŞİ sınavı iyi gidiyor heh. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu arada gildarts'ın sesi kakashi http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=creator&creatorid=189 narutoda son bölümlerde pek göremedik kendisini ama fairy tail'de telafi ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ova yi izliyodumda lol ya acilis ozetlio cogu seyi http://www.youtube.com/watch?v=rnGUSgebtYU erza- anne yok baba yok, kole olarak itilip kakilirken gozumu cikardilar, bagimsizligimizi tam savasip kazandigimzi sirada en sevdigim arkadasim be love interestim dark side a dustu, beni gunah kecisi yapip senelerce insanlari kole olarak kullanmaya devam etti, bagimsizliklari icin savastigim yoldaslarimi onun eline terketmek zorunda kaldim blah blah lucy- zengin simarik amerikan kiziyim, babamla sorunlarim var onun disinda meme haric bi ozelligim yok gray- ailemi demonlar kesti, beni evlat edinen kendi kizini kaybetmis hocama bok gibi davrandim, diger ogrenciside ayni muameleyi yapti. kafama esti gittim daemonla savasmaya calsitim, bu yuzden hocam bizi korumak icin bedenini parcalamak zorunda kaldi, olumden cok daha kotu bi kadere ragzi oldu natsu- I WANT TO BE A DRAGON :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ova 1-2-> erza her zaman kalbimizdesin o değil de lucy "kahveden adam çağırıp geliyorum" modunda takılıyor, onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 haftaya nihayet ekşın. ne varsa dedelerde var ama spoiler fırtınası op & ed sağolsun dayak yiyeceğini biliyoruz meh. yine de önizleme bile gazı verdi. yalnız mangaka anlamsız bir şekilde hilkat garibesi karakter tasarımları sokuyor illa, öğk yani. başarısız olduğunu anlayıp bıraksa bir vakit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Senaryoları hep aynı şekilde geçmese şu animeyi çok daha fazla sevicem. Bleach kadar olmasa bile hikayesi kendini çok tekrarlıyo. Ne olucağı o kadar bariz ki artık OP ve ED de spoiler çakmaktan çekinmiyolar lol. -Grupça queste koşarlar -Queste kötü adamlar karışır -Grup dağılır -Ufak gruplar halinde kötülerle kapışırlar -Kazanıcak gibi olurlar -Herkes dayak yer yere yıkılır -Natsu rage e girip boss u döver Neyse, en azından ekşını güzel. Makarov dede kapışıcaksa daha da güzel. O değil de Levy niye S class sınavına seçiliyo ki? Önceden gördüğümüz kadarıyla Gajeel tek başına 2 yancısıyla beraber harcıyodu onu, yani combat konusunda Lucy seviyesinde bişey aşağı yukarı(Lucy daha bile güçlü olabilir, ciddi dövüştüğü zamanlarda bayağı işe yaramışlığı var). Utility/zeka açısından işe yarıyo rune script falan filan desek bile onda da bi Freed in tırnağı değil yani. Sınava seçilince bilmediğimiz bi özelliği mi var diye düşündüm de yokmuş demek ki(Aynısı Cana için de geçerli tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Sam said: ne varsa dedelerde var 103 tek atacaktı ama gene dede attırmadı. dede dededen üstündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Aboo bizim dede sakata gelcek gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Reyna said: Aboo bizim dede sakata gelcek gibi :) bu sefer karşısında torun değil, dedelerin dedesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 seyretmeyin dedeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 http://i.imgur.com/N7g77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 105 çok iyiydi. Natsu nun bi olgunlaşıp bi guts moduna dönüşleri filan süperdi Dragon or God? DRAGON GOD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 natsu noobuna acil birilerinin ders vermesi lazim, roar ole atilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hakkaten natsu nerdeee, dovahkiin nerde. dün misafirden sonra bir bu bir de mlp'ye vakit ayırdım doragonz içeren yapımlar diye heh. bölümün en iyi kısmı take over chain'di, natsu hep en kötü ya. neyse onun savaşı bitti şimdi güzel bölümlere yelken açtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Yeni bir seriye başlayaayım diyorumda Fairy Tail hoş gibi duruyor. İlk manga mı okuyayım yoska animeden mi başlayayım, yksa aniemden başlayıp bittigi yerden mangadan mı devam edeyim diye sormaya geldim. Birde en önemli soru animenin fillerları var mı?, Varsa hangi bölümler? Dahada önemlisi fillerlar narutonunkiler/bleachinkiler kadar uzun ve bayık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ya bunu yine bu baslıkta soylemistim ama Fairy Tale olacak olan sey Fairy Tail olunca cok sinir bozucu olmuyor mu sizin icin? Peri masalıyken peri kuyrugu eafhesuafhasg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Soimyr said: Yeni bir seriye başlayaayım diyorumda Fairy Tail hoş gibi duruyor. İlk manga mı okuyayım yoska animeden mi başlayayım, yksa aniemden başlayıp bittigi yerden mangadan mı devam edeyim diye sormaya geldim. Birde en önemli soru animenin fillerları var mı?, Varsa hangi bölümler? Dahada önemlisi fillerlar narutonunkiler/bleachinkiler kadar uzun ve bayık mı? direk animeyi izle. naruto veya bleach gibi bir kere filler ekleyince 2 yıl filler gitme olayı olmuyor. bir-iki tane filler episode vardı. bölümler baya doyurucu oluyor, benim hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 toggie said: Ya bunu yine bu baslıkta soylemistim ama Fairy Tale olacak olan sey Fairy Tail olunca cok sinir bozucu olmuyor mu sizin icin? Peri masalıyken peri kuyrugu eafhesuafhasg. bütün guildoların isimleri her bir uzuv/organlı, yazar formatı öyle yaratmış yapacak bişi yok heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 valla güzel di deee bilmiyom ya hep aynı adamlar hep aynı şey oluyo sonunda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 lucy ölsün natsu evrim geçirsin, böyle enteresan şeyler olsun dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 lucy demise'ı anlatırken "VE MHP'NİN 40. YILI" ile bitirmesini bekledim açıklamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar